cl-slide-title-border-light
cl-slide-title-border-light

Szabadon áramoljon a fény és a friss levegő

SCHÜCO LIVINGSLIDE

KÉNYELEM ÉS ELEGANCIA EGY LÉPÉSBEN

Ismerje meg a SCHÜCO LIVINGSLIDE emelő-toló erkélyajtókat!
Maximális térkihasználás, esztétikus megjelenés, és hőszigetelés!

Maximális HőszigetelésÜvegfelületekKényelem maximalistáknak tervezve.

A Schüco LivingSlide HST emelő-toló erkélyajtó elegáns tágasságú, fényárban úszó szobákat hoz létre. A Schüco LivIng profilrendszerén alapuló, 82 mm alapmélységű és 192 mm tokbeépítési mélységű műanyag 7 légkamrás profil rendszer, és a kiváló minőségű hőszigetelő üveg kiváló hőszigetelési értékeket biztosít. Az innovatív tömítési koncepció három tömítési szinttel optimális védelmet nyújt a szél, a csapadék és a hang ellen. A Schüco LivIngSlide emelő-toló erkélyajtója akadálymentes hozzáférést biztosít az erkélyre, a teraszra vagy a kertbe. Az ajtó szinte hangtalanul csúszik oldalra, és eltünteti a határokat a belső és a külső tér között. Magától értetődik, hogy a Schüco LivIngSlide HST emelő-toló erkélyajtók könnyen és könnyedén kezelhetők.

RENDSZER PARAMÉTEREK

0
mm
Tok beépítési mélység
Uf=
0
W/mfK
Tok rendszer hőszigetelése

Az emelő-toló erkélyajtóink több féle kombinációban, fix és mozgatható szárnykeretekkel és akár két futósínnel nagy nyílásméreteket és rugalmas rendszerhasználatot tesz lehetővé. A keskeny profilok - még maximális szárnyak esetén is - a legnagyobb lehetséges fényáteresztést és nyitott térérzetet biztosítják. Emelő-toló erkélyajtóink nagyobb elemei is könnyen nyithatók és zárhatók. Az alacsony süllyeszthető hőhídmentes alumíniumküszöb a DIN 18040 szerint akadálymentes átjárást tesz lehetővé, így sima átmenetet biztosít a külső térbe.

RENDSZER PARAMÉTEREK

0
mm
Max. üvegezéssel
Uw=
0
W/m2K
Max. hőszigetelése (3 rétegű melegperemes üvegezéssel)

A rendszer a középtömítéssel együtt maximális hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik keskeny felületi szélesség mellett is. A Schüco Living SI82 MD ablakok a legmodernebb tömítési technológiával vannak felszerelve, és kemény tömítő sarkok nélkül, az ablak kritikus sarokterületén is a legmagasabb tömítési hatást garantálják, amely optikailag zártnak és vonzónak tűnik. A környezetbarát tömítőanyag tartós és a teljes élettartam alatt magas tömítő hatást biztosít. Az EPDM tömítések kiváló védelmet nyújtanak a huzat, a nedvesség, a hideg és a zaj ellen, így maximális lakókomfortot és biztonságérzetet nyújtanak.

Emelő-toló erkélyajtóink választható színei

Az emelő-toló erkélyajtók a műanyag ablakokkal megegyező dekorfóliákkal lehet még egyedibbé tenni. Ahogy magánál a szerkezetnél, úgy a fólia esetén is csak magas minőségű, a RENOLIT által készített fóliákat alkalmazunk.

Az emelő-toló erkélyajtók színei általában előre gyártott színek közül választhatók ki. A leggyakoribb színek fehér, aranytölgy, dió, mahagóni, antracit, és a sötét tölgy. Ezek alapszínek amik általában kedvezőbb áron érhetőek el.

Ezenkívül vannak elérhetők fahatású fóliával ellátott emelő-toló erkélyajtók, amelyek különböző fafajok mintázatát utánozzák, valamint elérhetők egyéb színek is, például zöld, kék, piros, fekete stb., azonban ezek általában felárral járnak és az elérhetőségük is változó lehet. Az ilyen színeket extra színeknek hívjuk, de ebben az esetben akár jelentős felárral kell számolnunk.

A nyílászáró színek kiválasztása során érdemes figyelembe venni a ház homlokzatának színét és stílusát is, hogy harmonikusan illeszkedjenek egymáshoz.

Emellő-toló erkélyajtóink választható színei

A műanyag ablakok színei általában előre gyártott színek közül választhatók ki. A leggyakoribb színek fehér, aranytölgy, dió, mahagóni, antracit, és a sötét tölgy. Ezek alapszínek amik általában kedvezőbb áron érhetőek el.

Ezenkívül vannak elérhetők fahatású műanyag ablakok is, amelyek különböző fafajok mintázatát utánozzák, valamint elérhetők egyéb színek is, például zöld, kék, piros, fekete stb., azonban ezek általában felárral járnak és az elérhetőségük is változó lehet. Az ilyen színeket extra színeknek hívjuk, de ebben az esetben akár jelentős felárral kell számolnunk.

Az ablakszínek kiválasztása során érdemes figyelembe venni a ház homlokzatának színét és stílusát is, hogy harmonikusan illeszkedjenek egymáshoz.

