Nyílászáró.eu

Műanyag ablak, Fa nyílászáró, Beltéri ajtó 2006 óta

Árajánlat kérés ablak

Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kiváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Függönyfal
Alumínium portál

INGYENES FELMÉRÉS


az ingyenes helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Akciós műanyag ablak

műanyag nyílászáró ár

Kiváló minőségű 7 légkamrás műanyag nyílászáró fehér színben akciósan akár 3 rétegű üvegezéssel és akár -46% kedvezménnyel

150x150cm Bukó nyíló ablak

2 rétegű üvegezéssel

nettó 29,646 Ft

3 rétegű üvegezéssel

nettó 39,123 Ft

De a többi műanyag nyílászáró árat is tekintse meg minden képp

Műanyag ablak üvegei

műanyag ablak üvegezések

tekintse meg műanyag nyílászáróinkba használt biztonsági, fokozottan hőszigetelő és dísz üvegezéseket.

REHAU emelő toló erkély


Tekintse meg a REHAU brillant design egyedül álló emelő toló erkély ajtóit. Akadálymentes sülyesztett küszöbbel 19cm-es tokvastagsággal és akár 6 méteres gyártási mérettel.

Fa nyílászáró 68mm


Tekintse meg kíváló minőségű és felületkezelésű Borovi fenyőből készült fa nyílászáróinkat

Új termék fa ablak 88mm


Minőségi extra vastag 88mm-es beépítési mélységgel rendelkező borovi fenyő fa nyílászárók. Most AJÁNDÉK 3 rétegű üveggel

Facebook

Google+

Pinterest

Twitter

LinkedIn

Biztonságos weboldal

Flipboard - Nyílászáró világ

Akciós műanyag nyílászáró ajánlataink

Műanyag ablak megrendelési határ idők 2015 évége és 2016 év eleje

Ahogy minden évben úgy idén is, az év végéhez közeledve ablak gyártóink megküldik a téli leállás előtti tervezett nyílászáró megrendelés leadási és leszállítási határidőiket. Mivel az év utolsó 2-3 hónapjában jelentősen megugranak nem csak az érdeklődések hanem a megrendelések mennyiségei is, így fontosnak tartottuk ezen információk megosztását látogatóinkkal, hiszen egy lakás felújítás esetében, de igaz ez a ház építéseknél is, az előre tervezhetőség sarkalotos pontja a kivitelezéseknek. Az alábbiakban közölt információkkal szeretnénk ügyfeleinknek a műanyag nyílászáró megrendeléseik beütemezésében segíteni. Ezen határidőinket a beszállítóink folyamatosan küldik meg így a listát frissítjük amint pontos információink vannak. Különösen fontos ez azon kedves ügyfeleinknek akik színes műanyag nyílászárót szeretnének vásárolni, hiszen nekik ez a határidő vészesen közel van abban az esetben ha a megrendelt ablakokat még az idei évben szeretnék megvásárolni.

Év végi leállás, valamint 2016 évi kezdési időpont, ez évi nyílászáró megrendelés leadási határidőink

2015-ös évi teljesítéssel kért megrendelések leadási határideje Hevestherm nyílászárók:

 • Színes műanyag ablakok esetében 2015 november 10
 • Íves és alakos fehér műanyag ablakok esetében 2015 november 27
 • Íves és alakos színes műanyag ablakok esetében 2015 november 10
 • fehér nem íves és nem alakos műanyag ablakok esetében 2015 december 07

A tervezett utolsó szállítási nap 2015 december 18, ez egyben az utolsó idei évi átvételi nap is telephelyünkön. Ezt követően csak 2016 januárjában történő nyílászáró átvétel lehetséges. A tervezett első szállítási hét 2016 4 hetében kerül leszervezésre. Így azon ügyfeleink akik a megadott határidők után rendelnek az adott típusból ajtót vagy ablakot, azok csak 2016 január végi szállítással kapják meg új nyílászáróikat.

