Nyílászáró.eu

Műanyag ablak, Fa nyílászáró, Beltéri ajtó 2006 óta

Árajánlat kérés ablak

Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Függönyfal
Alumínium portál

INGYENES FELMÉRÉS


az ingyenes helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Akciós műanyag ablak

műanyag nyílászáró ár

Kiváló minőségű német SCHÜCO 7 légkamrás műanyag nyílászáró fehér színben akciósan akár 3 rétegű üvegezéssel -37% kedvezménnyel

90x150cm Bukó nyíló ablak

2 rétegű üvegezéssel

nettó 35 343 Ft

3 rétegű üvegezéssel

nettó 43 678Ft

Most ajándék melegperemes üvegezéssel

Műanyag ablak üvegei

műanyag ablak üvegezések

tekintse meg műanyag nyílászáróinkba használt biztonsági, fokozottan hőszigetelő és dísz üvegezéseket.

Emelő toló erkélyajtó


Tekintse meg a egyedül álló emelő-toló erkélyajtó knálatunkat. Akadálymentes süllyesztet küszöbbel 19-22 cm-es tokvastagsággal és akár 6,5 méteres gyártási mérettel.

Fa nyílászáró 68mm


Tekintse meg kiváló minőségű és felületkezelésű Borovi fenyőből készült fa nyílászáróinkat

Új termék fa ablak 88mm


Minőségi extra vastag 88mm-es beépítési mélységgel rendelkező borovi fenyő fa nyílászárók. Most AJÁNDÉK 3 rétegű üveggel

Facebook

Biztonságos weboldal

Flipboard - Nyílászáró világ

Akciós műanyag nyílászáró ajánlataink

Minden SCHÜCO ablakunkhoz SCHÜCO kilincset adunk ajándékba

SCHÜCO ablak kilincs ajándékba

AJÁNDÉK SCHÜCO KILINCS MINDEN SCHÜCO MŰANYAG ABLAKUNKHOZ FELTÉTELEK

 • Mindenki rendelési mennyiségtől függetlenül, tehát már egy darab ablak vásárlása esetén isajándékba kapja a SCHÜCO egyedi alumínium kilincsét.
 • Az ajánlat kizárólag a SCHÜCO műanyag ablakaink esetén érvényes. Lásd. lentebb, az akcióban résztvevő műanyag nyílászáró rendszereink.
 • Az ajándék kilincs csak ablakokra és belső oldali kilincses erkélyajtókra vonatkozik. Tehát, az átmenőkilincses (két oldali kilinccsel ellátott) erkélyajtókra, a bejárati ajtókra, és toló erkélyajtókra valamint a fix ablakokra nem vonatkozik. Ezen szerkezetekhez 35%-os gyártói javasolt kedvezménnyel tudunk biztosítani SCHÜCO kilincset.
 • Az ajándék kilincsek esetén szabadon választott 4 különböző színből lehet választani, úgy mint a fehér, F9 ezüst, F4 Bronz, és az egyedülálló fekete.
 • Ugyan csak feláras maradt a kulcsos és gombos biztonsági SCHÜCO kilincs, ezek az akcióban nem vesznek részt.

Az akcióba résztvevő műanyag ablakaink

 

Az akciónk 2020.07.18-tól visszavonásig érvényes. További részletekről érdeklődjön bemutató termeinkben. Sem az akcióban résztvevő, sem más típusú ablakkilincset külön nem, értékesítünk. Azokat kizárólag a nyílászáróinkkal együtt lehet megvásárolni.

SCHÜCO műanyag ablak gyártás

HEVESTHERM / ALUPLAST SMART-SLIDE - a tolóajtók új generációja

smart-slide toló erkélyajtó

A nagy üvegfelületeknek komoly trendje van napjainkban. Ide tartoznak a nagyvonalúan méretezett tolóajtók is, melyek a lakóteret a kertre nyitják. Többé ez sem jelent kihívást, mivel az új generációs SMART SLIDE tolóajtók a nagy üvegfelületek és a magas szintű működési komfort tökéletes összhangját teremtik meg. Hogy miért lehet imádni ezt a zárómechanizmust? A s zárny tokba történő lágy önbehúzásával a smart-slide-tolóajtó olyan könnyen kezelhető, hogy szinte kizárt a hibás működtetés lehetősége – a m indennapos használatban ez szintúgy felbecsülhetetlen előny, mint a csekély erőkifejtés, mellyel a szárnyak nyithatók és zárhatók.

