Nyílászáró.eu

Műanyag ablak, Fa nyílászáró, Beltéri ajtó 2006 óta

Árajánlat kérés ablak

Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Függönyfal
Alumínium portál

INGYENES FELMÉRÉS


az ingyenes helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Akciós műanyag ablak

műanyag nyílászáró ár

Kiváló minőségű német SCHÜCO 7 légkamrás műanyag nyílászáró fehér színben akciósan akár 3 rétegű üvegezéssel -37% kedvezménnyel

90x150cm Bukó nyíló ablak

2 rétegű üvegezéssel

nettó 35 343 Ft

3 rétegű üvegezéssel

nettó 43 678Ft

Most ajándék melegperemes üvegezéssel

Műanyag ablak üvegei

műanyag ablak üvegezések

tekintse meg műanyag nyílászáróinkba használt biztonsági, fokozottan hőszigetelő és dísz üvegezéseket.

Emelő toló erkélyajtó


Tekintse meg a egyedül álló emelő-toló erkélyajtó knálatunkat. Akadálymentes süllyesztet küszöbbel 19-22 cm-es tokvastagsággal és akár 6,5 méteres gyártási mérettel.

Fa nyílászáró 68mm


Tekintse meg kiváló minőségű és felületkezelésű Borovi fenyőből készült fa nyílászáróinkat

Új termék fa ablak 88mm


Minőségi extra vastag 88mm-es beépítési mélységgel rendelkező borovi fenyő fa nyílászárók. Most AJÁNDÉK 3 rétegű üveggel

Facebook

Biztonságos weboldal

Flipboard - Nyílászáró világ

REHAU műanyag nyílászáró

A Rehau a mai napig a vezető műanyag ablak gyártó cég Európában. Talán sokan nem is tudják, hogy a  REHAU már 1969-ben gyártott műanyag ablak profilt RAUCRON néven. Nem sokkal később 1976-ban bejegyeztették a REHAU javaslatára Németországban a műanyagformázó szakmát is. Mint tudjuk a REHAU nem csak műanyag nyílászárókhoz gyárt profilt hanem high-end műanyag alkatrészek gyártásával is foglalkozik, így jelen vannak az autó alkatrész gyártásban épp úgy mint a speciális tömítések és csövek gyártásában is.

A REHAU eljut a világűrbe is

1994-ben az Niagara rakétával az első REHAU termék, egy RAU-SÍK szilikontömítés eljut a világűrben. Mint tudjuk az űrrepülésnél használják a világ legjobb minőségű alkatrészeit, így a REHAU műanyagok is ide sorolhatóak innentől kezdve.

A REHAU az autó gyártásban is jelen van, a cég műanyag fő alkatrészeket gyárt az Audinak és a BMW-nek.

A világ első passzívház műanyag ablaka

2000-ben a REHAU a világon elsőként vezeti be a műanyag nyílászárókat passzívház minősítéssel az építőiparba. 

Majd 2008 a GENEO műanyag ablak profil rendszer világpremierje jön el. A REHAU GENEO az első anyagában szálerősített High-tech kompozit alapanyagból készülő teljesen hőhídmentes nyílászáró ( RAU-FIPRO), amibe a világon először nem kell acél merevítést használni a szerkezet merevítéséhez.

A REHAU GENEO természetesen középtömítéssel készül és 3 rétegű üvegezéssel szerelik. A valaha készített legjobb passzívház ablak a műanyag nyílászárók közt.

 

 

SZUROMI ABLAKOK KFT - az ország legnagyobb REHAU műanyag ablak gyártója

szuromi ablakokA Szuromi nyílászárók az ország legtöbb nyílászáró gyárát tartalmazó Heves megyében található. A 3000 m2 csarnokban automatizált, számítógépek által ellenőrzött minőségi nyílászáró gyártás folyik. A precíz ablakgyártás és a nagy oda figyelés mellett is napi 100-150 műanyag ablak gördül le a gyártósorról. A gyártott termékek minőségét a legszigorúbb gyártói és a REHAU, folyamatos technológiai ellenőrzése biztosítja, melyhez a -mai viszonyok között egyedülálló módon 7 év gyártói garancia társul.

