cl-slide-title-border-light
cl-slide-title-border-light

BALANSZBAN AZ ÁR/ÉRTÉK

SCHÜCO LIVING SI82 AS

CSALÁDI HÁZAK IDEÁLIS NYÍLÁSZÁRÓJA

Ismerje meg a SCHÜCO LIVING SI82 AS műanyag ablakokat!
Kíváló ár/érték arány. A magas minőség és a kedvező ár találkozása.

Ha egy kíváló HőszigetelőStabilitásúÁrfekvésű műanyag nyílászárót keres

A rendszer hőszigetelő képességét az alapprofil szélessége (82 mm) és a 7 légkamra biztosítja. A nagy szilárdságú profilok erősítik a biztonságot és a stabilitást, az optimális zárást pedig a speciális tömítések biztosítják. A Schüco Living SI 82 rendszerhez számos üvegezési lehetőség is tartozik, amelyek magas szintű hőszigetelést biztosítanak, így még jobb eredményeket érhet el a fűtési költségek csökkentése terén.

A prémium kialakítást mi sem igazolja, jobban minthogy a SCHÜCO LIVING SI 82AS ugyan azt a szárnyat kapta mint a nagy testvére, a prémium kategóriás SCHÜCO LIVING SI82 MD, a változás csak az ablak tokszerkezetének kialakításában fogjuk felfedezni.

A 82 mm vastag tok és szárny keskeny mindössze 120 mm látszó profil szélessége révén, ugyan annyi természetes fénybejutást biztost mint az alacsonyabb kamra számú műanyag ablakok. A forradalmi újítások nem csak profilt de az üvegezést is érintik, ezáltal lehetővé vált akár 50mm-es üvegezés fogadása is. A tok és a szárny a nagy elődhöz képest 7 légkamrára módosult, a profil hőszigetelő képessége már itt a széltömítéses rendszer esetében is csak Uf=1.1 W/m2K, ami sokkal jobb mint egy átlagos 5 légkarmás nyílászáró esetében (Uf=1.3 W/m2K).

A megfelelő magas légzárású EPDM tömítések először váltak hegeszthetővé, a szabadalmaztatott mátrix adaléknak köszönhetően, így az új tömítés és precíz német tervezés és a SCHÜCO professzionális gyártástechnológiája révén, a teljes szerkezeti együtt ható a megfelelő üvegezés mellett mindössze Uw=0.79 W/m2K-ig csökkenthetővé vált.

RENDSZER PARAMÉTEREK

0
mm
Tok beépítési mélység
Uf=
0
W/mfK
Tok rendszer hőszigetelése

A Schüco Living SI 82 AS egy nagy teljesítményű, energiatakarékos műanyag ablakrendszer. A rendszer 7 légkamrás profiljai kiváló hőszigetelést biztosítanak, ami az épület fűtési költségeit csökkenti. A Schüco Living SI 82 AS rendszer teljes mértékben testre szabható, így kiválaszthatja az Ön igényeinek és az épület stílusának megfelelő profilokat, üvegezéseket és színeket.

RENDSZER PARAMÉTEREK

0
mm
Max. üvegezéssel
Uw=
0
W/m2K
Max. hőszigetelése (3 rétegű melegperemes üvegezéssel)

A rendszer a peremtömítéssel együtt kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik keskeny felületi szélesség mellett is. A Schüco Living SI82 AS ablakok a legmodernebb tömítési technológiával vannak felszerelve, és kemény tömítő sarkok nélkül, az ablak kritikus sarokterületén is a legmagasabb tömítési hatást garantálják, amely optikailag zártnak és vonzónak tűnik. A környezetbarát tömítőanyag tartós és a teljes élettartam alatt magas tömítő hatást biztosít. Az EPDM tömítések kiváló védelmet nyújtanak a huzat, a nedvesség, a hideg és a zaj ellen, így maximális lakókomfortot és biztonságérzetet nyújtanak.

Műanyag ablakaink választható színei

A díszítőfóliák nagy választéka lehetővé teszi, hogy a kialakítás egyénileg a saját kívánságokhoz igazodjon. A meleg fahatású tónusok és a fényálló egyszínű színek igazán szemet gyönyörködtetővé teszik új ablakát, és egyéni arculatot kölcsönöznek házának.

Az üvegezés terén minden igényre és célra a legkülönfélébb kombinációk állnak rendelkezésre. Bár első sorban a fokozott hőszigetelésre van a rendszer kihegyezve, a biztonsági üvegezés terén is széles választékot kínálunk Önnek. RC 1 N vagy RC 2 N biztonsági szerelvénnyel kombinálva magas szintű betörésvédelmet kap, amely különösen a földszinten kifizetődő, de a könnyen hozzáférhető ablakok, erkély- és teraszajtók esetében is érdemes használni. A magánszféra védelme érdekében új Schüco LivIng 82 AS  műanyag ablakát díszüveggel is felszerelheti.

Műanyag ablakaink választható színei

A műanyag ablakok színei általában előre gyártott színek közül választhatók ki. A leggyakoribb színek fehér, aranytölgy, dió, mahagóni, antracit, és a sötét tölgy. Ezek alapszínek amik általában kedvezőbb áron érhetőek el.

Ezenkívül vannak elérhetők fahatású műanyag ablakok is, amelyek különböző fafajok mintázatát utánozzák, valamint elérhetők egyéb színek is, például zöld, kék, piros, fekete stb., azonban ezek általában felárral járnak és az elérhetőségük is változó lehet. Az ilyen színeket extra színeknek hívjuk, de ebben az esetben akár jelentős felárral kell számolnunk.

