Nyílászáró.eu

Műanyag ablak, Fa nyílászáró, Beltéri ajtó 2006 óta

Árajánlat kérés ablak

Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Függönyfal
Alumínium portál

INGYENES FELMÉRÉS


az ingyenes helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Akciós műanyag ablak

műanyag nyílászáró ár

Kiváló minőségű német SCHÜCO 7 légkamrás műanyag nyílászáró fehér színben akciósan akár 3 rétegű üvegezéssel -37% kedvezménnyel

90x150cm Bukó nyíló ablak

2 rétegű üvegezéssel

nettó 35 343 Ft

3 rétegű üvegezéssel

nettó 43 678Ft

Most ajándék melegperemes üvegezéssel

Műanyag ablak üvegei

műanyag ablak üvegezések

tekintse meg műanyag nyílászáróinkba használt biztonsági, fokozottan hőszigetelő és dísz üvegezéseket.

Emelő toló erkélyajtó


Tekintse meg a egyedül álló emelő-toló erkélyajtó knálatunkat. Akadálymentes süllyesztet küszöbbel 19-22 cm-es tokvastagsággal és akár 6,5 méteres gyártási mérettel.

Fa nyílászáró 68mm


Tekintse meg kiváló minőségű és felületkezelésű Borovi fenyőből készült fa nyílászáróinkat

Új termék fa ablak 88mm


Minőségi extra vastag 88mm-es beépítési mélységgel rendelkező borovi fenyő fa nyílászárók. Most AJÁNDÉK 3 rétegű üveggel

Facebook

Biztonságos weboldal

Flipboard - Nyílászáró világ

Schüco műanyag nyílászárók

 

Amit a Schüco nyílászáró rendszerről tudni érdemes

Schüco műanyag ablakok

A schüco névről elsőre mindenkinek a magasépítésben alkalmazott acél és alumínium portálrendszerek legmagasabb osztályát képviselő nyílászárók gyártására szakosodott cég jut eszébe. Pedig a gyár komplett műanyag nyílászáró rendszert is fejlesztett ami az alumínium nyílászárókhoz hasonlóan a legmagasabb színvonallal lett megtervezve. Az alumínium nyílászárókhoz hasonlóan, a dinamikus üzletpolitikának köszönhetően egész Európára kiterjesztett képviselettel rendelkeznek. A műanyag nyílászárók esetében is ugyan az volt a gyár alapelve mint a magasépítésben. A technológia korlátok keretén belül elérhető maximális szintű gyártástechnológia alkalmazása. A termék kínálat kialakításának köszönhetően minden épületszerkezethez megtalálható a megfelelő nyílászáró ami kedvező ár mellett maximális hő és hangszigetelést biztosít. A világszerte működő Schüco minden országban kiemelt terméktámogatást biztosít az építészeknek és beruházóknak. Nem véletlen, hogy a tervezéskor a nyílászárók konszignációjában a műanyag ablak műszaki paraméterénél első sorban a tervezők a Schüco vagy azzal azonos értékű szerkezeti paramétert adják meg.

Schüco műanyag ablak - a Berg System kínálatában

A Schüco Magyarország kiemelt gyáregységként a Berg System műanyag nyílászáró gyárat választott a hazai Schüco műanyag ablakgyártás referencia gyáregységévé. A Berg System alapelve a versenytársak megelőzése volt, amit a megfelelő alapanyag esetünkben a Schüco nyílászárók mellett, a többi összetevő (üveg, vasalat) megfelelő megválasztásával és korrekt árazásával ért el. A minőséget és a hosszú élettartamot a kedvező árfekvéssel úgy sikerült ötvözni a gyárnak, hogy például az alapbiztonsági vasalat helyett WK1-es szintű biztonsági vasalatot tesz a műanyag ablakba alapáron. De igaz ez igaz üvegezésre is, mert itt, az általában a gyártók által használt alumínium üvegközötti távtartó helyett, az un melegperemes üvegközötti távtartót adja szintén felár nélkül alapáron.

