cl-slide-title-border-light
cl-slide-title-border-light

MAXIMÁLIS HŐSZIGETELÉS

SCHÜCO LIVING SI82 MD

PROFESSZIONÁLIS FELHASZNÁLÓKNAK

Ismerje meg a SCHÜCO LIVING SI82 MD műanyag ablakokat!
Kiemelkedő hőszigetelés, professzionális megoldásokhoz.

Kíváló HőszigetelésStabilitásSzélnyomás védelem maximalistáknak tervezve.

Ha a SCHÜCO Living SI82 AS a legjobb ár/érték arányú, akkor a SCHÜCO Living SI82 MD a legenergiatakarékosabb ablakunk, Minden ami a SCHÜO CORONA SI 82 rendszert olyan nagyszerűvé tette, az új 2017-es Living változatban is megmaradt, csak még korszerűbb alapanyagokból, még jobb hőszigetelési értékekkel, most már az ifp-passivehaus előírásoknak is megfelelő paraméterekkel javított változatban. Az energia takarékosság elsődleges szempont maradt ahogy azt az SI82-től megszoktuk, de az új Living változat immár 7 légkamrás kialakítású, fokozott hővédelmi üvegezéssel eléri az Uw=0,76 W/m2K teljes szerkezeti együtthatót is.

A 3 szoros valódi EPDM tömítések fehér szerkezetek esetében acélszürke, a színes szerkezetek esetében fekete kivitelben pompáznak. A speciális 15°-os külső szárny leejtés tökéletes vízelvezetést biztosít, a magas kamra szám, és a 82 mm-es vastag beépítési mélység, mégsem ment a természetes fénybejutás rovására. A profil keskeny látszófelülete mindössze 120 mm (tok és szárny együtt), a tökéletes szélzárást, a külső oldali 6 mm-es és a belső oldali 8 mm-es szárny rázárás biztosítja. A megfelelő stabilitást a Schüco szigorú előírásainak megfelelően kalkulált vastagságú és geometriával készített anyagában horganyzott merevítővasak biztosítják.

RENDSZER PARAMÉTEREK

0
mm
Tok beépítési mélység
Uf=
0
W/mfK
Tok rendszer hőszigetelése

A Schüco legsikeresebb nyílászárója kétségtelenül az CORONA SI 82 volt. Ezt a mi eladásaink is igazolják, hiszen a legtöbb SCHÜCO nyílászárónkat ebből, az ablakból értékesítjük. De az idők változnak, és a SCHÜCO 2016 év végén úgy döntött felújítja a nagy öreget, és az alapokat meghagyva, nem újra gondolta, csak a 2017-es igényekhez alakította, így ha lehet még jobb műanyag nyílászárót hozva létre, Ez a SCHÜCO LIVING SI 82 MD.

RENDSZER PARAMÉTEREK

0
mm
Max. üvegezéssel
Uw=
0
W/m2K
Max. hőszigetelése (3 rétegű melegperemes üvegezéssel)

A rendszer a középtömítéssel együtt maximális hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik keskeny felületi szélesség mellett is. A Schüco Living SI82 MD ablakok a legmodernebb tömítési technológiával vannak felszerelve, és kemény tömítő sarkok nélkül, az ablak kritikus sarokterületén is a legmagasabb tömítési hatást garantálják, amely optikailag zártnak és vonzónak tűnik. A környezetbarát tömítőanyag tartós és a teljes élettartam alatt magas tömítő hatást biztosít. Az EPDM tömítések kiváló védelmet nyújtanak a huzat, a nedvesség, a hideg és a zaj ellen, így maximális lakókomfortot és biztonságérzetet nyújtanak.

Műanyag ablakaink választható színei

A díszítőfóliák nagy választéka lehetővé teszi, hogy a kialakítás egyénileg a saját kívánságokhoz igazodjon. A meleg fahatású tónusok és a fényálló egyszínű színek igazán szemet gyönyörködtetővé teszik új ablakát, és egyéni arculatot kölcsönöznek házának.

Az üvegezés terén minden igényre és célra a legkülönfélébb kombinációk állnak rendelkezésre. Bár első sorban a fokozott hőszigetelésre van a rendszer kihegyezve, a biztonsági üvegezés terén is széles választékot kínálunk Önnek. RC 1 N vagy RC 2 N biztonsági szerelvénnyel kombinálva magas szintű betörésvédelmet kap, amely különösen a földszinten kifizetődő, de a könnyen hozzáférhető ablakok, erkély- és teraszajtók esetében is érdemes használni. A magánszféra védelme érdekében új Schüco LivIng 82 AS  műanyag ablakát díszüveggel is felszerelheti.

Műanyag ablakaink választható színei

A műanyag ablakok színei általában előre gyártott színek közül választhatók ki. A leggyakoribb színek fehér, aranytölgy, dió, mahagóni, antracit, és a sötét tölgy. Ezek alapszínek amik általában kedvezőbb áron érhetőek el.

Ezenkívül vannak elérhetők fahatású műanyag ablakok is, amelyek különböző fafajok mintázatát utánozzák, valamint elérhetők egyéb színek is, például zöld, kék, piros, fekete stb., azonban ezek általában felárral járnak és az elérhetőségük is változó lehet. Az ilyen színeket extra színeknek hívjuk, de ebben az esetben akár jelentős felárral kell számolnunk.