Ahogy cégünk a Wintex Bau Kft is, úgy a Szuromi ablakok Kft is rendelkezik az Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ Kft. által kibocsájtott Megbízható Cég minősítéssel.

REHAU DESIGN 70 | REHAU ECOSOL 70 műanyag ablak

Jelenleg nem rendelhető! 

Rehau 70 design műaynag ablakA Rehau műanyag ablakok minden ház és lakás ideális ablaka a Rehau design 70 műanyag nyílászáró.

Rendelhető 2 vagy 3 rétegű üveggel egyaránt, már az első fűtési szezonban jelentős megtakarítás érhető el ezzel a kiváló műanyag ablakkal.

Egyedül álló sarkos formáival és letisztult egyenes vonal vezetésével nem csak szép megjelenést kölcsönöz a lakásnak, de könnyen tisztántartható is egyben.

A REHAU DESIGN 70 nyílászáró főbb tulajdonságai:

 • 70mm-es beépítési mélység 5 légkamrás műanyag ablak szerkezet
 • 2 rétegű üveg vagy 3 réteg üveg igény szerint
 • horganyzott acél merevítés
 • ROTO NT SILVER alapbiztonsági vasalat

REHAU SYNEGO 80 műanyag ablak

Jelenleg nem rendelhető! 

Rehau 70 design műaynag ablakSYNEGO-val rugalmasan tervezheti ablakait. A rendszer középtömítéses kivitelben Uw =0,94 W/m²K hőtábocsátási tényezővel rendelkezik. A 80 mm-es beépítési mélység optimális megoldást biztosít a 3 rétegű üvegezéshez. A széles profilválaszték, a nagy szín- és formaválaszték, valamint a sokoldalú szerelési lehetőségek teszik a SYNEGO-t az újépítések és a felújítások ideális rendszerévé.

A REHAU SYNEGO 80 nyílászáró főbb tulajdonságai:

 • Beépítési mélység: 80 mm / ütköző- és középtömítés
 • Kamraszám: 7 a keretben, 6 a szárnyban
 • Hőátbocsátási tényező: Uf ≤ 1,0 W/m²K
 • Hangszigetelés: Rw,p = 46 dB-ig
 • Betörésvédelem: RC3 osztályig
 • Csúcsminőségű felszín HDF technológiával (high definition finishing)
 • Akár 51-mm vastag üveg beépítésének lehetősége a 3 rétegű üvegezéshez
 • A profilrendszer építészeti szempontból különösen rugalmas, szinte bármilyen formájú ablakok megvalósíthatók a SYNEGO profilok használatával.
 • Az ablakok kasírozott fóliákkal, lakkozással és alumínium rátét lemezzel szinte tetszőlegesen színezhetők. A fóliakínálat számtalan faerezetű mintázatot is tartalmaz.
 • A tömítések színe a fehér profilok esetében ezüstszürke, a színes profiloknál fekete.

REHAU GENEO 86 műanyag nyílászáró

Jelenleg nem rendelhető! 

REHAU GENEO műanyag ablakA GENEO energetikai szempontból a piacon elérhető legjobb a 86 mm-es beépítési mélységű profilok közül. A GENEO-val ezért ebben az osztályban a leghatékonyabb ablakok állíthatók elő. A GENEO ablakok megteremtik azt a kényelmet, amire Ön mindig vágyott. A RAU-FIPRO, a REHAU által kifejlesztett innovatív szálerősítésű alapanyag maximális stabilitást és torziós szilárdságot, valamint olyan statikai tulajdonságokat biztosít, amelyek acélmerevítés nélkül nem voltak lehetségesek. A repülőgép gyártás és a Forma 1 után a RAU-FIPRO-val most az ablakgyártásban is megjelent a szálerősítésű kompozit alapanyag.