2015-ös évi teljesítéssel kért megrendelések leadási határideje Horizont PS Penta nyílászárók:

 • Színes műanyag ablakok esetében már csak 2016 január végi szállítási határidő lehetséges
 • Íves és alakos fehér műanyag ablakok esetében már csak 2016 január végi szállítási határidő lehetséges
 • Íves és alakos színes műanyag ablakok esetében már csak 2016 január végi szállítási határidő lehetséges
 • fehér nem íves és nem alakos műanyag ablakok esetében 2015 november 20

A tervezett utolsó szállítási nap 2015 december 18, ez egyben az utolsó idei évi átvételi nap is telephelyünkön. Ezt követően csak 2016 januárjában történő nyílászáró átvétel lehetséges. A tervezett első szállítási hét 2016 4 hetében kerül leszervezésre.

2015-ös évi teljesítéssel kért megrendelések leadási határideje Schüco műanyag nyílászárók:

 • Színes műanyag ablakok esetében még nincs adatunk
 • Íves és alakos fehér műanyag ablakok esetében még nincs adatunk
 • Íves és alakos színes műanyag ablakok esetében még nincs adatunk
 • fehér nem íves és nem alakos műanyag ablakok esetében még nincs adatunk

A Berg nyílászárók gyártója még nem adta meg ezen iformációkat, de telefonos érdeklődésünk alapján a Hevesthermmel azonosan lesznek a határidők megadva.

2015-ös évi teljesítéssel kért megrendelések leadási határideje Beltéri ajtók:

 • CPL laminát és FFS beltéri ajtók esetében november 6
 • Furnéros beltéri ajtók esetében már csak jövő évi teljesítéssel tudunk megrendeléseket felvenni
 • Dekorfóliás beltéri ajtó szabvány méretes 12 tokkal, esetében a raktárkészleten lévő termékek december 1-ig érhetőek el de ez a készlet mennyiségétől változhat
 • Dekorfóliás beltéri ajtó egyedi méretes vagy eltérő tokvastagság, esetében már csak 2016 január végi szállítási határidő lehetséges

Változások a műanyag ablakainkban 2015-ben

Ahogy az lenni szokott, minden évben változások jönnek a termék kínálatban. Ez szinte minden beszállítónk esetében igaz. Van ahol már megtörténtek a változások a műanyag nyílászáró kínálatban van ahol még csak körlevél formályában került kiértesítésre.

A Hevesthermtől megszokott módon szinte minden évben újra gondolja a műanyag ablak kínálatának az alsó és felső szegmensét. A hamarosan bemutatásra kerülő új műanyag nyílászáró rendszerről még mi sem tudunk sokat csak annyit, hogy a felső kategóriába fogja belőni a gyár az új nyílászáróit.

(frissítés)
Az új HEVESTHERM ELITE S92 a Salamander Bluevolution nyílászárókra épít. A 6 légkamrás 92mm-es beépítési mélységgel rendelkező új műanyag ablakok elérhetővé váltak kínálatunkban.

SCHÜCO - Tavaszi Műanyag ablak leárazások

A Schüco nem változat a jól bevált recepten minden marad az eddigiekben, viszont tavaszváró akciót hírdetett melynek keretében az eddig 49% kedvezmény helyett most 55% kedvezményt biztosít műanyag nyílászáróiból. Ezzel a lépéssel pillanatnyilag az egyik legjobb áron elérhető ablakunká avanzsálta magát.

Az AKCIÓ meghosszabbításra került 2015.05.15.31 -ig történő megrendelések esetén érvényes!

KÖMMERLING - Teljes megújulás a műanyag ablakok műszaki paraméterében

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

A Kömmeling műanyag ablakaink hamarosan teljes átalakuláson vesznek részt. ez előre láthatólag a március hónap végéig fog bekövetkezni. Az 5 légkamrás Futur 70 és Kontur 70 helyett A kömmerling 76mm-es beépítési mélységgel rendelkező műanyag ablakai kerülnek be az alap szintű nyílászáróknak, ráadásul a elmarad a GU vasalat és a sokkal jobb minőségű MACO vasalat váltja a helyét.

A Kömmerling 88 plus természetesen marad csak a vasalat változik, ami az eddig GU vasalat helyett a lényegesen jobb minőségű MACO vasalatokra történő váltást jelenti.

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

A REHAU MŰANYAG ABLAKOK HATÁROZATLAN IDEIG NEM ELÉRHETŐEK KÍNÁLATUNKBAN.