Sokszor hangoztattuk hogy cégünk alapelve, a legmagasabb osztályt képviselő műanyag ablakok egy helyen történő megtalálása volt. Ezt a Berg nyílászáró gyárral kötött partneri szerződésünkkel úgy gondoljuk most már 100%-ban teljesítettük, mivel a a Berg megkeresett minket azzal, hogy vegyük fel kínálatunkba a gyár termékeit. A cég nyílászáró gyártásának alapelvei megegyeznek a mi szemléletünkkel, vagyis a legmagasabb osztály elérhető áron történő értékesítése.

Schüco Corona CT 70 - Berg Classic 70

schücocorona ct70 műanyag nyílászáróA schüco műanyag nyílászárók belépő szintű ablaka a ct70 AS 5 légkamrás műanyag ablakok. Egyenes letisztult formavezetés és kiváló hő és hangszigetelés jellemzi ezt a műanyag ablakot már az 5 légkamrás nyílászárók szintjén is. A szerkezet megfelelő statikai merevségéért az erős, anyagában horganyzott acél merevítés gondoskodik. Az üvegezés már a belépőszinten is készülhet melegperemmel, és a vasalat is választható akár WK1 és WK2 biztonsági szinttel. Elérhető nem csak fehér de színes faerezet utánzó fóliás kivitelben is, vagy az egyre gyakoribb külső alumínium klipsz is elérhető, így a szín skála minden színét használhatjuk a nyílászáró külső oldalán. Az optimális hő és hang szigetelésért a tartós EPDM gumi tömítés biztosítja, ami már fehér szerkezet esetében is választható szürke vagy fekete is lehet.

Főbb tulajdonságok SCHÜCO CT 70 AS:

 • 5 légkamrás "A" kategóriás műanyag ablakprofil 70mm vastag tok és szárny UV stabilizátoros műanyag keverékből a sárgulás ellen.
 • vastag nagy merevséget biztosító anyagában horganyzott acélmerevítés
 • ROTO NT alapbiztonsági vasalattal, hibásműködés gátló, résszellőző funkcióval
 • 2 és 3 rétegű üvegezéssel igény esetén melegperem használatával
 • Renolitfóliás faerezetet utánzó fóliákkal vagy külső oldali alumínium borítással is kérhető
 • HOPPE alumínium kilincs
SCHÜCO nyílászáróink újra ajándék melegperemes üvegezéssel kaphatóak. Az akció 2017 május 8 tól vissza vonásig érvényes!

Kiváló választás lehet panel lakásoknál és családi házaknál egyaránt.

további részletek és pontosabb termékleírás valamint a teljes 5 légkamrás műanyag ablak kínálatunk  ITTtalálható.

 Árajánlat kérés erre a termékre Műanyag ablak árak - Schüco CT70

Schüco Corona CT 70 Rondo - Berg Classic + 70

schüco corona si70 rondo műanyag nyílászáró

A Schüco Corona CT 70 Rondo az MD kontúrvonalas vízvetős szárnnyal készült változata. Ennek a műanyag ablaknak az fent említett nyílászáróval azonos paraméterei vannak, minden tekintetben megegyeznek egymással. A gyár célja csupán csak a kereslet maximális kiszolgálása volt, hiszen sokan vannak akik inkább a kerek vonalakat és a vízvetős kialakítású nyílászáró szárnyakat részesítik előnyben. Az íves szárny sem gátolta meg a gyárat hogy a Rondo kivitelhez elkészítsék az aluklipszes változatú műanyag ablakokat is. Ideális választás lehet ez a nyílászárónk is minden ház és lakás új műanyag nyílászárójának is.

