cl-slide-title-border-light
cl-slide-title-border-light

Az esztétika és a teljesítmény harmonikus keveréke

SCHÜCO PURE

Tiszta kiválóság minden részletben

Ismerje meg a SCHÜCO PURE műanyag ablakokat!
Ölelje magához az innováció és a minőség tisztaságát

Azoknak akiknek csak a MAXIMALITÁSEGYEDISÉGKIFINOMULTSÁG tökéletes elegye felel meg

Lépjen be a páratlan kifinomultság és az időtlen design világába a Schüco Pure segítségével. Ez a kivételes ablak több, mint egy funkcionális elem; ez egy statement darab, amely a szépség új magasságokba emeli életterét. A Schüco Pure aprólékos odafigyeléssel készült, és az esztétika és a teljesítmény tökéletes ötvözetét testesíti meg. Karcsú vonalvezetése és minimalista kerete a tisztaság érzetét kelti, és bármilyen építészeti stílus általános esztétikáját kiemeli, legyen az modern vagy hagyományos. A Schüco Pure azonban nem csak a külsőségekről szól. A legújabb technológiai fejlesztésekkel tervezték, hogy kiváló funkcionalitást és energiahatékonyságot biztosítson. A felhasznált innovatív anyagok, mint például a kiváló minőségű alumínium és a precíziósan megmunkált üveg, optimális hőszigetelést és hangszigetelést biztosítanak, növelve az Ön kényelmét, miközben csökkentik az energiafogyasztást. A Schüco Pure használatával a biztonság soha nem kerül veszélybe. A robusztus konstrukció és a fejlett zárrendszerek nyugalmat biztosítanak, így otthona biztonságos menedékké válik. Élvezheti a kilátást és a természetes fényt anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonsága miatt. A karbantartás gyerekjáték a Schüco Pure segítségével. Az építéséhez felhasznált kiváló minőségű anyagok minimális karbantartást igényelnek, így Ön a gyönyörű környezet élvezetére összpontosíthat. Válassza a Schüco Pure-t, és alakítsa át életterét a tisztaság szentélyévé, ahol az elegancia és a funkcionalitás harmonikusan keveredik. Tapasztalja meg a különbséget, amit egy ablak jelenthet, és emelje otthonát a kifinomultság új szintjére. Fedezze fel a Schüco Pure-t, és határozza meg újra az elegancia lényegét életterében.

VÉGTELEN SZÍN

Az alumínium borításos műanyag ablakok kiváló választásnak bizonyulnak azok számára, akik különleges és egyedi megjelenést szeretnének teremteni otthonukban. A színek ereje és sokszínűsége az alumínium borításos ablakokban egyesül, lehetővé téve számunkra, hogy a legkifinomultabb igényeket is kielégítsük.

A színek palettája, amit az alumínium borításos műanyag ablakok kínálnak, szinte végtelennek tűnik. A legnépszerűbb és időtálló fehér szín mellett választhatunk elegáns szürke árnyalatokat, klasszikus barna tónusokat, vagy akár merész és modern fekete színt is. Ezek a színek nemcsak a külső megjelenést befolyásolják, hanem belülről nézve is hangulatot teremtenek, és tökéletesen illeszkednek az otthonunk stílusához és dekorációjához.

Az alumínium borításos műanyag ablakok színeinek előnye, hogy hosszú éveken keresztül megőrzik eredeti szépségüket és intenzitásukat. Az alumínium borítás védőrétege ellenáll az időjárási hatásoknak, a korróziónak és a káros UV-sugárzásnak, így a színek frissek és élénkek maradnak hosszú éveken át.

Tegye még egyedibbé SCHÜCO PURE nyílászáróit
sandstruktur festéssel!

A SCHÜCO PURE alumínium műanyag ablakok emelik a tétet, és míg a hagyományos alumínium borításnál csak a színt lehetett megválasztani, addig a hagyományos festés eljárás mellett, lehetőség nyílik az un. STRUKTÚRÁLT festéses eljárásra is ami extravagáns matt felületet biztostít a szabadon választható színnek.

RENDSZER PARAMÉTEREK

0
mm
Tok beépítési mélység
Uf=
0
W/mfK
Tok rendszer hőszigetelése

A Schüco PURE egy nagy teljesítményű, energiatakarékos műanyag ablakrendszer. A rendszer 7 légkamrás profiljai kiváló hőszigetelést biztosítanak, ami az épület fűtési költségeit csökkenti. A Schüco PURE rendszer teljes mértékben testre szabható, így kiválaszthatja az Ön igényeinek és az épület stílusának megfelelő profilokat, üvegezéseket és színeket.