A REHAU GENEO 86 főbb tulajdonságai:

 • 86mm-es tok vastagság GENEO MD középtömítéssel
 • Anyagában merevített RAU Fi-pro technológia acél nélküli merevítés
 • A RAU-FIPRO technológiának köszönhetően a legmagasabb elérhető hő szigetelés  és hanggátlás
 • 3 rétegű melegperemes (hőhídmentes) üvegezés
 • ROTO NT SILVER alapbiztonsági vasalat,
 • jobb zárás és nagyobb betörés védelem
 • Hőszigetelés: Uf = 0,86 W/m²K-ig
 • Légáteresztés: 4 (EN 12207); Vízzárás: 9A (EN 12208)
 • Energiamegtakarítás: 76%-ig*
 • Anyag: RAU-FIPRO szálerősítésű alapanyag körbefutó, koextrudált látszó felülettel a már bizonyított, értékes RAU-PVC alapanyagból a kiváló felületi minőség érdekében
 • Hanggátlás: 5-ös hanggátlási osztályig merevítés nélkül, Rw,P = 47 dB Rw = 50 dB üvegezéssel
 • Betöréssel szembeni ellenállóság: 3-as ellenállósági osztályig (WK3), 2-es ellenállósági osztályig (WK2) merevítés nélkül

*Nyílászáróknál fellépő energiaveszteség-csökkenés a 80-as években készült régi fa/műanyag ablakokról (Uf=1,9, Ug=3,0) GENEO profilból készült nyílászárókra történő váltásnál (Uf=0,91, Ug=0,5, ablakméret 123 x 148 cm)

REHAU GENEO PHZ műanyag nyílászáró

Jelenleg nem rendelhető! 

REHAU GENEO műanyag ablak

A GENEO ablakprofil továbbfejlesztett változataként mostantól elérhető a GENEO PHZ ablakprofil. A GENEO PHZ ablakprofilt a kamrákban elhelyezett habbetétek és a speciális középtömítés teszi alkalmassá a passzívházakban való felhasználásra. A profil hordozza a GENEO profil összes előnyös tulajdonságát, és teljesíti a passzívház szabvány által előírt értékeket is.

A REHAU GENEO a világ első anyagában merevített műanyag nyílászárója aminél a stabilitás megtartásához nincs szükség acél merevítés alkalmazására.

A REHAU GENEO műanyag ablakok az első passzívház minősítésű műanyag ablakai között van.

Az acélmerevítés elhagyásával jobb hő és hanggátlás érhető el, a középtömítés GENEO MD plus profilnak köszönhetően a műanyag ablak profilja már hihetetlen Uf=0,85W/m2K hőszigetelő értékkel rendelkezik, míg a 3 rétegű melegperemes üveggel a teljes szerkezet hőszigetelő értéke Uw= 0,73W/m2K.

A REHAU GENEO PHZ főbb tulajdonságai:

 • Beépítési mélység: 86 mm / középtömítés
 • Kamraszám: 6 kamrás
 • Hőszigetelés: Uf = 0,77 W/m²K-ig
 • Energiamegtakarítás: 76%-ig* 80-as években készült régi fa, vagy műanyag ablakok (Uf= 1,9, Ug = 3,0) GENEO-ra (Uf = 0,91, Ug = 0,5, ablakméret 123 x 148 cm) való lecserélése esetén.
 • Anyag: RAU-FIPRO szálerősítésű kompozit műanyag profilmag, koextrudált kiváló felületű RAU-PVC külső réteggel körülvéve.
 • Hanggátlás: 5-ös osztályig, acélmerevítés nélkül Rw,P = 47 dB, üvegezéssel együtt Rw= 50 dB
 • Betöréssel szembeni ellenállóság: 3-as osztályig, merevítés nélkül 2-es osztályig
 • Légáteresztés: 4 (EN 12207)
 • Vízzárás: 9A (EN 12208)
 • *Nyílászáróknál fellépő energiaveszteség-csökkenés a 80-as években készült régi fa/műanyag ablakokról (Uf=1,9, Ug=3,0) GENEO profilból készült nyílászárókra történő váltásnál (Uf=0,91, Ug=0,5, ablakméret 123 x 148 cm)

REHAU BRILLANT DESIGN emelő toló erkélyajtó

Rehau emelő toló erkély AJTÓA REHAU emelő toló erkély ajtók az oldalra tolható erkélyajtók csúcsát képezi. Ideális átjárást képez a lakás és a terasz közt.

