cl-slide-title-border-light
cl-slide-title-border-light

Átlépés a stílus és funkcionalitás új dimenziójába

SCHÜCO S 150

Az otthona új éke lesz

Ismerje meg a SCHÜCO S150 toló erkélyajtókat!
A természetes fény és a kiváló hőszigetelés kombinációja.

A Schüco Corona S 150 tolórendszer a SCHÜCO CT 70 AS profilrendszerünkre épül és erkély-, terasz- vagy télikert ajtóként használható. A rendszer nagyon jó termikus tulajdonságaival, nagy elemméreteivel és könnyű kezelhetőségével tűnik ki. A hőveszteséget körbefutó PVC-szerkezet minimalizálja ezzel 1,8 W/(m2K) Uf-érték elérését teszi lehetővé. A lehető legnagyobb fénybeesésről keskeny látható szélességgel rendelkező nagy ajtóelemek gondoskodnak. A legmagasabb szintű stabilitásról és a hosszú élettartamról a szárnykeretbel levő optimális erősítőprofilok gondoskodnak.

Kíváló HőszigetelésÁr/érték arányMűködés a német minőség, és a megfizethető ár elegye.

RENDSZER PARAMÉTEREK

0
mm
Tok beépítési mélység
Uf=
0
W/mfK
Tok rendszer hőszigetelése

A Schüco S 150 tolórendszer a CT 70 AS profilrendszerünkre épül és erkély-, terasz- vagy télikert ajtóként használható. A rendszer nagyon jó termikus tulajdonságaival, nagy elemméreteivel és könnyű kezelhetőségével tűnik ki. A technikai paraméterek között szerepel a betörésvédelem RC2 szintje. A légzárás 4-es szintű, a csapóeső állóság 9A szintű, a légellenállás C3 szintű.

RENDSZER PARAMÉTEREK

0
mm
Max. üvegezéssel
Uw=
0
W/m2K
Max. hőszigetelése (3 rétegű melegperemes üvegezéssel)

A rendszer a középtömítéssel együtt maximális hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik keskeny felületi szélesség mellett is. A Schüco Living SI82 MD ablakok a legmodernebb tömítési technológiával vannak felszerelve, és kemény tömítő sarkok nélkül, az ablak kritikus sarokterületén is a legmagasabb tömítési hatást garantálják, amely optikailag zártnak és vonzónak tűnik. A környezetbarát tömítőanyag tartós és a teljes élettartam alatt magas tömítő hatást biztosít. Az EPDM tömítések kiváló védelmet nyújtanak a huzat, a nedvesség, a hideg és a zaj ellen, így maximális lakókomfortot és biztonságérzetet nyújtanak.

Toló erkélyajtóink választható színei

A toló erkélyajtók a műanyag ablakokkal megegyező dekorfóliákkal lehet még egyedibbé tenni. Ahogy magánál a szerkezetnél, úgy a fólia esetén is csak magas minőségű, a RENOLIT által készített fóliákat alkalmazunk.

A toló erkélyajtók színei általában előre gyártott színek közül választhatók ki. A leggyakoribb színek fehér, aranytölgy, dió, mahagóni, antracit, és a sötét tölgy. Ezek alapszínek amik általában kedvezőbb áron érhetőek el.

Ezenkívül vannak elérhetők fahatású fóliával ellátott emelő-toló erkélyajtók, amelyek különböző fafajok mintázatát utánozzák, valamint elérhetők egyéb színek is, például zöld, kék, piros, fekete stb., azonban ezek általában felárral járnak és az elérhetőségük is változó lehet. Az ilyen színeket extra színeknek hívjuk, de ebben az esetben akár jelentős felárral kell számolnunk.

színek kiválasztása során érdemes figyelembe venni a ház homlokzatának színét és stílusát is, hogy harmonikusan illeszkedjenek egymáshoz.

Toló erkélyajtóink választható színei

A toló erkélyajtó színei általában előre gyártott színek közül választhatók ki. A leggyakoribb színek fehér, aranytölgy, dió, mahagóni, antracit, és a sötét tölgy. Ezek alapszínek amik általában kedvezőbb áron érhetőek el.

Ezenkívül vannak elérhetők fahatású toló erkélyajtók is, amelyek különböző fafajok mintázatát utánozzák, valamint elérhetők egyéb színek is, például zöld, kék, piros, fekete stb., azonban ezek általában felárral járnak és az elérhetőségük is változó lehet. Az ilyen színeket extra színeknek hívjuk, de ebben az esetben akár jelentős felárral kell számolnunk.