Magas stabilitás = kevesebb karbantartás

Miért kössünk kompromisszumot? Magas színvonalra emelkedett az új smart-slide innovatív, nagyon stabil szerkezetű tolóajtó. Mindenki számára előnyt jelent, ha a modern, megbízható szerkezetnek köszönhetően kevesebb karbantartási munkára van szükség. Maximális tömítettség A SMART SLIDE tolóajtók innovatív záródási mechanizmusa és a kiváló minőségű tömítések biztosítják, hogy a SMART SLIDE szerkezetek a legmagasabb vízzárási és szélállósági igényeket is kielégítsék. Miért kössünk kompromisszumot? Magas színvonalra emelkedett az új smart-slide innovatív, nagyon stabil szerkezetű tolóajtó. Mindenki számára előnyt jelent, ha a modern, megbízható szerkezetnek köszönhetően kevesebb karbantartási munkára van szükség. Maximális tömítettség A SMART SLIDE tolóajtók innovatív záródási mechanizmusa és a kiváló minőségű tömítések biztosítják, hogy a SMART SLIDE szerkezetek a legmagasabb vízzárási és szélállósági igényeket is kielégítsék.

Már rendelhető az ALUPLAST legújabb SMART-SLIDE tolóerkélyajtó rendszere, magas műszaki tartalommal és a toló-emelő erkélyajtótól jelentősen kedvezőbb árfekvésben.
Hevestherm műanyag ablak gyártás

BERG SYSTEM - ROTO FRANK - MAGYARORSZÁGON ELŐSZÖR A BERG SYSTEM GYÁRTÁSÚ ABLAKINK KÉSZÜLNEK A ROTO 2018-AS NX VASALATÁVAL

ROTO NX ablak vaslat 2018A ROTO NX vasalat néhány hete debütált a Nümbergi építőipari kiállításon, és nem sokkal később Magyarországon a Construmán is látható volt. A ROTO volt az első a világon aki nyíló-bukó vaslattal megoldással állt elő, ezt követően pedig világ szinten is élvonalban marad a nyílászáró vaslatok gyártásában. A méltán közkedvelt ROTO NT SILVER alapra épülő NX vasalat nem akarja a jól bevált rendszert reformálni, csupán csak még jobbá és funkció gazdagabbá tenni.

MILYEN ÚJDONSÁGOKAT KAPOTT A ROTO NX

 • TiltsSafe ablak mostantól már bukó funkción is RC2 biztonsági szintet tud biztosítani.
 • A 130 kg teherbírású vasalat már a nagyméretű ablak szárnyak iránti igényeket is kiszolgálja
 • EASYMIX rendszer könnyebb szerelés és vasalat átalakítás a moduláris kialakításnak köszönhetően
 • A T pánt oldallal a faablak gyártóknak is tökéletes megoldást kínál. A beépített résszellőzés jobb belső klímát biztosít

MINDEN BERG SYSTEM gyártású SCHÜCO műanyag ablakunk 2018.06.22. utáni rendelés esetén már az új ROTO NX vaslattal kerül leszállításra természetesen FELÁR NÉLKÜL a régi ROTO NT-hez képest! Az RC1 és RC2 fokozott biztonsági vasalatok továbbra is opcionálisan kérhetőek.

SCHÜCO műanyag ablak gyártás

HEVESTHERM - MAGYAR BRAND DÍJAT KAPOTT A GYÁRTÓNK

HEVESTHERM magyar Brands díjas ablakokA MagyarBrands immáron nyolcadik éve díjazza a hazai márkák közül a legeredményesebbeket, legkiválóbbakat. A program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született, vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.
A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A MagyarBrands rendkívül komplex díj: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben.
A Szakmai Bizottság döntése alapján a HEVESTHERM KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai fogyasztói TOP márkák egyikeként.
Nekünk büszkeség, Önnek kedvezmények;
Büszkeséggel tölt el bennünket a Gyártónk MagyarBrands díj elnyerése. Szeretnénk önöknek ebből az alkalomból kedvezményekkel kedveskedni, ezért összeállítottunk egy kedvezmény-csomagot, melyből reményeink szerint mindenki megtalálja a neki tetszőt;

