Nyílászáró.eu

Műanyag ablak, Fa nyílászáró, Beltéri ajtó 2006 óta

Árajánlat kérés ablak

Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Függönyfal
Alumínium portál

HELYSZÍNI FELMÉRÉS


A helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Műanyag ablak árainkból

műanyag nyílászáró ár

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vásárlóink a legjobb német minőségű alapanyagokból készült, kizárólag hazai gyártósoron gyártott műanyag ablakokat tudjanak tőlünk megvásárolni. Ezért folyamatosan keressük az új piacokat, és egyeztetünk a beszállítóinkkal, a legjobb árak elérése érdekében, a minőség megtartása mellett.

Műanyag ablak üvegei

műanyag ablak üvegezések

tekintse meg műanyag nyílászáróinkba használt biztonsági, fokozottan hőszigetelő és dísz üvegezéseket.

Emelő toló erkélyajtó


Tekintse meg a egyedül álló emelő-toló erkélyajtó knálatunkat. Akadálymentes süllyesztet küszöbbel 19-22 cm-es tokvastagsággal és akár 6,5 méteres gyártási mérettel.

VEKA 70AD


Német prémium VEKA 70AD 5 légkamrás műanyag nyílászárók  kíváló ár/érték arányban. A VEKA profilból készült korszerű műanyag nyílászárók- kal minden ház csak nyerhet. A SOFTLINE rendszerek klasszikus vonalvezetése az enyhén lekerekített élekkel időálló és kitűnően harmonizál a legkülönbözőbb építé- szeti stílusokkal – legyen modern vagy hagyományos, új ház vagy felújítandó épület.

VEKA 82 MD


A VEKA A osztályú profiljaként a - DIN EN 12608 szabvány szerinti extraerős falazattal a legmagasabb europai minőségi normáknak megfelelő - SOFTLINE 82MD egyesíti a kiemelkedő energiatakarékosségi jellmezőket, a hoszú élettartamot, a stabilitást és a biztonságot.

Facebook

Biztonságos weboldal

Flipboard - Nyílászáró világ

Színes műanyag ablak

színes műanyag ablak fólia kínálatMa már nem csak álom,  de árban is elérhető kategóriába kerültek a színes fa erezetet utánzó műanyag nyílászárók. Elérhetőek a 5-6-7 légkamrás műanyag ablakainknál minden márka esetén.

A fa erezetet utánzó fóliát első sorban a RENOLIT cég gyártja. Lényegében az összes műanyag ablakprofil gyártó cég ezt használja. De igaz ez a műanyag takaró lécek és beltéri műanyag könyöklők esetében is.

Miért fontos ez tehetnénk fel a kérdést?

Mert így biztosak lehetünk abban, hogy az ablakcsere után a nyílászáróhoz beszerelt párkány vagy műanyag takaróléc nem fog elérni színben és mintázatban. Amikor a beépítést elvégzik a szerelő kollégák és Ön rá néz az új nyílászáróira, azt kell látnia hogy minden egyöntetű nem futhatnak más irányba a faerezet minták és árnyalati eltérés sem lehet a párkány és a műanyag ablak közt.

Miért készül hosszabb rendelési idővel a színes műanyag ablak?

Mert a színes nyílászárók profilját műanyag ablak gyártás előtt, le kell fóliázni, ez nem csak a műanyag nyílászáró szárnyára de a tokra is igaz egyaránt. Az egy oldalon színes műanyag ablakok fehér profilból készülnek de a mind két oldalon színes nyílászárók esetében a profilnak is anyagában barnának kell lennie.

Az egy oldalon színes és a mind két oldalon színes ablakok közti különbség jól látható az alábbi képeken.

Kívül színes műanyag ablak

egy oldalon színes műanyag nyílászáró 

Színes műanyag ablak

színes műanyag nyílászáró

Figyeljünk oda ha színes műanyagablakot szeretnénk vásárolni

A fehér műanyag nyílászárók gyártási ideje átlagosan 3-4 hét. A köztudatban is ez szerepel. Ha színes műanyag nyílászárót szeretnénk vásárolni számoljunk azzal, hogy ezeknek a műanyag ablakoknak hosszabb átlagosan 5-6 hetes gyártási ideje van.

Mennyivel drágább egy színes műanyag ablak mint egy fehér?

A színes műanyag ablakok felárát az alapáras fehér műanyag nyílászáróhoz képest számoljuk, ez általában 25-35% szokott lenni. Ez a standard színek esetén érvényes csak. Az extra szín választása esetén ez a felár akár 40-50%-os is lehet a műanyag nyílászáróknál.

 Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérésterre a műanyag nyílászáróra  kollégáinktól.