Főbb tulajdonságok SCHÜCO CT 70 AS RONDO:

 • 5 légkamrás műanyag ablakprofil 70mm vastag tok
 • 5 légkamrás 79mm szárny UV stabilizátoros műanyag keverékből a sárgulás ellen.
 • vastag nagy merevséget biztosító anyagában horganyzott acélmerevítés
 • ROTO NX alapbiztonsági vasalattal, hibásműködés gátló, résszellőző funkcióval
 • 2 és 3 rétegű üvegezéssel igény esetén melegperem használatával
 • Renolitfóliás faerezetet utánzó fóliákkal vagy külső oldali alumínium borítással is kérhető
 • HOPPE alumínium kilincs
SCHÜCO nyílászáróink újra ajándék melegperemes üvegezéssel kaphatóak. Az akció 2017 május 8 tól vissza vonásig érvényes!

Kiváló választás lehet panel lakásoknál és családi házaknál egyaránt.

további részletek és pontosabb termékleírás valamint a teljes 5 légkamrás műanyag ablak kínálatunk  ITTtalálható.

 Árajánlat kérés erre a termékre 


Műanyag ablak árak - Schüco CT70 Rondo

Schüco LIVING SI 82 AS - Berg COMFORT SI 82

SCHÜCO LIVING SI 82 AS műanyag nyílászáró

A Schüco legkeresettebb műanyag nyílászáró rendszerének a CORONA nyílászáró családnak, teljesen újra gondolt 2017-es változata az új SCHÜCO LIVING ablak rendszer, A Schüco Living egy olyan innovatív iker 7 légkamrás ablakrendszer, mely elérhető kedvező árú ütköző tömítéses és fokozott hőszigetelésű prémium középtömítéses kivitelben egyaránt. A SCHÜCO LIVING SI 82 AS az első, kedvező árfekvésű nyílászárók piacát célozza meg, minőségi a prémium nyílászárókra jellemző paraméterek mellett. Tette ezt a gyár, az 5 légkamrás műanyag ablakok leváltásának érdekében, ígyminimális többlett költséggel vásárolhatjuk meg ezt az egyedül álló ablakot,

A prémium kialakítást mi sem igazolja, jobban minthogy a SCHÜCO LIVING SI 82 AS ugyan azt a szárnyat kapta mint a nagy testvére, a prémium kategóriás 82 MD, a változás csak az ablak tokszerkezetének kialakításában fogjuk felfedezni. A 82 mm vastag tok és szárny keskeny mindössze 120mm látszó profil szélessége révén, ugyan annyi természetes fénybejutást biztost mint az alacsonyabb kamra számú műanyag ablakok. A forradalmi újítások nem csak profilt de az üvegezést is érintik, ezáltal lehetővé vált akár 50mm-es üvegezés fogadása is. A tok és a szárny a nagy elődhöz képest 7 légkamrára módosult, a profil hőszigetelő képessége már itt a széltömítéses rendszer esetében is csak Uf=1.0 W/m2K, ami sokkal jobb mint egy átagos 5 légkarmás nyílászáró esetében (Uf=1.3 W/m2K).

A megfelelő magas légzárású EPDM tömítések először váltak hegeszthetővé, a szabadalmaztatott mátrix adaléknak köszönhetően, így az új tömítés és precíz német tervezés és a SCHÜCO proffesszionális gyártástechnológiája révén, a teljes szerkezeti együtt ható a megfelelő üvegezés mellett mindössze Uw=0.76 W/m2K-ig csökkenthetővé vált.

Főbb tulajdonságok SCHÜCO LIVING SI 82 AS esetében:

 • 7 légkamrás műanyag ablak UV stabil műanyag keverék alkalmazásával.
 • 82mm vastag tokbeépítési mélység
 • 82mm vastagság egyenes szárny 7 légkamrás kivitelben
 • Valódi EPDM hegeszthető gumi tömítések , schüco szabadalmaztatott matix technológiája révén
 • Magas betöréssel szembeni ellenállóság már alapáron is,
 • ROTO NX RC2 biztonsági vasalat felár elenében
 • hibásműködés gátló, résszellőző funkció
 • fehér vagy színes kivitelben egyaránt rendelhető választható színek 
SCHÜCO nyílászáróink újra ajándék melegperemes üvegezéssel kaphatóak. Az akció 2017 május 8 tól vissza vonásig érvényes!

további részletek és pontosabb termékleírás ITTtalálható termékünkről.