HEVESTHERM MagyarBrands kedvezmény csomagok ajánlatok

 • MB ajtókedvezmény - 5% egyedi kedvezmény.
 • MB ajtópanel kedvezmény – díszpanelekre 5% extra kedvezmény.
 • MB féláras melegperem – az HEVESTHERM OPTIMA 76 és HEVESTHERM NEW BALANCE 85 termékekhez a melegperem felárának csak a felét kell felszámítanod.
 • MB emelő-toló kedvezmény – emelő-toló ajtókra – 5% egyedi kedvezmény.
 • MB kriptongáz kedvezmény – kripton-gáztöltéssel, most csak 8.800.-Ft/légrés/m2 a listás felár. A kriptongáz-töltéssel elérhető hőszigetelési értékekről a mellékletben találtok információkat.
A MagyarBrands kedvezmény csomagban található akciók 2018. április 11. és 2018. június 30. napja között leadott rendelésekre vonatkozóan érvényesíthetők. A MagyarBrands kedvezmények az adott termékkörre vonatkozó más egyedi kedvezménnyel nem vonhatóak össze!
Hevestherm műanyag ablak gyártás

HEVESTHERM - Teljesen megújul a gyár műanyag kínálata

HEVESTHERM2018 március 5-től teljesen megújítja kínálatát a Hevestherm. Az új műanyag ablakokra vonatkozó energetikai követelmények 2018 -as változása, és a vásárlói trendek változása alapján a kínálat az alábbiak szerint változik. A 70 mm-es 5 légkamrás műanyag ablakok felett lassan lejár az idő, így továbbiakban ezek nem elérhetőek ettől az idő ponttól kezdve. Sajnálatos módon a HEVESTHERM ELITE S92 -es SALAMANDER BLUEVOLUTION 92 re épülő műanyag ablakok is kikerülnek a kínálatból, igaz ez a prémium nyílászáró rendszer a SALAMANDER mint beszállító döntése végett kerül ki a kínálatból.

A HEVESTHERM 2018-as műanyag kínálatában elérhető műanyag ablakok:

A HEVESTHERM 2018-as műanyag kínálatában továbbiakban NEM elérhető műanyag ablakok:

A kínálatból kikerülő műanyag nyílászárókra 2018 április végéig lehet már csak árajánlat kérést és megrendelést leadni.
Hevestherm műanyag ablak gyártás

BERG SYSTEM - Ajándék melegperemes távtartó minden SCHÜCO nyílászárónkhoz

Ez az akciónk 2018 január 1-től változatlanul érvényes visszavonásig!

melegperemes üveg műanyag ablakbaÖrömmel értesítek mindenkit, hogy az Önök kérésének eleget téve 2017.május 8-tól beérkező rendeléseknél, cégünk az üveg szerkezetben elhelyezkedő távtartó anyagát ALAPÉRTELMEZETTKÉNT FEKETE színű Műanyagra változtatja.

Alumínium távtartóval történő rendelés esetén kérem, ezt feltüntetni szíveskedjenek, ennek hiányában alapértelmezettként fekete műanyaggal készül. Felárat nem képez.

Szürke műanyag távtartó a későbbiek során is rendelhető lesz felár ellenében.

Az akció érvényes a 2 és a 3 rétegű üveggel rendelt műanyag ablakainkra egyaránt.

Az akcióba résztvevő műanyag ablakaink

A műanyag üveg közötti távtartó alkalmazásának fontosságáról az ablakok szigetelőképességének javítási lehetőségéről írt bejegyzésünkben olvashat részletesebben.

Technikailag nincs jelentősége a távtartó színének, az csak esztétikai célzattal készül szürke és fekete kivitelben.