A színes műanyag nyílászárok standard színeiből


aranytölgy színű fólia színes műanyag ablak esetén


dió színű fólia színes műanyag ablak esetén


antracit színű fólia színes műanyag ablak esetén


mahagóni színű fólia színes műanyag ablak esetén

A színes műanyag nyílászárok extra színeiből


Oregon 4 színű fólia színes műanyag ablak esetén


Streifen douglas színű fólia színes műanyag ablak esetén


macoré színű fólia színes műanyag ablak esetén

Mennyivel kerül többe új műanyag ablakom ha színeset választok?

A színes műanyag ablakok árait fehér szerkezetek alapján számoljuk százalékos felárral.

A standard színek kedvezőbb árfekvésben rendelhetőek, ezek felára 25-35%. Az egyedi színeknek 50-65% felára van attól függően, hogy egy oldalon színes nyílászáróról, vagy teljesen színes műanyag ablakról beszélünk.

Fontos szempont ha a számunkra tetsző nyílászáró színes lesz akkor a fehérhez képest hosszabb gyártási idővel számoljunk. A fehér műanyag ablakok gyártási ideje 2-3 hét míg a színes műanyag ablakok esetén ez az idő 5-6 hétre módosul.

 Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérésterre a műanyag nyílászáróra  kollégáinktól.

VEKA SPECTRAL - a Veka egyedül álló felület nemesítő technológiája

VEKA SPECTRAL

A teljesen újonnan kifejlesztett felületkezelési technológia a bevált VEKA minőségben nem csak vizuálisan lenyűgöző, hanem tapintható is - és számos speciális műszaki tulajdonsággal. A lakkozott felület soha nem látott esztétikai dimenziót ad a műanyag ablaknak. A festett VEKA SPECTRAL ablak- és ajtóprofilok ultramatt megjelenést és bársonyos tapintást kölcsönöznek a műanyag ablakoknak. A VEKA SPECTRAL lakkozott ablak- és ajtóprofilok jó műszaki és mechanikai tulajdonságokkal is rendelkeznek, mint például időjárásálló és karcálló. Az anti-graffiti hatásnak köszönhetően a felület szennyeződéstaszító.

VEKA SPECTRAL - felületkezelési technológia

VEKA SPECTRALA VEKA SPECTRAL kiváló minőségű kiegészítője a jól ismert és jól bevált dekorfóliáknak és alumínium rögzítőlapoknak: Az új felület különösen elegáns megjelenéssel, egyedi bársonyos tapintással és számos technikai előnnyel nyűgöz le. 

A színárnyalatok elegáns eleganciája a felület ultramatt kivitelében jelenik meg. A kínálat folyamatosan bővül, további dizájnváltozatokkal (pl. fémes hatások) és színekkel. 

A VEKA SPECTRAL 11 ultramatt felülettel kapható: antracit, ablakszürke, umbra, grafitfekete, tiszta fehér, fehér, monumentális zöld, acélkék, fenyőzöld, szépiabarna, borvörös 

 Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérésterre a műanyag nyílászáróra  kollégáinktól.

Ablak raktárról


SCHÜCO CT 70 AS

5 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 2 rétegű üvegezéssel.

Beépítő kellékek

Mostantól nem csak ablakot és párkányt vásárolhat tőlünk raktárról. De a műanyag ablak beépítéséhez szükséges tokrögzítő csavart, PUR habot és sziloplasztokat is megvásárolhatja egy helyen.

Redőny akció


Műanyag redőny már 

nettó 6,401 Ft/m2 


Kombi kivitel beépített rolós szúnyoghálóval csak 

nettó 10,450 Ft/m2

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 1,891 Ft/m

Műanyag ajtó

műanyag bejárati ajtó

HEVESTHERM HT15 akciós fehér bejárati ajtó max 100x210cm méretig választható panellel több ponton záródó görgős zárszerkezettel akciósan bruttó 154 320 Ft-tól

Beltéri ajtó akció

beltéri ajtó raktárrólTömör beltéri ajtó választható színben raktárról 2 napos szállítási idővel 90x210cm méretben 

Partnereink

Hevestherm ablakok

Aluplast nyílászárók

schüco

Horizont műanyag ablak

Rehau műanyag nylászáró

Hevestherm ablakok

Salamander műanyag ablak

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról

Amerikai toló ablakok

Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Ablakos kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a műanyag nyílászárók világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Egyedi ajtóink

műanyag ajtó Modern díszpanellel

Egyedi szálcsiszolt alumíniummal díszített speciális üvegezésű műanyag bejárati ajtóink

Díszüvegek


Tudta, hogy műanyag nyílászáró vásárlásakor nem csak azt döntheti el 2 vagy 3 rétegű üveget szeretne. Lehetőség van műanyag nyílászáróiba egyedi díszüveget is rendelni ugyan olyan  hőszigetelő érték mellett.