 Árajánlat kérés erre a termékre

Műanyag ablak árak - Schüco SI82

Schüco LIVING SI 82 MD - Berg TREND SI 82 MDSCHÜCO LIVING SI 82 MD műanyag nyílászáró

A Schüco legsikeresebb nyílászárója kétségtelenül az CORONA SI 82. Ezt a mi eladásaink is igazolják, hiszen a legtöbb SCHÜCO nyílászárónkat ebből, az ablakból értékesítjük. De az idők változnak, és a SCHÜCO 2016 év végén úgy döntött felújítja a nagy öreget, és az alapokat meghagyva, nem újra gondolta, csak a 2017-es igényekhez alakította, így ha lehet még jobb műanyag nyílászárót hozva létre, Ez a SCHÜCO LIVING SI 82 MD,

A BERG COMFORT SI 82 esetében említett matrix adalékos EPDM valódi gumitömítéseknek köszönhetően, tökéletes zárást biztosít a srokpontokon is, hiszen mostantól a tömítő gumi is hegeszthetővé vált, nem keményedik meg és nem tapad az alaptesthez. Ez egy középtömítéses rendszer esetében, ahol a vízgát gumiból készül elengedhetlen szükséglet. Az új Living profil immár 7 légkamrás kialajkítású, a profil a középtömítés révén nem kevesebb mint Uf=0,96 W/m2K értékre javúlt. Ezzel a teljes szerkezti együtthatót is javítva elérte a Ift-Passivhaus követelmény szintet.

Főbb tulajdonságok SCHÜCO SI 82 MD esetében:

 • 7 légkamrás műanyag ablak UV stabil műanyag keverék alkalmazásával.
 • 82mm vastag tok beépítési mélység
 • 82mm vastagság egyenes szárny
 • a középtömítésnek köszönhetően maximális hő és hang szigetelést biztosít
 • Valódi EPDM gumi tömítések, mátrix adalékos hegeszthetőséggel
 • Magas betöréssel szembeni ellenállóság már alapáron is,
 • ROTO NX alap biztonsági vaslattal, vagy RC2 biztonsági vasalat felár elenében
 • hibásműködés gátló, résszellőző funkció
 • fehér vagy színes kivitelben egyaránt rendelhető választható színek 
SCHÜCO nyílászáróink újra ajándék melegperemes üvegezéssel kaphatóak. Az akció 2017 május 8 tól vissza vonásig érvényes!

A passzívházak és passzívház jellegű épületek ideális nyílászárójává vált.

további részletek és pontosabb termékleírás ITTtalálható termékünkről.

 Árajánlat kérés erre a termékre


Műanyag ablak árak - Schüco SI82

Schüco Corona SI82+ - Berg Passive

schüco si 82+ műanyag nyílászáró

A Schüco szabadalmaztatott egyedi megoldása a hőhíd megszakítására, hogy mind a műanyag nyílászáró tokjának és szárnyának 5 légkamrájába egy un. Thermo modult helyezett el. A Thermo modul nem más mint egy habosított hőszigetelő betét. A Schüco SI82+ műanyag ablakok 7 légkamrás kivitelével, a Thermo modullal és 48mm vastag melegperemes üvegezéssel együtt, a legmagasabb hő és hangszigetelést biztosítják a nyílászárónak. A tervezésnél a Schüco nem csak a legmagasabb "A+" hő és hangszigetelési osztályt akarta elérni, de a biztonsága is nagy hangsúlyt fektettek. Ennek köszönhetően már alapáron is WK1-es biztonsági zárszerkezettel és ROTO SWING SECUSTIC alumínium kilinccsel kapható. Természetesen ez a műanyag ablak is megvásárolható magasabb biztonsági osztállyal is.