SCHÜCO műanyag ablak teljes kínálat, a Berg Systemtől

Aluplast ideal 7000Mint azt többször is írtuk már, igyekszünk egyhelyen össze gyűjteni a hazai műanyag nyílászáró gyártás legjobb minőségű termékeit. Nem is lenne teljes a palettánk ha hiányozna a kínálatunkból a SCHÜCO nyílászáró. Ezt a nyílászárót a BERG SYSTEM gyártósoráról kerül kínálatunkba.

A Berg nyílászáró gyártás alap szemlélete a minőségi alapanyagból készülő emelt műszaki tartalommal ellátott műanyag ablak és ajtó gyártás megfizethető áron. Kínálatunkban az 5 légkamrás SCHÜCO Corona CT 70 nyílászárótól, a SCHÜCO CORONA SI82 6 légkamrás középtömítéses műanyag ablakon át egészen, a legmagsabb osztályt képviselő CORONA SI82+ -ig mindenki megtalálja a számára legideálisabb rendszert. Minden nyílászáró elérhető alumínium borításos kivitelben is.

Műanyag nyílászáró WK1-es biztonsági vasalattal és ajándék melegperemes üvegezéssel alapáron (ez az akciónk lejárt)

Most bevezető áron visszavonásig meghosszabított akciónk keretében minden vásárlónk aki SCHÜCO műanyag ablakot vásárol, a címben szereplő megemelt műszaki tartalommal kapja meg nyílászáróját felárak nélkül.

A teljes SCHÜCO műanyag nyílászáró kínálatunkról bővebben.

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

 Hevestherm műanyag ablak gyártás

A HEVESTHERM MAXIMA 92 / SALAMANDER BluEvolution 92 A legújabb 2014-es műanyag nyílászáró modellünk

Aluplast ideal 7000A 2014-es műanyag nyílászáróink folyamatosan meglepetéseket hoz magával mg számunkra is. Nemrég még arról írtunk, hogy a Kömmerling 88+ a legvastagabb műanyag ablakunk, erre a Hevestherm és a Salamander bemutatja a új múanyag ablakát ami nem kevesebb mint 92 mm-es beápítési mélységgel rendelkezik.

Az olyan, csak az "A+" kategóriában szereplő műanyag nyílászárókban megtalálható extrák, mint a középtömítéses vízgátas profil, a felár nélküli 3 rétegű üvegezés, vagy az emelt szintű biztonsági vasalat teszi teljessé ezt a kíváló nyílászárót.

Ezzel és egy ClimaGuard üvegezéssel a Salmander BluEvolution a passzívházak ideális nyílászárójává vált. Ez a nyílászárónk az Aluplast ideal 8000 és a Hevestherm Deluxe 85műanyag ablakok árával megegyező bevezető áron érhető el.

 

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

 Hevestherm műanyag ablak gyártás

Rehau műanyag nyílászáró kínálatunkban nem csak emelő toló erkély de a műanyag ablakok és ajtók is elérhetőek

REhau műanyag ablakokÉrdemes megtekinteni Rehau műanyag nyílászáró kínálatunkat is. A rehau mint műanyag nyílászáró rendszer fejlesztő a jövő műanyag nyílászáróit hozza el a mába. A 70mm-es Rehau Euro Design 70 5 légkamrás műanyag ablak rendszer amellett, hogy a ami napig az egyik legsikeresebb termék az adott kategóriában, példa értékű más gyártók felé is. Az "A+" műanyag nyílászáró rendszerek abszolult csúcsának számító Rehau Geneo a RAU-FIPRO technológia révén teljesen hőhídmentes gyártástechnológiát biztosít, mivel ennek a nyílászárónak nincs szüksége acélmerevítésre.

Tudta hogy a RAU-FIPRO technológiás műanyag a Forma1 és a repülőgép gyártásban is jelentősen résztvesz ha műanyag alkatrészekről van szó. Természetesen a Rehau nyílászáróink is mind MACO alapbiztonsági vagy attól magasabb osztályú vasalattal vannak ellátva.

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

 Hevestherm műanyag ablak gyártás

Műanyag nyílászáró - Gerwin Kömmerling - A Kömmerling nyílászárói elérhetővé váltak kínálatunkban

Gerwin Kömmerling nyílászáró rendszerekÚjabb lépcsőhöz értünk kínálatunk bővítésében, és elérhetővé váltak a méltán híres Kömmerling nyílászáró kínálatunkban. A belépő szinten az 5 légkamrás Kömmerling Futur 70 és Kontur 70 műanyag ablakokat lehet elérní.