SCHÜCO műanyag ablak gyártás

Műanyag ablak megrendelési határ idők 2018 év vége és 2019 év eleje

műanyag ablakok gyártási határidejeAhogy minden évben úgy idén is, az év végéhez közeledve ablak gyártóink megküldik a téli leállás előtti tervezett nyílászáró megrendelés leadási és leszállítási határidőiket. Mivel az év utolsó 2-3 hónapjában jelentősen megugranak nem csak az érdeklődések, hanem a megrendelések mennyiségei is, így fontosnak tartottuk ezen információk megosztását látogatóinkkal, hiszen egy lakás felújítás esetében, de igaz ez a ház építéseknél is, az előre tervezhetőség sarkalatos pontja a kivitelezéseknek. Az alábbiakban közölt információkkal szeretnénk ügyfeleinknek a műanyag nyílászáró megrendeléseik beütemezésében segíteni. Ezen határidőinket a beszállítóink folyamatosan küldik meg így a listát frissítjük amint pontos információink vannak. Különösen fontos ez azon kedves ügyfeleinknek akik színes műanyag nyílászárót szeretnének vásárolni, hiszen nekik ez a határidő vészesen közel van abban az esetben ha a megrendelt ablakokat még az idei évben szeretnék megvásárolni.

2018 év végi leállás, valamint 2019 évi kezdési időpont, ez évi nyílászáró megrendelés leadási határidőink

2018-as évi teljesítéssel kért megrendelések leadási határideje Hevestherm nyílászárók:

 • Színes műanyag ablakok esetében 2018 november 11
 • Íves és alakos fehér műanyag ablakok esetében 2018 november 11
 • Íves és alakos színes műanyag ablakok esetében 2018 november 11
 • fehér nem íves és nem alakos műanyag ablakok esetében 2018 november 11

A tervezett utolsó szállítási nap 2018 december 21, ez egyben az utolsó idei évi átvételi nap is telephelyünkön. Ezt követően csak 2019 januárjában történő nyílászáró átvétel lehetséges. A tervezett első szállítási hét 2019 4 hetében kerül leszervezésre. Így azon ügyfeleink akik a megadott határidők után rendelnek az adott típusból ajtót vagy ablakot, azok csak 2019 január végi szállítással kapják meg új nyílászáróikat.

2018-as évi teljesítéssel kért megrendelések leadási határideje Schüco műanyag nyílászárók:

 • Színes műanyag ablakok esetében 2018 november 11
 • Íves és alakos fehér műanyag ablakok esetében 2018 november 11
 • Íves és alakos színes műanyag ablakok esetében 2018 november 11
 • fehér nem íves és nem alakos műanyag ablakok esetében 2018 november 11

A Berg nyílászárók gyártója még nem adta meg ezen információkat, de telefonos érdeklődésünk alapján a Hevesthermmel azonosan lesznek a határidők megadva.

2018-as évi teljesítéssel kért megrendelések leadási határideje Amerikai rendszerű nyílászárók:

 • fehér toló és emelőpaneles műanyag ablakok esetében 2018 november 11

Hevestherm műanyag ablakok Hőstop akcióban 2016 december 15-ig

Ez az akciónk már nem érvényes!

HEVESTHERM Az idén 15 éves születésnapját ünneplő Hevestherm, egy olyan akciót kínál amit nem szabad kihagyni. Minden ügyfelünk aki Hevestherm műanyag ablakot vásárol tőlünk 3 rétegű üvegezéssel, az alábbi ajándékokkal szeretnénk meglepni:

 • a melegperemes üvegezést
 • valamint minden ablakra felár nélkül adjuk a HOPPE ATLANTA SECUSTIC kilincset

Az akciós csomag feltételei:

A Hőstop csomagba nem az összes nyílászárónk érhető el, és azok is csak az adott feltételek esetében. A feltételek a következőek:
 • csak 3 rétegű üveggel történő műanyag ablak vásárlása esetén
 • csak a lenti felsorolásban szereplő műanyag nyílászárók esetében érvényes
 • csak kizárólag víztiszta 4mm-es üvegezés esetében (biztonsági, katedrál stb üvegezés esetében az akció nem érvényes)

A csomagba szereplő műanyag ablakaink

A kánikula Stop csomagba nem az összes nyílászárónk érhető el, és azok is csak az adott feltételek esetében. Az akcióban szereplő műanyag nyílászáróink:

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

Hevestherm DELUXE A85

HEVESTHERM A HEVESTHERM Aluplast ideal 8000 rendszerre épülő műanyag ablakai újra elérhetővé válnak a közlejövőben Hevestherm DELUXE A85 néven. Ez szerintünk a gyár legjobb műanyag ablak rendszere volt, így nagy örömünkre szolgál, hogy újra egy felső kategóriás nyílászárót tudunk adni ügyfeleinknek. A DELUXE A85 melegperemes üvegezéssel Uw=0,74W/m2K teljes szerkezeti együtthatóra képes ezzel akár passzívházakba történő alkalmazásra is megfelelő. Részletek és pontos műszaki paramétereket itt talál.