A toló ajtó színek kiválasztása során érdemes figyelembe venni a ház homlokzatának színét és stílusát is, hogy harmonikusan illeszkedjenek egymáshoz.

S150

SCHÜCO

Termék jellemzői

Divider

Kényelmes közlekedés

A toló erkélyajtóink hőhídmentes technológiára épült tokküszöb kialakítása, nagyrészt a padlózatba süllyeszthető, ezzel kényelmesebb átjárást biztosít mint a toló-bukó erkélyajtók.

Magasfoku Stabilitás

Optimális merevséget biztosító anyagában horganyzott acélmerevítés, a SCHÜCO által meghatározott gyári geometriával, és inercia értékkel.

Megbízható működés és biztonság

A legújabb kimondottan toló erkélyajtókhoz fejlesztett SCHÜCO toló erkélyajtó vasalat rendszerrel szerelve. Rendelhető akár külső oldali kilincses zárható kivitelben is.

Exkluzív kilincs

A klasszikus megjelenés ötvözve a modern flat designnal. A SCHÜCO nem csak a vasalatot, de a toló erkélyajtókhoz egy teljesen egyedi kimondottan ehhez a szerkezethez tervezett kilincs családot hozott létre.

Színes és minták

SCHÜCO műanyag ablakaink 75 különböző színezésű fóliával kínáljuk. A színes fóliák esetén egyedi faerezetet utánzó mintázatok is elérhetőek.

De választható az egyedi megjelenést biztosító külső oldali alumínium borítással.

Környezet barát

Környezet barát ólommentes gyártástechnológiával, kálcium-cink adalékok felhasználásával készül. A magas hőszigetelési képesség csökkenti a ház fűtésienergia felhasználását és CO kibocsájtását.

 • 70 mm-es 5 légkamrás műanyag ablak profil
 • 70 mm-es 5 légkamrás egyenes szárnyvezetéssel 
 • tüzihorganyzott acél merevítés gyártói előírás szerinti geometriával és inercia értékkel
 • A profil hőszigetelési tényezője Uf=1.8 W/m2K  
 • SCHÜCO toló erkélyajtó vasalat opcionálisan átmenő kilinccsel és résszellőző funkcióval
 • ütköző tömítéses ablak, valódi EPDM kettős gumitömítéssel
 • Akár 250 Kg/szárny súlyméretig nagy üvegfelületek eléréshez
 • maximum 40 mm-es 3 rétegű üvegezéssel opcionálisan melegperemmel
 • Fehér RAL 9016 műanyag ablak profilból fehér, vagy fóliázott faerezetes színes kivitel eseté barna profil maggal
 • Német minőségi alapanyag felhasználás
 • A és C sémás nyitás variációkkal
 • Könnyű és pontos futás a nagy teherbírású görgőknek köszönhetően, amelyek sima és csendes működést biztosítanak.
 • Magyarországi gyártás

A sémás toló erkélyajtó

A séma szerinti nyitásnál választhatóan a bal vagy a jobb oldali szárny nyílik a másik fixen rögzített, ezt megrendeléskor mindig előre tisztázzuk. Ideális választás egybefüggő nagy üvegfelületek létrehozása esetén. Ebben az esetben főként nagy méret esetén, hamar nagy üvegsúlyba ütközhetünk. Nagy méret esetén érdemes a MOTOROS mozgatásban gondolkodni.

C sémás toló erkélyajtó

C séma talán az egyik legelegánsabb megoldás, ebben az esetben a szerkezet 4 részre van osztva, melyből a középső 2 panel tolható el. Ilyen megoldásnál nagy üvegfelületek is létrehozhatóak viszonylag kis üvegsúly mellett. C séma esetén meg kell határozni hogy a bal vagy a jobb szárny nyílik először.

Egy KLASSZIKUS toló erkélyajtó rendszer MODERN újragondolása

Hőátbocsátási tényezők két rétegű aluperemes üvegezés esetén

Uf= 0 W/m2K
A profil
Ug= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Uw= 0 W/m2K
A teljes szerkezet

Egy KÍVÁLÓ toló erkélyajtó a KEDVEZŐ ÁR jegyében

Hőátbocsátási tényezők 3 rétegű melegperemes üvegezés esetén

Uf= 0 W/m2K
A profil
Ug= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Uw= 0 W/m2K
A teljes szerkezet