Nyílászáró.eu

Műanyag ablak, Ablakpárkány, Redőny 2006 óta

Árajánlatkérés ablak

Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Függönyfal
Alumínium portál

HELYSZÍNI FELMÉRÉS


A helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Műanyag ablak árainkból

műanyag nyílászáró ár

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vásárlóink a legjobb német minőségű alapanyagokból készült, kizárólag hazai gyártósoron gyártott műanyag ablakokat tudjanak tőlünk megvásárolni. Ezért folyamatosan keressük az új piacokat, és egyeztetünk a beszállítóinkkal, a legjobb árak elérése érdekében, a minőség megtartása mellett.

Műanyag ablak üvegei

műanyag ablak üvegezések

tekintse meg műanyag nyílászáróinkba használt biztonsági, fokozottan hőszigetelő és dísz üvegezéseket.

Emelő toló erkélyajtó


Tekintse meg a egyedül álló emelő-toló erkélyajtó knálatunkat. Akadálymentes süllyesztet küszöbbel 19-22 cm-es tokvastagsággal és akár 6,5 méteres gyártási mérettel.

VEKA 70AD


Német prémium VEKA 70AD 5 légkamrás műanyag nyílászárók  kíváló ár/érték arányban. A VEKA profilból készült korszerű műanyag nyílászárók- kal minden ház csak nyerhet. A SOFTLINE rendszerek klasszikus vonalvezetése az enyhén lekerekített élekkel időálló és kitűnően harmonizál a legkülönbözőbb építé- szeti stílusokkal – legyen modern vagy hagyományos, új ház vagy felújítandó épület.

VEKA 82 MD


A VEKA A osztályú profiljaként a - DIN EN 12608 szabvány szerinti extraerős falazattal a legmagasabb europai minőségi normáknak megfelelő - SOFTLINE 82MD egyesíti a kiemelkedő energiatakarékosségi jellmezőket, a hoszú élettartamot, a stabilitást és a biztonságot.

Facebook

Biztonságos weboldal

Flipboard - Nyílászáró világ

Hogyan lehet a műanyag nyílászárók élettartamát növelni?

Bár mindenki, többek közt mi is azt mondjuk, hogy a műanyag nyílászárók nem igényelnek komolyabb törődést, azért van néhány dolog ami fontos hogy ablakaink élettartamát és szép megjelenését megóvjuk. Sok forgalmazó hibásan vagy tudatosan, nem mondja el, hogy ezeket a nyílászárókat ugyan úgy karban kell tartani mint a fa ablakokat. Pedig ezek karbantartása nagyon egyszerűen házilag is elvégezhető az esetek nagy többségében.

A műanyag ablak takarítása

műanyag ablak tisztítása

Fontos, a műanyag ablakok takarításánál, hogy olyan tisztítószert alkalmazzunk ami nem tartalmaz maró hatású vegyületet. A makacsabb szennyeződéseket CSAK olyan súroló szerrel távolítsuk le ami szigorúan szemcsementes. Ezzel megőrízhető a nyílászáró sima és fényes felülete. A törlő kendőknél is figyeljünk oda, lehetőleg puha rongyot alkalmazzunk. Az üvegek tisztán tartása ideálisak az alkohol bázisú üvegtisztító szerek.

Az élettartam növelése a karbantartással

A műanyag ablakok puha gumi szigetelése idővel elkeményedhet ha nem teszünk ellen semmit. A legjobb műanyag nyílászáró vasalatok is tönkre mehetnek ha nem fordítunk rájuk kellő figyelmet.

Sokszor hívnak minket olyan helyekre, ahol már nem garanciális sok évvel ezelőtt vásárolt tényleg jó minőségű nyílászárókat kell rendbe tennünk. Ezekben az esetekben a szervizelés könnyen elkerülhető lett volna, ha néhány dologra a tulajdonos több figyelmet szentel, és elvégzi az időszakos karbantartást.