A SCHÜCO SI82+ ideális az energia takarékos házak új műanyag nyílászárójának, a Thermo modul és EPDM gumitömítések révén pedig a passzívház nyílászárók nagyon szigorú hőtechnikai előírásainak is megfelel.

Főbb tulajdonságok:

 • 7 légkamrás "A" kategóriás extra vastag műanyag ablak tok és szárny profil 82mm-ben
 • egyedi igény szerint felárasan THERMO MODULALL az 5. légkamrában
 • Ajándék 48mm-es 3 rétegű melegperemes üvegezés
 • 48mm-es ClimaGuard üvegezéssel és melegperem használatával passzívházak ideális ablak Ug=0,5W/m2K
 • maximálisan elérhető teljes szerkezeti együttható Uw=0,66W/m2K THERMO MODUL HASZNÁLATÁVAL
 • középtömítéses vízgátas műanyag nyílászáró profil
 • A SCHÜCO műanyag ablakok jelenlegi csúcsa
 • fehér és színes kivitelben egyaránt rendelhető
 • ROTO NX RC1 Fokozott biztonsági vasalattal alapáron
 • A kilincsen sem spóroltunk ennél a nyílászárónál már a minőségi HOPPE kilincsek is magasabb osztályra ROTO SWING SECUSTIC alumínium kilincsekre lettek cserélve alapáron.

A passzívházak és passzívház jellegű épületek ideális nyílászárója. A SCHÜCO műanyag ablak legmagasabb kategóriáját képezi Igény szerint külső alumínium borítással is rendelhető.

SCHÜCO nyílászáróink újra ajándék melegperemes üvegezéssel kaphatóak. Az akció 2017 május 8 tól vissza vonásig érvényes!

további részletek és pontosabb termékleírás ITTtalálható termékünkről.

 Árajánlat kérés erre a termékre


Műanyag ablak árak - Schüco SI82+

Schüco Corona S 150 - Berg S 150 | Toló erkélyajtó rendszer

SCHÜCO CORONA S150 toló erkélyajtó

Nincsenek többé zavaró a toló-bukó erkélyajtókra oly jellemző működésbeli anomáliák. Pontos, precíz futás a nagy teherbírású, a akár 250 kg szárny súlyig terhelhető görgőknek köszönhetően. Méret tartományával és kezelhetőségével lekörözi a toló-bukó erkélyajtó tulajdonságait-határait, de az emelő-toló erkélyajtó esetében használt felépítéssel ellentétben, itt a tok hegesztett és a küszöb nem süllyeszthető be a padlózatba. Ugyan a SCHÜCO toló teraszajtó esetében is át kell lépni a küszöböt, ezzel az új megoldással a küszöb méret felére csökkenthető a toló-bukó erkélyajtókkal szemben.

A Schüco toló teraszajtó messze túlmutat a klasszikus tolóbukó erkélyajtók maximális gyártási méret korlátain. A kimagaslóan precíz, szinte az emelő-toló erkélyajtókra jellemző finom mozgást  biztosító vasalat, a 150 mm vastag zárt szelvény merevített horganyzott vasmerevítésnek köszönhetően, fehér szín esetén akár 4500x2600 mm-es maximális gyártási szélesség is elérhető "A" és "C" séma esetén egyaránt.

Főbb tulajdonságok SCHÜCO CORONA S 150esetében:

 • 5 légkamrás, toló erkélyajtó rendszer
 • UV stabil műanyag keverék alkalmazása hozzáadott ólomadalék nélkül
 • 150 mm vastag tok beépítési mélység
 • 70 mm vastagság egyenes szárny kialakítás,
 • Valódi EPDM gumi tömítések csak fekete színben
 • Magas betöréssel szembeni ellenállóság már alapáron is,
 • SCHÜCO toló erkélyajtó rendszer WK2 biztonsági vasalat opcionálisan
 • átmenő kilincses kivitelben is opcionálisan
 • fehér vagy színes kivitelben egyaránt rendelhető választható színek 
 • akár külső oldali alumínium borítással is

további részletek és pontosabb termékleírás ITTtalálható termékünkről.