Az ablakszínek kiválasztása során érdemes figyelembe venni a ház homlokzatának színét és stílusát is, hogy harmonikusan illeszkedjenek egymáshoz.

Exkluzív műanyag ablak

Külső oldali TOP ALU alumínium borítás SCHÜCO
LIVING SI82 AS
műanyag nyílászáróinkra

Exkluzív műanyag ablak

Külső oldali TOP ALU alumínium borítás SCHÜCO SI82 AS műanyag nyílászáróinkra

LIVING
SI82 AS

SCHÜCO

Termék jellemzői

Divider

Ez a termék raktárról is megvásárolható

SZABVÁNY MÉRETKEBEN, FEHÉR SZÍNBEN

Raktárkészletről

3 RÉTEGŰ ÜVEGEZÉSSEL

60x60 cm-es méretben

MÁR BRUTTÓ 43,340Ft

Műanyag bejárati ajtók SCHÜCO CT70

már 100,012 Ft-tól

Műanyag erkélyajtók

Már115,341Ft

Egyedi méretre gyártás

Rövid határidővel

40%OFF
40%OFF
40%OFF

Modern Design

Modern letisztult design, a 82 mm-es beépítési mélységű műanyag nyílászáró rendszer ütköző tömítéses 7 légkamrás kialakítással, az optimális hőszigetelésért.

Magasfokú Stabilitás

Optimális merevséget biztosító anyagában horganyzott acélmerevítés, a SCHÜCO által meghatározott gyári geometriával, és inercia értékkel.

Megbízható Működés és Biztonság

A legújabb fejlesztésű ROTO NX vasalat rendszerrel szerelve. Alapfelszereltségben hibás működésgátlót, és résszellőző funkcióval. Rendelhető RC2 fokozott biztonsági vasalattal.

Exkluzív kilincs

A klasszikus megjelenés ötvözve a modern flat designnal. Minden műanyag ablakunkhoz ajándékba adjuk a SCHÜCO Exkluzív kilincseit.

SCHÜCO kilincseink 4 választható színben kérhetőek.

Színes és minták

SCHÜCO műanyag ablakaink 75 különböző színezésű fóliával kínáljuk. A színes fóliák esetén egyedi faerezetet utánzó mintázatok is elérhetőek.

De választható az egyedi megjelenést biztosító külső oldali alumínium borítással.

Környezet barát

Környezet barát ólommentes gyártástechnológiával, kálcium-cink adalékok felhasználásával készül. A magas hőszigetelési képesség csökkenti a ház fűtésienergia felhasználását és CO kibocsájtását.

Ajándék exkluzív kilincs

Minden SCHÜCO LIVING SI82 AS műanyag nyílászárónkhoz ajándékba adjuk a SCHÜCO design kilincseit*.

*Az ajándék kilincs csak a normál ablak kilincsek esetén érvényes, a biztonsági, bejárati ajtó, és speciális kilincsek esetén csak felár ellenében kérhetőek.

A növekvő energiaköltségek hatékony megoldásokat igényelnek – a Living profilsorozattal a Schüco új mércét állít fel az ablak- és ajtótechnológiában. A hegeszthető EPDM funkcionális tömítéseknek köszönhetően, amelyek a nehezen szigetelhető sarokrészekben is a legmagasabb tömítőhatást mutatják, a LivIng műanyag ablak profil a 7 kamrás rendszerrel együtt kiváló hőszigetelési értékeket kínál. A Schüco Living 82 AS műanya ablakkal Ön egy modern, tartós ablakprofil mellett dönt, amely a ütköző tömítésrendszerrel rendelkezik, és amely mind az új építésű, mind a felújítási projekteknél bizonyított. 

A Schüco műanyag ablak profilok sima, könnyen ápolható felülettel rendelkeznek, szennyeződéstaszító tulajdonságokkal. A ROTO kiváló minőségű nyílászáró vasalatai gyakorlatilag karbantartás mentesek, és már alapkivitelben is magas szintű betörésvédelmet garantálnak. A nagy és nehéz erkély- és teraszajtók kényelmesen működtethetők és akadálymentes átmenetekkel alakíthatók ki.​

 • 7 légkamrás 82 mm-es beépítési mélységgel
 • 82 mm-es szárnyvastagság egyenes vonalvezetéssel
 • 2 körös ütköző tömítéses kialakítás
 • HEGESZTHETŐ EPDM TÖMÍTÉSEK
 • anyagában horganyzott minimum 1,5 mm vastag acélmerevítés az optimális stabilitás elérésért
 • alap áron 24 mm-es 2 rétegű üvegezéssel
 • Üvegezés választhatóság 24 és 48 mm vastagság közötti tartományban akár melegperemmel is
 • 45 választható faerezetet utánzó fólia
 • RAL skála szerinti egyedi festett felület,
 • akár külső oldali alumínium borítással is
 • Környezetbarát ólommentes UW álló műanyag profil
 • ROTO NX alapbiztonsági vasalat, hibás működésgátlóval, résszellőző funkcióval, és kiemelésgátlóval
 • porszórt technológiával készült alumínium kilincsekkel

Egy KÍVÁLÓ ablak rendszer MEGFIZETHETŐ árfekvésben

Hőátbocsátási tényezők két rétegű aluperemes üvegezés esetén

A profil
Uf= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Ug= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Uw= 0 W/m2K

Egy KÍVÁLÓ ablak rendszer MEGFIZETHETŐ árfekvésben

Hőátbocsátási tényezők 3 rétegű melegperemes üvegezés esetén

A profil
Uf= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Ug= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Uw= 0 W/m2K

Mennyire találta hasznosnak ezt a bejegyzést?

Kattintson a csillagokra!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat számláló: 0

Meg nem szavazott senki! Legyen Ön az első értékelő.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?