Maximális hőszigetelés és minimál dizájn

MŰANYAG AJTÓ

Valóban igaz, hogy az ajtókra kevesebb figyelem jut a weboldalakon, pedig a műanyag ajtók fontos szerepet játszanak az épületek biztonságos és hatékony védelmében. A HRV Ablak Kft. azonban nagy hangsúlyt fektet a műanyag ajtókra is, és széles választékot kínál az ügyfeleknek.

A HRV Ablak Kft. műanyag ajtói a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg, és számos előnnyel rendelkeznek, mint például a kiváló hőszigetelés, a zajszigetelés, a magas biztonsági szint, az alacsony karbantartási költségek és az esztétikus megjelenés. Az ajtók kiváló minőségű anyagokból készülnek, és számos kiegészítő lehetőséget kínálnak, mint például a különféle díszpanelek és színek.

A HRV Ablak Kft. műanyag ajtói könnyen karbantarthatóak, tartósak és rendkívül ellenállóak az időjárási viszonyokkal szemben. Az ajtók biztonsági zárakkal vannak ellátva, így a bejárati ajtók is védelmet nyújtanak a betörésekkel szemben. Az ajtók rendelkeznek a legmagasabb minőségi szabványokkal, és széles választékban kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ajtót.

A HRV Ablak Kft. műanyag ajtói széles választékban kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb típust. Az ajtókhoz különféle kiegészítők is rendelhetőek, mint például a kilincsek, a díszbetétek, a szúnyoghálók és az ajtók mellé szerelhető oldalajtók. A HRV Ablak Kft. szakemberei segítenek kiválasztani az optimális ajtót a lakó- vagy irodaépület számára, valamint a helyszíni felmérés és az ajtó beépítése is szakszerűen és precízen történik.

Műanyag ajtó

SCHÜCO LIVING SI82 MD – Műanyag ajtó

A Schüco Living SI 82MD Egyidejűleg lehetővé teszi a legmagasabb követelményeket a kényelem, biztonság és a tervezési változatosság terén. Ahogy az ablakok esetében, úgy az MD ajtók esetében is alap a középtömítés, ami maximalizálja a hőszigetelést és növeli a szélnyomás elleni védelmet.
A Schüco LivIng 82MD műanyag rendszerrel a Schüco mértékegységeket állít az energiahatékonyság és a biztonság terén. Az innovatív 7 kamrás rendszer 3 tömítőkörös 82 mm beépítési mélységgel kiváló hőszigetelési értékeket ér el.

Műanyag ajtó

SCHÜCO LIVING SI82 AS – Műanyag ajtó

A Schüco Living SI 82AS egy kiváló minőségű műanyag bejárati ajtó rendszer, amely számos előnnyel rendelkezik. Az ajtó rendkívül strapabíró és időjárásálló, így hosszú élettartammal rendelkezik. Emellett kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, amely csökkenti az energiaveszteséget és segít fenntartani az optimális hőmérsékletet az épületben.

A Schüco Living SI 82AS ajtórendszer modern és elegáns megjelenést kölcsönöz az épületnek. A rendszer rendelkezik többkamrás profilokkal, amelyek tovább növelik a hőszigetelést és hangszigetelést. A bejárati ajtók sokféle stílusban és színben elérhetőek, lehetővé téve az egyéni tervezést és az épület stílusához való igazítást.

Műanyag ajtó

SCHÜCO CT 70 – Műanyag ajtó

Az ajtó nem csak egy bejárat a házba, hanem tükrözi a lakók ízlését és előnyeit. A Schüco CORONA CT70 AS bejárati ajtói az időtlen design-t képvisel, a legmagasabb biztonság, hőszigetelés, tartósság, és időjárás állóság mellett. A Schüco műanyag bejárati ajtók kielégítik a legmagasabb esztétikai igényeket. Egy tökéletes ajtótervezés a keret, az ajtólap és a töltőanyag megfelelő kombinációjának eredménye.