 Árajánlat kérés erre a termékre


Új SCHÜCO toló erkélyajtó rendszerünk már elérhető kínálatunkban.

Schüco Corona SI82 - Berg Thermo Design | KIFUTOTT MODELL

SCHÜCO CORONA SI82 műanyag nyílászáró

A Schüco műanyag ablakok középső kategóriájában a legkiválóbb nyílászáró rendszerek érhetőek el. Ideális ár érték arány és középtömítéses szigetelése minden energia takarékosságra tervezett ház és lakás ideális nyílászárójává teszi. A nyílászáró esztétikus íves szárnya a csapadékot a gumitömítésen kívülre veti, így növelve az amúgy is magas élettartamú EPDM gumitömítések használhatóságát. A szárny és a tok 82mm vastag ideális 6 légkamrás szerkezetre osztva. Az amúgy is erős műanyag ablak profil nagyobb teherbírását horganyzott acélmerevítéssel növelték meg ennél a műanyag nyílászárónál is. Elérhető fehér, faerezet mintás és Alu klipszes változatban is. A tömítő gumi nem csak fehér de fekete színű is lehet, színes szerkezetek esetében mindenképp fekete tömítő gumi kerül a nyílászáróba.

Főbb tulajdonságok SCHÜCO SI 82 MD esetében:

 • "A+" kategóriás 6 légkamrás műanyag ablak UV stabil műanyag keverék alkalmazásával.
 • 82mm vastag tok beépítési mélység
 • 82mm vastagság egyenes szárny és 90mm vastag íves szárny esetében,
 • a középtömítésnek köszönhetően maximális hő és hang szigetelést biztosít
 • Valódi EPDM gumi tömítések
 • Magas betöréssel szembeni ellenállóság már alapáron is,
 • ROTO SILVER NT WK2 biztonsági vasalat felár elenében
 • hibásműködés gátló, résszellőző funkció
 • fehér vagy színes kivitelben egyaránt rendelhető választható színek 
A SCHÜCO CORONA SI 82 2017 MÁJUS 31-től kikerül kínálatunkból, és helyette az új SCHÜCO LIVING 2017 modelleket lehet mgvásárolni!

Ablak raktárról


SCHÜCO CT 70 AS

5 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 2 rétegű üvegezéssel.

Beépítő kellékek

Mostantól nem csak ablakot és párkányt vásárolhat tőlünk raktárról. De a műanyag ablak beépítéséhez szükséges tokrögzítő csavart, PUR habot és sziloplasztokat is megvásárolhatja egy helyen.

Redőny akció


Műanyag redőny már 

nettó 6,401 Ft/m2 


Kombi kivitel beépített rolós szúnyoghálóval csak 

nettó 10,450 Ft/m2

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 1,891 Ft/m

Műanyag ajtó

műanyag bejárati ajtó

HEVESTHERM HT15 akciós fehér bejárati ajtó max 100x210cm méretig választható panellel több ponton záródó görgős zárszerkezettel akciósan bruttó 154 320 Ft-tól

Beltéri ajtó akció

beltéri ajtó raktárrólTömör beltéri ajtó választható színben raktárról 2 napos szállítási idővel 90x210cm méretben 

Partnereink

Hevestherm ablakok

Aluplast nyílászárók

schüco

Horizont műanyag ablak

Rehau műanyag nylászáró

Hevestherm ablakok

Salamander műanyag ablak

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról

Amerikai toló ablakok

Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Ablakos kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a műanyag nyílászárók világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Egyedi ajtóink

műanyag ajtó Modern díszpanellel

Egyedi szálcsiszolt alumíniummal díszített speciális üvegezésű műanyag bejárati ajtóink

Díszüvegek


Tudta, hogy műanyag nyílászáró vásárlásakor nem csak azt döntheti el 2 vagy 3 rétegű üveget szeretne. Lehetőség van műanyag nyílászáróiba egyedi díszüveget is rendelni ugyan olyan  hőszigetelő érték mellett.