HEVESTHERM DELUXE A85

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

Változások a műanyag ablakainkban 2015-ben

Ez az akciónk már nem érvényes!

Ahogy az lenni szokott, minden évben változások jönnek a termék kínálatban. Ez szinte minden beszállítónk esetében igaz. Van ahol már megtörténtek a változások a műanyag nyílászáró kínálatban van ahol még csak körlevél formájában került kiértesítésre.

hevestherm elite 92 műanyag ablakA Hevesthermtől megszokott módon szinte minden évben újra gondolja a műanyag ablak kínálatának az alsó és felső szegmensét. A hamarosan bemutatásra kerülő új műanyag nyílászáró rendszerről még mi sem tudunk sokat csak annyit, hogy a felső kategóriába fogja belőni a gyár az új nyílászáróit.

(frissítés)
Az új HEVESTHERM ELITE S92 a Salamander Bluevolution nyílászárókra épít. A 6 légkamrás 92mm-es beépítési mélységgel rendelkező új műanyag ablakok elérhetővé váltak kínálatunkban.

SCHÜCO - Tavaszi Műanyag ablak leárazások

schücoA Schüco nem változat a jól bevált recepten minden marad az eddigiekben, viszont tavaszváró akciót hirdetett melynek keretében az eddig 49% kedvezmény helyett most 55% kedvezményt biztosít műanyag nyílászáróiból. Ezzel a lépéssel pillanatnyilag az egyik legjobb áron elérhető ablakunká avanzsálta magát.

Az AKCIÓ meghosszabbításra került 2015.05.15.31 -ig történő megrendelések esetén érvényes!

(ez az akciónk lejárt)

KÖMMERLING - Teljes megújulás a műanyag ablakok műszaki paraméterében

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

kömmerling műanyag ablak logóA Kömmeling műanyag ablakaink hamarosan teljes átalakuláson vesznek részt. ez előre láthatólag a március hónap végéig fog bekövetkezni. Az 5 légkamrás Futur 70 és Kontur 70 helyett A kömmerling 76mm-es beépítési mélységgel rendelkező műanyag ablakai kerülnek be az alap szintű nyílászáróknak, ráadásul a elmarad a GU vasalat és a sokkal jobb minőségű MACO vasalat váltja a helyét.

A Kömmerling 88 plus természetesen marad csak a vasalat változik, ami az eddig GU vasalat helyett a lényegesen jobb minőségű MACO vasalatokra történő váltást jelenti.

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

A KÖMMERLING MŰANYAG ABLAKOK HATÁROZATLAN IDEIG NEM ELÉRHETŐEK KÍNÁLATUNKBAN.

SCHÜCO műanyag ablak teljes kínálat, a Berg Systemtől

Ez az akciónk már nem érvényes!

Berg system akciós ajánlatMint azt többször is írtuk már, igyekszünk egy helyen össze gyűjteni a hazai műanyag nyílászáró gyártás legjobb minőségű termékeit. Nem is lenne teljes a palettánk ha hiányozna a kínálatunkból a SCHÜCO nyílászáró. Ezt a nyílászárót a BERG SYSTEM gyártósoráról kerül kínálatunkba.

A Berg nyílászáró gyártás alap szemlélete a minőségi alapanyagból készülő emelt műszaki tartalommal ellátott műanyag ablak és ajtó gyártás megfizethető áron. Kínálatunkban az 5 légkamrás SCHÜCO Corona CT 70 nyílászárótól, a SCHÜCO CORONA SI82 6 légkamrás középtömítéses műanyag ablakon át egészen, a legmagasabb osztályt képviselő CORONA SI82+ -ig mindenki megtalálja a számára legideálisabb rendszert. Minden nyílászáró elérhető alumínium borításos kivitelben is.

