Maximális hőszigetelés és minimál dizájn

MŰANYAG TOLÓ- és EMELŐ-TOLÓ erélyajtók

A műanyag toló és emelő-toló erkélyajtók a modern otthonok és lakások elengedhetetlen részévé váltak. A tolóajtók praktikusak, helytakarékosak és könnyen kezelhetők, míg az emelő-toló ajtók a nagyobb nyílászárókra jellemzők, amelyeket nehézkes lenne hagyományos módon nyitni és zárni.

A műanyag toló és emelő-toló erkélyajtók ugyanazokat az előnyöket kínálják, mint a műanyag ablakok. Kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak az otthoni kényelemhez és energiahatékonysághoz. Emellett tartósak és időtállóak, így hosszú éveken keresztül megbízhatóan szolgálnak.

A tolóajtók esetében a nyílást oldalra toljuk, míg az emelő-toló ajtók esetében az ajtó a felső élek mentén nyílik és záródik. Az emelő-toló ajtók kiválóan alkalmasak nagyobb nyílásokhoz, és lehetővé teszik a nagyobb területekkel rendelkező helyiségek és teraszok könnyű, akadálymentes elérését.

A műanyag toló és emelő-toló erkélyajtók széles választéka áll rendelkezésre, különböző színekben, stílusokban és kialakításokban. Az ajtók díszítőelemekkel, mintázatokkal és üvegezéssel is elláthatók, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő megjelenést. A kivitelezés során azonban fontos szakértői tanácsot kérni, hogy az ajtók tökéletesen illeszkedjenek a meglévő nyílásokhoz és biztonságosan működjenek.

Toló erkélyajtó, Emelő-toló erkélyajtó

SCHÜCO S150 – Műanyag toló erkélyajtó

SCHÜCO S150 TOLÓERKÉLYAJTÓ A MEGFIZETHETŐ KILÁTÁS!
A Schüco S 150 egy műanyag tolóajtó-rendszer, amely nagyon jó termikus hőszigeteléssel rendelkezik, 1,8 W/ (m2K) Uf értékkel. A beépítési mélysége 150 mm és a látható szélessége 164 mm. A megjelenése kívül és belül egy síkban van. A megnövelt tömítettségét a két körbe futó kefetömítés biztosítja. Az üvegezés 40 mm üvegvastagságig lehetséges. Ideális nagyobb üvegfelületek költséghatékony kivitelezésére.

Toló erkélyajtó, Emelő-toló erkélyajtó

SCHÜCO LIVINGSLIDE – Műanyag emelő-toló erkélyajtó

HATALMAS ÜVEGFELÜLETEK, ELEGANCIA, KÉNYELEM!
A LivIngSlide rendszer kiemelkedő tervezési jellemzőkkel rendelkezik, amelyek maximális komfortot és teljesítményt biztosítanak. Az ablakok egy sima és könnyed mozgatással nyithatók és zárhatók, ami könnyű használatot és hosszú élettartamot eredményez.

A termékben alkalmazott szigetelési technológia kiváló hő- és hangszigetelést biztosít, ami hozzájárul az energiahatékonysághoz és a kényelemhez. A LivIngSlide ablakok erős és tartós kialakítással rendelkeznek, amelyek ellenállnak az időjárás viszontagságainak és hosszú távon megbízhatóan működnek.teljesítményű és energiatakarékos. A rendszer 7 légkamrás profiljai kiváló hőszigetelést biztosítanak, így csökkentve az épület fűtési költségeit. Az ablakrendszer testre szabható, lehetőséget biztosítva a különböző profilok, üvegezések és színek kiválasztására, hogy azok megfeleljenek az Ön igényeinek és az épület stílusának.

Toló erkélyajtó, Emelő-toló erkélyajtó

ALUPLAST SMART SLIDE – Toló erkélyajtó

KÖNNYŰ NYITÁS/ZÁRÁS!
Az Aluplast Smart Slide tolóajtó rendszerének kiváló hőszigetelő képessége és nagy teherbírása mellett a rendszer különlegessége, hogy rendkívül vékony profiljai révén nagyobb üvegfelületet biztosít, így nagyobb természetes fényt enged a helyiségbe, miközben modern és elegáns megjelenést kölcsönöz az épületnek.