 A technológiának köszönhetően akadálymentes padlóba süllyesztett alumínium küszöbének köszönhetően a mozgásukban korlátozott személyek is könnyen áthaladnak rajta. Az emelő toló erkélyeket kiválóan lehet alkalmazni olyan helyiségeknél ahol a nagy üvegfelületek más pl. toló-bukó erkélyajtókkal már nem áthidalható.

Az emelő toló erkélyajtó kiemelkedően javítja az életminőséget hiszen a nagy terek természetes fényének megvilágítása más szerkezetekkel nem valósítható meg. 

Az emelő toló erkély ajtók nyitásmódjának nagyon sok variációja létezik. Ezeket sémáknak nevezzük. Az alábbiakban a legelterjedtebb sémákat mutatjuk be rajzokon.

Emelő toló erkélyajtó nyitásmódjai, más néven sémái:


Az emelő toló erkélyajtó főbb tulajdonságai

 • Rehau brillant High-tech műanyag nyílászáró profil több kamrás kivitelben
 • kényelmes működtetés saját síkjában történő mozgatással
 • akár egy kis gyerek is eltolja az akár 100kg súlyú szárnyakat, a speciális vasalat mechanikának köszönhetően
 • akadálymentes közlekedés a szoba és a terasz közt a süllyesztett küszöbnek köszönhetően
 • Olyan méretekben is legyártható ahol más műanyag nyílászárók legyártása már nem lenne lehetséges, akár 6m-es szélesség
 • 190mm-es beépítési mélység
 • igény szerint kulccsal is zárható vasalattal
 • ha a helyiség természetes fénybejutása az elsődleges, vagy a panoráma kilátást szeretné kihangsúlyozni akkor csak az emelő toló erkélyajtó lehet a legjobb választás

A REHAU emelőtoló erkély keresztmetszeti képe


 Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérésterre a műanyag nyílászáróra  kollégáinktól.

Ablak raktárról


SCHÜCO CT 70 AS

5 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 2 rétegű üvegezéssel.

Beépítő kellékek

Mostantól nem csak ablakot és párkányt vásárolhat tőlünk raktárról. De a műanyag ablak beépítéséhez szükséges tokrögzítő csavart, PUR habot és sziloplasztokat is megvásárolhatja egy helyen.

Redőny akció


Műanyag redőny már 

nettó 6,401 Ft/m2 


Kombi kivitel beépített rolós szúnyoghálóval csak 

nettó 10,450 Ft/m2

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 1,891 Ft/m

Műanyag ajtó

műanyag bejárati ajtó

HEVESTHERM HT15 akciós fehér bejárati ajtó max 100x210cm méretig választható panellel több ponton záródó görgős zárszerkezettel akciósan bruttó 154 320 Ft-tól

Beltéri ajtó akció

beltéri ajtó raktárrólTömör beltéri ajtó választható színben raktárról 2 napos szállítási idővel 90x210cm méretben 

Partnereink

Hevestherm ablakok

Aluplast nyílászárók

schüco

Horizont műanyag ablak

Rehau műanyag nylászáró

Hevestherm ablakok

Salamander műanyag ablak

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról

Amerikai toló ablakok

Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Ablakos kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a műanyag nyílászárók világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Egyedi ajtóink

műanyag ajtó Modern díszpanellel

Egyedi szálcsiszolt alumíniummal díszített speciális üvegezésű műanyag bejárati ajtóink

Díszüvegek


Tudta, hogy műanyag nyílászáró vásárlásakor nem csak azt döntheti el 2 vagy 3 rétegű üveget szeretne. Lehetőség van műanyag nyílászáróiba egyedi díszüveget is rendelni ugyan olyan  hőszigetelő érték mellett.