Műanyag nyílászáró WK1-es biztonsági vasalattal és ajándék melegperemes üvegezéssel alapáron

(ez az akciónk lejárt)

Most bevezető áron visszavonásig meghosszabbított akciónk keretében minden vásárlónk aki SCHÜCO műanyag ablakot vásárol, a címben szereplő megemelt műszaki tartalommal kapja meg nyílászáróját felárak nélkül.

A teljes SCHÜCO műanyag nyílászáró kínálatunkról bővebben.

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

 schüco műanyag ablak gyártás

A HEVESTHERM MAXIMA 92 / SALAMANDER BluEvolution 92 A legújabb 2014-es műanyag nyílászáró modellünk

Ez az akciónk már nem érvényes!

Salamander Bluevolution 92A 2014-es műanyag nyílászáróink folyamatosan meglepetéseket hoz magával mg számunkra is. Nemrég még arról írtunk, hogy a Kömmerling 88+ a legvastagabb műanyag ablakunk, erre a Hevestherm és a Salamander bemutatja a új műanyag ablakát ami nem kevesebb mint 92 mm-es beépítési mélységgel rendelkezik.

Az olyan, csak az "A+" kategóriában szereplő műanyag nyílászárókban megtalálható extrák, mint a középtömítéses vízgátas profil, a felár nélküli 3 rétegű üvegezés, vagy az emelt szintű biztonsági vasalat teszi teljessé ezt a kiváló nyílászárót.

Ezzel és egy ClimaGuard üvegezéssel a Salamander BluEvolution a passzívházak ideális nyílászárójává vált. Ez a nyílászárónk az Aluplast ideal 8000 és a Hevestherm Deluxe 85műanyag ablakok árával megegyező bevezető áron érhető el.

 

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

 Hevestherm műanyag ablak gyártás

Rehau műanyag nyílászáró kínálatunkban nem csak emelő toló erkély de a műanyag ablakok és ajtók is elérhetőek

A REHAU műanyag ablak kínálatunk jelenleg nem elérhető.

REhau műanyag ablakokÉrdemes megtekinteni Rehau műanyag nyílászáró kínálatunkat is. A Rehau mint műanyag nyílászáró rendszer fejlesztő a jövő műanyag nyílászáróit hozza el a mába. A 70mm-es Rehau Euro Design 70 5 légkamrás műanyag ablak rendszer amellett, hogy a ami napig az egyik legsikeresebb termék az adott kategóriában, példa értékű más gyártók felé is. Az "A+" műanyag nyílászáró rendszerek abszolút csúcsának számító Rehau Geneo a RAU-FIPRO technológia révén teljesen hőhídmentes gyártástechnológiát biztosít, mivel ennek a nyílászárónak nincs szüksége acélmerevítésre.

Tudta hogy a RAU-FIPRO technológiás műanyag a Forma1 és a repülőgép gyártásban is jelentősen részt vesz ha műanyag alkatrészekről van szó. Természetesen a Rehau nyílászáróink is mind MACO alapbiztonsági vagy attól magasabb osztályú vasalattal vannak ellátva.

Ugrás a REHAU műanyag ablak helyett javasolt nyílászáróinkra

 Rehau műanyag ablak gyártás

Műanyag nyílászáró - Gerwin Kömmerling - A Kömmerling nyílászárói elérhetővé váltak kínálatunkban

A Kömmerling műanyag ablak kínálatunk jelenleg nem elérhető.

Gerwin Kömmerling nyílászáró rendszerekÚjabb lépcsőhöz értünk kínálatunk bővítésében, és elérhetővé váltak a méltán híres Kömmerling nyílászáró kínálatunkban. A belépő szinten az 5 légkamrás Kömmerling Futur 70 és Kontur 70 műanyag ablakokat lehet elérni.

A 6 légkamrás "A+" kategóriában pedig a Kömmerling 88+ műanyag nyílászáró került. A 6 légkamrás szegmensben a legvastagabb beépítési mélységgel rendelkező Kömmerling 88+ műanyag ablak kínálatunkban a legvastagabb ablakrendszer. Passzívházakhoz és téglaépületekbe egyaránt javasolt, ami egyedül álló a piacon.