A 6 légkamrás "A+" kaegóriában pedig a Kömmerling 88+ műanyag nyílászáró került. A 6 légkamrás szegmensben a legvastagabb beépítési mélységgel rendelkező Kömmerling 88+ műanyag ablak kínálatunkban a legvastagabb ablakrendszer. Passzívházakhoz és téglaépületekbe egyaránt javasolt, ami egyedül álló a piacon.

Mind az 5, és a 6 légkamrás műanyag ablakok piacán a kömmerling ablak remek választás lehet mindenki számára aki kedvező ár fekvésben keres műanyag nyílászárót, de szeretné ha a választott termék 5 év elteltével is magas osztályt képviselne, könnyen tisztítható maradna és kiemelten energia takarékos nyílászáró lenne a jövő ablakai mellett. ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

 Hevestherm műanyag ablak gyártás

Aluplast ideal 7000 extra vastag tokkal csak a Hevestherm kínálatában emelt műszaki tartalommal fél áron

Aluplast ideal 7000Az Aluplast ideal 7000 gyárilag 80mm-es tokvastagsággal  készül alapesetben a magyarországi gyártóknál. 

A Hevestherm most BALANCE 85 néven megemelt műszaki tartalommal kínálja ezeket az amúgy is kíváló nyílászárókat. Miért emelt a műszaki tartalom.  Mert az eredetileg 80mm vastag 6 légkamrás tok, egy nagyon erős 85m-es tokra váltották fel, ami egyedül álló a piacon.

A 6 légkamrás műanyag ablakok piacán az ideal 7000 remek választás lehet mindenki számára aki kedvező ár fekvésben keres műanyag nyílászárót, de szeretné ha a választott termék 5 év elteltével is magas osztályt képviselne, könnyen tisztítható maradna és kiemelten energia takarékos nyílászáró lenne a jövő ablakai mellett. ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

 Hevestherm műanyag ablak gyártás

Műanyag ablak 7 légkamrás kivitelben a 6 légkamrás műanyag ablak árán

Horizont műanyag ablakA HORIZONT PS® penta plus már a 4. profilgerneráció, és az elödjeidhez képest sokkal több müszaki fejlesztést kínál. A HORIZONT PS ®  penta plus műanyag nyílászáró talán legkiemelkedőbb tulajdonsága közé tartozik a Uf=1,08 W/m2K          hőátbocsájtási érték. Ez az érték a profilt a legkiemelkedöbb helyre emeli a több légkamrás műanyag ablakok között és kialakítja a legjobb feltételeket a minimális hőátbocsájtásra az egész műanyag nyílászáróra.

Kérje INGYENES árajánlatunkat az egyik legjobb árfekvésű nyílászárónkra ami most a 6 légkamrás műanyag ablakok árán érhető el.

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK 

Horizont műanyag nyílászáró

Emelt műszaki tartalmú 5 légkamrás műanyag nyílászáró 76mm tokkal a standard 5 légkmarás 70mm vastag műanyag ablak ára alatt


A Salamander 5 légkamrás műanyag nyílászáróink most az átlagos 70mm-es 5 légkamrás ablakok ára alatt kerül kiajánlásra akciónk keretén belül.

Egyedül álló exklúzív megjelenés, és kerekített forma világ. Nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöz ennek a műanyag nyílászárónak, de egyben a praktikuság, a könnyen tisztíthatóság, és kíváló hőszigetelés jellemző erre a profilra. Ha ez nem lenne elég meg győző, az 5 légkamrás szárny nem kevesebb mint 84mm-es vastagsággal rendelkezik

ÁRAJÁNLATOT KÉRNÉK

Fa ablakok és bejárati ajtó nagy választékban 68 és 88mm vastag profilbólHosztoldott, rétegragasztott borovi fenyőből készülő fa ablakaink a különböző vásárlói igényeknek megfelelően kétféle anyagvastagsággal készülhetnek:

-68 mm-es 2 gumitömítéssel rendelkező perem kialakítás. Üvegezésnél 24 mm es 2 rétegű termo üveget építünk be.

-88 mm-es 2 gumitömítéssel rendelkező perem kialakítás. Üvegezésnél 44 mm es 3 rétegű termo üveget építünk be.