RENDSZER PARAMÉTEREK

0
mm
Max. üvegezéssel
Uw=
0
W/m2K
Max. hőszigetelése (3 rétegű melegperemes üvegezéssel)

A rendszer a peremtömítéssel együtt kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik keskeny felületi szélesség mellett is. A Schüco Living SI82 AS ablakok a legmodernebb tömítési technológiával vannak felszerelve, és kemény tömítő sarkok nélkül, az ablak kritikus sarokterületén is a legmagasabb tömítési hatást garantálják, amely optikailag zártnak és vonzónak tűnik. A környezetbarát tömítőanyag tartós és a teljes élettartam alatt magas tömítő hatást biztosít. Az EPDM tömítések kiváló védelmet nyújtanak a huzat, a nedvesség, a hideg és a zaj ellen, így maximális lakókomfortot és biztonságérzetet nyújtanak.

PURE

SCHÜCO

Termék jellemzői

Divider

Modern Design

Modern letisztult design, a 82 mm-es beépítési mélységű műanyag nyílászáró rendszer ütköző tömítéses 7 légkamrás kialakítással, az optimális hőszigetelésért.

Magasfoku Stabilitás

Optimális merevséget biztosító anyagában horganyzott acélmerevítés, a SCHÜCO által meghatározott gyári geometriával, és inercia értékkel.

Megbízható működés és biztonság

A legújabb fejlesztésű ROTO NX vasalat rendszerrel szerelve. Alapfelszereltségben hibás működésgátlót, és résszellőző funkcióval. Rendelhető RC2 fokozott biztonsági vasalattal.

Exkluzív kilincs

A klasszikus megjelenés ötvözve a modern flat designnal. Minden műanyag ablakunkhoz ajándékba adjuk a MEDOS Exkluzív kilincseit.

MEDOS kilincseink 4 választható színben kérhetőek.

Színek és felületek

SCHÜCO PURE egyedi megjelenésű sík szárnyas kialakítása révén teljesen alumínium hatást kölcsönöz az ingatlan homlokzatán.

Választható hagyományos és strukturális festéssel. 

Környezet barát

Környezet barát ólommentes gyártástechnológiával, kálcium-cink adalékok felhasználásával készül. A magas hőszigetelési képesség csökkenti a ház fűtésienergia felhasználását és CO kibocsájtását.

Ajándék exkluzív kilincs

Minden SCHÜCO PURE műanyag nyílászárónkhoz ajándékba adjuk a MEDOS design kilincseit*.

*Az ajándék kilincs csak a normál kivitelek esetén érvényes, a biztonsági és speciális kilincsek esetén csak felár ellenében kérhetőek.

A növekvő energiaköltségek hatékony megoldásokat igényelnek – a Living profilsorozattal a Schüco új mércét állít fel az ablak- és ajtótechnológiában. A hegeszthető EPDM funkcionális tömítéseknek köszönhetően, amelyek a nehezen szigetelhető sarokrészekben is a legmagasabb tömítőhatást mutatják, a LivIng műanyag ablak profil a 7 kamrás rendszerrel együtt kiváló hőszigetelési értékeket kínál. A Schüco Living 82 AS műanya ablakkal Ön egy modern, tartós ablakprofil mellett dönt, amely a ütköző tömítésrendszerrel rendelkezik, és amely mind az új építésű, mind a felújítási projekteknél bizonyított. 

 • 7 légkamrás 82 mm-es beépítési mélységgel
 • 82 mm-es szárnyvastagság egyenes vonalvezetéssel
 • HEGESZTHETŐ EPDM TÖMÍTÉSEK
 • anyagában horganyzott minimum 1,5 mm vastag acélmerevítés az optimális stabilitás elérésért
 • Üvegezés választhatóság 24 és 48 mm vastagság közötti tartományban melegperemmel
 • RAL skála szerinti egyedi festett felület, akár sandstruktur matt kivitelben
 • hosszú élettartamú külső oldali alumínium borítással
 • Környezetbarát ólommentes UW álló műanyag profil
 • ROTO NX alapbiztonsági vasalat, hibás működésgátlóval, résszellőző funkcióval, és kiemelésgátlóval
 • porszórt technológiával készült alumínium kilincsekkel
 • betörés biztonsági osztály (DIN V ENV 1627-1630) RC1 és RC2
 • légáteresztő képesség (DIN EN 12207) 4. osztály
 • légáteresztő képesség (DIN 18055) C

Egy KÍVÁLÓ ablak rendszer KEDVEZŐ árfekvésben

Hőátbocsátási tényezők két rétegű aluperemes üvegezés esetén

Uf= 0 W/m2K
A profil
Ug= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Uw= 0 W/m2K
A teljes szerkezet

Egy KÍVÁLÓ ablak rendszer KÍVÁLÓ hőszigeteléssel

Hőátbocsátási tényezők 3 rétegű melegperemes üvegezés esetén

Uf= 0 W/m2K
A profil
Ug= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Uw= 0 W/m2K
A teljes szerkezet