Mind az 5, és a 6 légkamrás műanyag ablakok piacán a kömmerling ablak remek választás lehet mindenki számára aki kedvező ár fekvésben keres műanyag nyílászárót, de szeretné ha a választott termék 5 év elteltével is magas osztályt képviselne, könnyen tisztítható maradna és kiemelten energia takarékos nyílászáró lenne a jövő ablakai mellett.

 Ugrás a Kömmerling műanyag ablak helyett javasolt nyílászáróinkra

 Kömerling műanyag ablak gyártás

Aluplast ideal 7000 extra vastag tokkal csak a Hevestherm kínálatában emelt műszaki tartalommal fél áron

Ez az akciónk már nem érvényes!

Aluplast ideal 7000Az Aluplast ideal 7000 gyárilag 80mm-es tokvastagsággal  készül alapesetben a magyarországi gyártóknál. 

A Hevestherm most BALANCE 85 néven megemelt műszaki tartalommal kínálja ezeket az amúgy is kiváló nyílászárókat. Miért emelt a műszaki tartalom.  Mert az eredetileg 80mm vastag 6 légkamrás tok, egy nagyon erős 85m-es tokra váltották fel, ami egyedül álló a piacon.

A 6 légkamrás műanyag ablakok piacán az ideal 7000 remek választás lehet mindenki számára aki kedvező ár fekvésben keres műanyag nyílászárót, de szeretné ha a választott termék 5 év elteltével is magas osztályt képviselne, könnyen tisztítható maradna és kiemelten energia takarékos nyílászáró lenne a jövő ablakai mellett. ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

 Hevestherm műanyag ablak gyártás

Műanyag ablak 7 légkamrás kivitelben a 6 légkamrás műanyag ablak árán

Ez az akciónk már nem érvényes! A horizont műanyag ablak kínálatunk továbbiakban nem elérhető.

Horizont műanyag ablakA HORIZONT PS® penta plus már a 4. profilgeneráció, és az elődjeidhez képest sokkal több műszaki fejlesztést kínál. A HORIZONT PS ®  penta plus műanyag nyílászáró talán legkiemelkedőbb tulajdonsága közé tartozik a Uf=1,08 W/m2K          hőátbocsájtási érték. Ez az érték a profilt a legkiemelkedőbb helyre emeli a több légkamrás műanyag ablakok között és kialakítja a legjobb feltételeket a minimális hőátbocsájtásra az egész műanyag nyílászáróra.

Kérje INGYENES árajánlatunkat az egyik legjobb árfekvésű nyílászárónkra ami most a 6 légkamrás műanyag ablakok árán érhető el.

Ugrás a Horizont műanyag ablak helyett javasolt nyílászáróinkra 

Horizont műanyag nyílászáró

Emelt műszaki tartalmú 5 légkamrás műanyag nyílászáró 76mm tokkal a standard 5 légkamrás 70mm vastag műanyag ablak ára alatt

Ez az akciónk már nem érvényes!

salamander streamline 76 műanyag nyílászáró

A Salamander 5 légkamrás műanyag nyílászáróink most az átlagos 70mm-es 5 légkamrás ablakok ára alatt kerül kiajánlásra akciónk keretén belül.

Egyedül álló exkluzív megjelenés, és kerekített forma világ. Nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöz ennek a műanyag nyílászárónak, de egyben a praktikusság, a könnyen tisztíthatóság, és kiváló hőszigetelés jellemző erre a profilra. Ha ez nem lenne elég meg győző, az 5 légkamrás szárny nem kevesebb mint 84mm-es vastagsággal rendelkezik

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

Fa ablakok és bejárati ajtó nagy választékban 68 és 88mm vastag profilból

fa nyílászáró


Hosztoldott, réteg ragasztott borovi fenyőből készülő fa ablakaink a különböző vásárlói igényeknek megfelelően kétféle anyagvastagsággal készülhetnek:

-68 mm-es 2 gumitömítéssel rendelkező perem kialakítás. Üvegezésnél 24 mm es 2 rétegű termo üveget építünk be.

-88 mm-es 2 gumitömítéssel rendelkező perem kialakítás. Üvegezésnél 44 mm es 3 rétegű termo üveget építünk be.