Alapanyag: 

Cégünk által forgalmazott hőszigetelő homlokzati nyílászáróknál,           hossztoldott valamint három rétegben ragasztott, azaz tömbösített különböző igényeknek megfelelően következő faanyagokból választható fa nyílászárókból választhat: borovifenyő (toldott és toldás mentes), vörösfenyő (toldott), tölgyfa (toldás mentes), meranti (toldás mentes)

 Árajálnatot kérek

Beltéri ajtók tömör kivitelben már 29,500 Ft-tól

akciós beltéri ajtóMinden tömör beltéri ajtó már nettó 29,500 Ft-tól megvásárolható kínálatunkban. 5 féle színben 3 méretben érhetőek el 2-3 napos szállítási határ idővel.

Üvegezett dekorfóliás ajtóink gyártási ideje 2-3 hét. Az üvegezett kivitel is elérhető minden színben 10 féle üvegezéssel.

 Akciós beltéri ajtó áraink 

Amerikai ablakok, toló és emelő paneles ablak

toló ablakAz amerikai ablakokat mindenki csak praktikus ablak ként ismeri. Nevét nem véletlen kapta, hiszen a saját síkjában mozgó műanyag nyílászáró, kiválóan alkalmazható olyan helyeken ahol nem lehet a térből elvenni.

Kedvező árfekvése és könnyű üzemelése miatt nagyon közkedvelt nyílászáróvá vált. Toló paneles kivitelben elérhetőek az erkély ajtók is ezekhez AJÁNDÉK szúnyoghálót adunk.

 Árajánlat kérés amerikai ablakra

Akciós műanyag bejárati ajtók 120,000 Ft helyett nettó 59,760 Ft-tól

akcós műanyag bejárati ajtók

Horizont PS Penta műanyag bejárati ajtók akciós áron.

 • Emelt műszaki tartalom kedvező árfekvés
 • 5 ponton záródó zár szerkezet
 • 3db kulcs vésznyitós cilinder betéttel
 • 3db erősített leemelés biztos ajtó pánt
 • Erősített és normál szárny profil
 • Tyssen hőhídmentes  alumínium küszöb
 • alumínium vízvetős szárny
 • 7 féle választható díszpanel 
 • Választhatóan kifelé vagy befelé nyíló kivitelben


A fent említett műszaki paraméterek minden akciós bejárati ajtónkra érvényes. Az akcióban elérhető műanyag ajtók maximális mérete 100x210cm lehet. Akciós bejárati ajtó árak 

Ablak raktárról


SCHÜCO CT 70 AS

5 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 2 rétegű üvegezéssel.

Beépítő kellékek

Mostantól nem csak ablakot és párkányt vásárolhat tőlünk raktárról. De a műanyag ablak beépítéséhez szükséges tokrögzítő csavavart, PUR habot és sziloplasztokat is megvásárolhatja egy helyen.

Redőny akció


Műanyag redőny már 

nettó 4,300 Ft/m2 


Kombi kivitel beépített rolós szúnyoghálóval csak 

nettó 8,300 Ft/m2

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 1 190 Ft/m

Műanyag ajtó

műanyag bejárati ajtó

Normál fehér bejárati ajtó max 100x210cm méretig választható panellel 5 ponton záródó zárszerkezetettel akcósan 120,000 Ft helyett csak

nettó 59,760 Ft

Beltéri ajtó akció

beltéri ajtó raktárrólTömör beltéri ajtó választható színben raktárról 2 napos szállítási időval 90x210cm méretben 

csak

nettó 29,500 Ft

Partnereink

Hevestherm ablakok

Aluplast nyílászárók

schüco

Horizont műanyag ablak

Rehau műanyag nylászáró

Hevestherm ablakok

Salamander műanyag ablak

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról

Amerikai toló ablakok

Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Ablakos kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a műanyag nyílászárók világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Egyedi ajtóink

műanyag ajtó Modern díszpanellel

Egyedi szálcsiszolt alumíniummal díszített speciális üvegezésű műanyag bejárati ajtóink

Díszüvegek


Tudta, hogy műanyag nyílászáró vásárlásakor nem csak azt döntheti el 2 vagy 3 rétegű üveget szeretne. Lehetőség van műanyag nyílászáróiba egyedi díszüveget is rendelni ugyan olyan  hőszigetelő érték mellett.

Google