Exkluzív műanyag ablak

Külső oldali TOP ALU alumínium borítás SCHÜCO LIVINGSLIDE emelő-toló erkélyajtóinkra

Exkluzív műanyag ablak

Külső oldali TOP ALU alumínium borítás SCHÜCO SI82 MD műanyag nyílászáróinkra

LIVINGSLIDE

SCHÜCO

Termék jellemzői

Divider

Akadály mentes közlekedés

Az Emelő-toló erkélyajtóink 4,5 mm-es hőhídmentes technológiára épült alumínium küszöb kialakítása, teljes egészében a padlózatba süllyeszthető.

Magasfokú Stabilitás

Optimális merevséget biztosító anyagában horganyzott acélmerevítés, a SCHÜCO által meghatározott gyári geometriával, és inercia értékkel.

Megbízható működés és biztonság

A legújabb fejlesztésű SCHÜCO Emelő-toló erkélyajtó vasalat rendszerrel szerelve. Rendelhető akár külső oldali kilincses zárható és motoros mozgatású kivitelben is.

Exkluzív kilincs

A klasszikus megjelenés ötvözve a modern flat designnal. Minden műanyag ablakunkhoz ajándékba adjuk a MEDOS Exkluzív kilincseit.

MEDOS kilincseink 4 választható színben kérhetőek.

Színes és minták

SCHÜCO műanyag ablakaink 75 különböző színezésű fóliával kínáljuk. A színes fóliák esetén egyedi faerezetet utánzó mintázatok is elérhetőek.

De választható az egyedi megjelenést biztosító külső oldali alumínium borítással.

Környezet barát

Környezet barát ólommentes gyártástechnológiával, kálcium-cink adalékok felhasználásával készül. A magas hőszigetelési képesség csökkenti a ház fűtésienergia felhasználását és CO kibocsájtását.

Exkluzív kilincs választék

Minden SCHÜCO LIVING SLIDE Emelő-toló erkélyajtónkhoz opcionálisan válsztható a SCHÜCO design kilincsei*.

MOTOROS emelő-toló erkélyajtó

A Schüco Living Slide termékcsalád kiegészült vadonatúj MOTOROS működtetésű emelő-toló ajtó változattal, amihez hasonlót kevés gyártó kívál a hazai piacon. A termék alaptartozéka a WiFi box, így okostelefonnal egy program segítségével ki- és be lehet mozgatni a szárnyat. Ezen kívül a tokon elhelyezett kapcsoló segítségével lehet bentről működtetni. Áramszünet esetén egy vészkulccsal lehet nyitni, ami a termék alaptartozéka.

A sémás emelő-toló erkélyajtó

A séma szerinti nyitásnál választhatóan a bal vagy a jobb oldali szárny nyílik a másik fixen rögzített, ezt megrendeléskor mindig előre tisztázzuk. Ideális választás egybefüggő nagy üvegfelületek létrehozása esetén. Ebben az esetben főként nagy méret esetén, hamar nagy üvegsúlyba ütközhetünk. Nagy méret esetén érdemes a MOTOROS mozgatásban gondolkodni.

C sémás emelő-toló erkélyajtó

C séma talán az egyik legelegánsabb megoldás, ebben az esetben a szerkezet 4 részre van osztva, melyből a középső 2 panel tolható el. Ilyen megoldásnál nagy üvegfelületek is létrehozhatóak viszonylag kis üvegsúly mellett. C séma esetén meg kell határozni hogy a bal vagy a jobb szárny nyílik először.

G sémás emelő-toló erkélyajtó

G séma esetén a szerkezet 3 részre van osztva, melyből a középső panelt lehet eltolni bal vagy jobb irányba, ezt a megrendelés előtt tisztázni kell. A G sémás emelő-toló erkélyajtók ideális megoldást biztosítanak a nagy üvegfelületek esetében közepesen nagy üvegsúly mellett.

Egy PRÉMIUM emelő-toló erkélyajtó MAXIMALISTÁKNAK tervezve

Hőátbocsátási tényezők 3 rétegű melegperemes üvegezés esetén

A profil
Uf= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Ug= 0 W/m2K
A teljes szerkezet
Uw= 0 W/m2K

Az AKADÁLYMENTESközlekedés Emelő-toló erkélyatóval megvalósítható

A cél: teljes mozgásszabadság azoknak, akik mobilitásukban korlátozottak. Ezért az Emelő-toló erkélyajtók küszöbkialakítása lehetőséget biztosít az akár teljesen akadálymentesített közlekedés biztosítása. Az ajtótokban, amely optikailag átfutó padlónak hat, csak egy lapos küszöb van a kül- és beltér közti kényelmes, akadály nélküli átjárás biztosítására. Természetesen nagyon könnyen nyitható és zárható – még a nagy szerkezeteknél is.

Így az emelő-toló erkélyajtóink akadálymentesített küszöbbel teljesíti a DIN 18040 „Akadálymentes építés” által támasztott követelményeket.

Mennyire találta hasznosnak ezt a bejegyzést?

Kattintson a csillagokra!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazat számláló: 0

Meg nem szavazott senki! Legyen Ön az első értékelő.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?