Alapanyag: 

Cégünk által forgalmazott hőszigetelő homlokzati nyílászáróknál,           Hosztoldott valamint három rétegben ragasztott, azaz tömbösített különböző igényeknek megfelelően következő faanyagokból választható fa nyílászárókból választhat: borovifenyő (toldott és toldás mentes), vörösfenyő (toldott), tölgyfa (toldás mentes), meranti (toldás mentes)

 Árajánlatot kérek

Beltéri ajtók tömör kivitelben már 29,500 Ft-tól

Ez az akciónk már nem érvényes!

akciós beltéri ajtóMinden tömör beltéri ajtó már nettó 29,500 Ft-tól megvásárolható kínálatunkban. 5 féle színben 3 méretben érhetőek el 2-3 napos szállítási határ idővel.

Üvegezett Dekorfóliás ajtóink gyártási ideje 2-3 hét. Az üvegezett kivitel is elérhető minden színben 10 féle üvegezéssel.

 Akciós beltéri ajtó áraink 

Amerikai ablakok, toló és emelő paneles ablak

toló ablakAz amerikai ablakokat mindenki csak praktikus ablak ként ismeri. Nevét nem véletlen kapta, hiszen a saját síkjában mozgó műanyag nyílászáró, kiválóan alkalmazható olyan helyeken ahol nem lehet a térből elvenni.

Kedvező árfekvése és könnyű üzemelése miatt nagyon közkedvelt nyílászáróvá vált. Toló paneles kivitelben elérhetőek az erkély ajtók is ezekhez AJÁNDÉK szúnyoghálót adunk.

 Amerikai toló ablak kínálatunk

 Árajánlat kérés amerikai ablakraamerikai ablak

Akciós műanyag bejárati ajtók 120,000 Ft helyett nettó 59,760 Ft-tól

Ez az akciónk már nem érvényes!

akcós műanyag bejárati ajtók

Horizont PS Penta műanyag bejárati ajtók akciós áron.

 • Emelt műszaki tartalom kedvező árfekvés
 • 5 ponton záródó zár szerkezet
 • 3db kulcs vésznyitós cilinder betéttel
 • 3db erősített leemelés biztos ajtó pánt
 • Erősített és normál szárny profil
 • Tyssen hőhídmentes  alumínium küszöb
 • alumínium vízvetős szárny
 • 7 féle választható díszpanel 
 • Választhatóan kifelé vagy befelé nyíló kivitelben


A fent említett műszaki paraméterek minden akciós bejárati ajtónkra érvényes. Az akcióban elérhető műanyag ajtók maximális mérete 100x210cm lehet. Akciós bejárati ajtó árak 

Ablak raktárról


SCHÜCO CT 70 AS

5 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 2 rétegű üvegezéssel.

Beépítő kellékek

Mostantól nem csak ablakot és párkányt vásárolhat tőlünk raktárról. De a műanyag ablak beépítéséhez szükséges tokrögzítő csavart, PUR habot és sziloplasztokat is megvásárolhatja egy helyen.

Redőny akció


Műanyag redőny már 

nettó 6,401 Ft/m2 


Kombi kivitel beépített rolós szúnyoghálóval csak 

nettó 10,450 Ft/m2

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 1,891 Ft/m

Műanyag ajtó

műanyag bejárati ajtó

HEVESTHERM HT15 akciós fehér bejárati ajtó max 100x210cm méretig választható panellel több ponton záródó görgős zárszerkezettel akciósan bruttó 154 320 Ft-tól

Beltéri ajtó akció

beltéri ajtó raktárrólTömör beltéri ajtó választható színben raktárról 2 napos szállítási idővel 90x210cm méretben 

Partnereink

Hevestherm ablakok

Aluplast nyílászárók

schüco

Horizont műanyag ablak

Rehau műanyag nylászáró

Hevestherm ablakok

Salamander műanyag ablak

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról

Amerikai toló ablakok

Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Ablakos kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a műanyag nyílászárók világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Egyedi ajtóink

műanyag ajtó Modern díszpanellel

Egyedi szálcsiszolt alumíniummal díszített speciális üvegezésű műanyag bejárati ajtóink

Díszüvegek


Tudta, hogy műanyag nyílászáró vásárlásakor nem csak azt döntheti el 2 vagy 3 rétegű üveget szeretne. Lehetőség van műanyag nyílászáróiba egyedi díszüveget is rendelni ugyan olyan  hőszigetelő érték mellett.