Az ablakszínek kiválasztása során érdemes figyelembe venni a ház homlokzatának színét és stílusát is, hogy harmonikusan illeszkedjenek egymáshoz.

Exkluzív műanyag ablak

Külső oldali TOP ALU alumínium borítás SCHÜCO SI82 MD műanyag nyílászáróinkra

Exkluzív műanyag ablak

Külső oldali TOP ALU alumínium borítás SCHÜCO SI82 MD műanyag nyílászáróinkra

LIVING
SI82 MD

SCHÜCO

Termék jellemzői

Divider

Modern Design

Modern letisztult design, a 82 mm-es beépítési mélységű műanyag nyílászáró rendszer középtömítéses 7 légkamrás kialakítással, a maximális hőszigetelésért.

Magasfokú Stabilitás

Optimális merevséget biztosító anyagában horganyzott acélmerevítés, a SCHÜCO által meghatározott gyári geometriával, és inercia értékkel.

Megbízható Működés és Biztonság

A legújabb fejlesztésű ROTO NX vasalat rendszerrel szerelve. Alapfelszereltségben hibás működésgátlót, és résszellőző funkcióval. Rendelhető RC2 fokozott biztonsági vasalattal.

Exkluzív kilincs

A klasszikus megjelenés ötvözve a modern flat designnal. Minden műanyag ablakunkhoz ajándékba adjuk a SCHÜCO Exkluzív kilincseit.

SCHÜCO kilincseink 4 választható színben kérhetőek.

Színes és minták

SCHÜCO műanyag ablakaink 75 különböző színezésű fóliával kínáljuk. A színes fóliák esetén egyedi faerezetet utánzó mintázatok is elérhetőek.

De választható az egyedi megjelenést biztosító külső oldali alumínium borítással.

Környezet barát

Környezet barát ólommentes gyártástechnológiával, kálcium-cink adalékok felhasználásával készül. A magas hőszigetelési képesség csökkenti a ház fűtésienergia felhasználását és CO kibocsájtását.

Ajándék exkluzív kilincs

Minden SCHÜCO LIVING SI82 AS műanyag nyílászárónkhoz ajándékba adjuk a SCHÜCO design kilincseit*.

*Az ajándék kilincs csak a normál ablak kilincsek esetén érvényes, a biztonsági, bejárati ajtó, és speciális kilincsek esetén csak felár ellenében kérhetőek.

A meleg bent marad, a hideg kint. A keretprofilon belüli hét kamra a passzívház szintjéig tartó hőszigetelést biztosít, ami korábban elképzelhetetlen volt drága kiegészítő intézkedések nélkül.

A Schüco-LivIng ablakokkal jelentősen csökkentheti korábbi energiaigényét, ha a régi ablakokat újakra cseréli. Ez a fűtőolaj megtakarítás mellett a CO²-kibocsátás csökkenését is jelenti. Így Ön energiát és ezáltal fűtési költségeket takarít meg – és egyúttal tesz valamit a klímavédelemért.

A jó hőszigetelő tulajdonságoknak köszönhetően a Schüco LivIng ablakok igazi feel-good ablakok – mivel a belső keret hőmérséklete még a legzordabb télen sem csökken észrevehetően a belső hőmérséklet alá. A huzat és a páralecsapódás ezért hosszú távon hatékonyan elkerülhető. Ráadásul az üvegfelületeken keresztül szinte semmilyen fűtési energia nem vész el. Az ablakfelületeken keresztül azonban értékes naphő jut be.

 • Optimalizált 7 légkamrás kialakítás, 82 mm-es beépítési mélységgel
 • 82 mm-es szárnyvastagság egyenes vonalvezetéssel
 • Minden esetben 3 szoros valódi gumi tömítések az optimális szélnyomás védelem és csapadék elvezetésért
 • HEGESZTHETŐ EPDM TÖMÍTÉSEK
 • anyagában horganyzott minimum 1,5 mm vastag acélmerevítés az optimális stabilitás elérésért
 • alapáron 48 mm-es 3 rétegű üvegezéssel
 • Üvegezés választhatóság 24 és 50 mm vastagság közötti tartományban akár melegperemmel is
 • 45 választható faerezetet utánzó fólia
 • RAL skála szerinti egyedi festett felület, akár külső oldali alumínium borításra is
 • Környezetbarát ólommentes UW álló műanyag profil
 • ROTO NX alapbiztonsági vasalat, hibás működésgátlóval, résszellőző funkcióval, és kiemelésgátlóval
 • porszórt technológiás alumínium kilincsekkel
 • betörés biztonsági osztály (DIN V ENV 1627-1630) RC1 és RC2
 • légáteresztő képesség (DIN EN 12207) 4. osztály
 • légáteresztő képesség (DIN 18055) C

Egy KÍVÁLÓ ablak rendszer MEGFIZETHETŐ árfekvésben

Hőátbocsátási tényezők két rétegű aluperemes üvegezés esetén

A profil
Uf= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Ug= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Uw= 0 W/m2K

Egy PRÉMIUM ablak rendszer MAXIMALISTÁKNAK tervezve

Hőátbocsátási tényezők 3 rétegű melegperemes üvegezés esetén

A profil
Uf= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Ug= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Uw= 0 W/m2K

Mennyire találta hasznosnak ezt a bejegyzést?

Kattintson a csillagokra!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat számláló: 0

Meg nem szavazott senki! Legyen Ön az első értékelő.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?