A Gumitömítők mind a műanyag nyílászáró tokban mind a szárnyban körbe futnak. Ezek puhán tartása nagyon fontos, mivel a gumi idővel kiszáradhat keményé válik elveszti szigetelő képességét. 

A tömítő gumikat legalább fél évente töröljük át Glicerines ronggyal. Ez bármely patikában megvásárolható olajos anyag, vény nélkül kapható a legkisebb kiszerelés is elegendő belőle.

műanyag ablak karbantartásaA másik fontos, és elmaradó dolog a vasalatok olajozása. A nyílászárók egyik legfontosabb része a zár szerkezet. Ezek az elemek óvnak minket a külső behatolás ellen, és nekik köszönhető többek közt hogy a nyílászáró tökéletesen záródjon minden ponton.

A vasalatokat évente 1x  minimum, de poros, szmogos helyeken javasolt fél évente megolajozni. 

Ez abból áll, hogy a nyílászáró oldalán körbe futó vasalatba pár csepp olajat engedünk majd zárt állapotban párszor az ablak kinyitása nélkül 180 fokban oda-vissza forgatjuk a kilincset. Erre azért van szükség hogy az olaj a műanyag nyílászáró vasalatában egyenletesen szétkenődjön. Erre a célra tökéletesek a barkács boltokban kapható műszerolajak.

Komolyabb gondok vannak, akad, recseg, ropog, nesm záródik a műanyag ablak

Ebben az esetben ne kezdjünk el házilag barkácsolni mert könnyen lehet, hogy több kárt okozunk mint az eredeti meghibásodás. Hívjunk szakembert aki megállapítja a hibát és az esetek nagy részében pár perc alatt helyre hozza műanyag nyílászáróját.

Ha ezeknek az apró felhívásoknak eleget teszünk, nyílászáróink hosszú éveken keresztül garantálják az Ön kényelmét és biztonságát is.

műanyag ablak szervízelés

Garancián túli, nem nálunk vásárolt ablak javításával kapcsolatban mi az ablakdoktor szoktuk ügyfeleinknek javasolni. Ahol teljeskörűen elvégzik a meghibásodott nyílászáró állapotfelmérését és ajánlatot tesznek a nyílászáró javításának várható költségeire is.

Ablak raktárról


SCHÜCO 82 AS

7 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 3 rétegű üvegezéssel.

Beépítő kellékek

Mostantól nem csak ablakot és párkányt vásárolhat tőlünk raktárról. De a műanyag ablak beépítéséhez szükséges tokrögzítő csavart, PUR habot és sziloplasztokat is megvásárolhatja egy helyen.

Redőny akció


Műanyag redőny már 

bruttó 14,341 Ft/m2 


Kombi kivitel beépített rolós szúnyoghálóval csak 

bruttó 21,045 Ft/m2

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 2,265 Ft/m

SMART SLIDE

műanyag bejárati ajtó

A HEVESTHERM legújabb inovációja, a toló ajtók új generációját képező HEVESTHERM SMART SLIDE tolóerkélyajtó rendszer. A Smart Slide toló ajtók legfőbb jellemzője, a könnyű kezelés és a kedvező ár.

Partnereink

Hevestherm ablakok

Aluplast nyílászárók

schüco

veka ablakok

Salamander műanyag ablak

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról

Amerikai toló ablakok

Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Ablakos kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a műanyag nyílászárók világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Egyedi ajtóink

műanyag ajtó Modern díszpanellel

Egyedi szálcsiszolt alumíniummal díszített speciális üvegezésű műanyag bejárati ajtóink

Díszüvegek


Tudta, hogy műanyag nyílászáró vásárlásakor nem csak azt döntheti el 2 vagy 3 rétegű üveget szeretne. Lehetőség van műanyag nyílászáróiba egyedi díszüveget is rendelni ugyan olyan  hőszigetelő érték mellett.