Nyílászáró.eu

Műanyag ablak, Fa nyílászáró, Beltéri ajtó 2006 óta

Árajánlat kérés ablak

Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Függönyfal
Alumínium portál

INGYENES FELMÉRÉS


az ingyenes helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Akciós műanyag ablak

műanyag nyílászáró ár

Kiváló minőségű német SCHÜCO 7 légkamrás műanyag nyílászáró fehér színben akciósan akár 3 rétegű üvegezéssel -37% kedvezménnyel

90x150cm Bukó nyíló ablak

2 rétegű üvegezéssel

nettó 35 343 Ft

3 rétegű üvegezéssel

nettó 43 678Ft

Most ajándék melegperemes üvegezéssel

Műanyag ablak üvegei

műanyag ablak üvegezések

tekintse meg műanyag nyílászáróinkba használt biztonsági, fokozottan hőszigetelő és dísz üvegezéseket.

Emelő toló erkélyajtó


Tekintse meg a egyedül álló emelő-toló erkélyajtó knálatunkat. Akadálymentes süllyesztet küszöbbel 19-22 cm-es tokvastagsággal és akár 6,5 méteres gyártási mérettel.

Fa nyílászáró 68mm


Tekintse meg kiváló minőségű és felületkezelésű Borovi fenyőből készült fa nyílászáróinkat

Új termék fa ablak 88mm


Minőségi extra vastag 88mm-es beépítési mélységgel rendelkező borovi fenyő fa nyílászárók. Most AJÁNDÉK 3 rétegű üveggel

Facebook

Biztonságos weboldal

Flipboard - Nyílászáró világ

Műanyag ablakok cseréje a téli időszakban

nyílászáró cseréje télenMinden ablakcsere előtt az elsődleges aggodalom, hogy jaj nem szeretnék ablak nélkül maradni. Mi van ha nem tudják az összes ablakot kicserélni és éjszakára nyitva marad a az ablaknyílás. Ez a téli időszakban történő ablakcsere esetén fokozottan érvényes.

Az ablakcserét felügyelő csoport vezetők minden esetben függetlenül az évszaktól, pontosan feltudják mérni hogy az új műanyag nyílászárók beépítéséhez mennyi munkaidő szükséges, és semmilyen körülmény között nem kerül több ablak kibontásra mint amennyi beépítésre kerülne.

A téli ablakcsere esetén a nyílászáró beépítésének menete nyilván nem azonos egy nyári beépítéssel, amikor akár az összes nyílászárót egyszerre kibontanak a kollégák. A téli ablakcserék mindig csak egy nyílászáró bontásával és annak beépítésével halad, így lényegében nem az egész lakás hűl le csak az adott helyiség. Az új műanyag nyílászáró beszerelése után, ha a szárnyak is a helyükre kerültek akkor már az adott helyiség 10-20 perc alatt vissza fűthető. Így lépésről lépésre haladva cseréljük ki a régi ablakokat az új műanyag ablakokra.

A másik aggodalmat, az ablakcseréhez használt különböző kemikáliák (PURHAB, SZILOPLASZT, stb) a hideg miatt biztos alacsonyabb hatásfokkal vagy nem megfelelően fognak megkötni. Az ettől való félelem alaptalan, ugyanis már ha a megfelelő céget válasszuk a munka elvégzésére, a beépítéshez biztosak lehetünk hogy a segédanyagok téli változatát fogják alkalmazni. Ezek ugyan olyan Pubhabok mint az általában használtak csak tartalmaznak egy fagyálló adalékot ami biztosítja, hogy a beépített műanyag ablakot a purhab megfelelően fogja majd tartani illetve szigetelni -5-8°C esetén is. Ez alatt már nem végezzük el az ablakcserét mi sem.

Cégünk a SOUDAL hivatalos partnereként garantálja, hogy az általa használt téli pubhabok a lehető legmagasabb hatásfokkal dolgoznak.

 

Néhány fontos érv ami miatt nem érdemes halogatni az aktuális nyílászáró cserénket csak mert tél van

  • Ha a hideg ellenére elvégezzük az ablakcserét, akkor az adott fűtési szezonban már 20-30% megtakarítást csinálnak új műanyag ablakaink.
  • Jelentősen nő a komfortérzetünk, mivel nincs többé huzat és az új műanyag ablaknak köszönhetően a meleg is a lakáson belül fog maradni.
  • Megelőzhetjük egy esetleges nyílászáró áremelést amit a gyárak általában tavasszal eszközölnek.

Általában a legtöbb gyártó és forgalmazó a januári és februári időszakban egyedi akciókkal kedveskedik azon ügyfeleiknek akik belevágnak a téli ablakcserébe. Ilyenkor olyan műanyag ablak akciókat találhatunk mint a kedvezőbb ablak beépítési árak, vagy az ajándék redőnyök esetleg egy adott műanyag ablak árán egy magasabb osztályú ablakot tudunk megvásárolni. Sok helyen ígérnek több száz ezer forintos megtakarítást is de ennek k azért ne dőljünk be. Viszont egy 5-10% extra kedvezményre számíthatunk ami azért a megrendelésre kerülő nyílászárók mennyiségének függvényében megérhet néhány kellemetlen órát is.

Árajánlat kérés

Ablak raktárról


SCHÜCO CT 70 AS

5 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 2 rétegű üvegezéssel.

Beépítő kellékek

Mostantól nem csak ablakot és párkányt vásárolhat tőlünk raktárról. De a műanyag ablak beépítéséhez szükséges tokrögzítő csavart, PUR habot és sziloplasztokat is megvásárolhatja egy helyen.

Redőny akció


Műanyag redőny már 

nettó 6,401 Ft/m2 


Kombi kivitel beépített rolós szúnyoghálóval csak 

nettó 10,450 Ft/m2

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 1,891 Ft/m

Műanyag ajtó

műanyag bejárati ajtó

HEVESTHERM HT15 akciós fehér bejárati ajtó max 100x210cm méretig választható panellel több ponton záródó görgős zárszerkezettel akciósan bruttó 154 320 Ft-tól

Beltéri ajtó akció

beltéri ajtó raktárrólTömör beltéri ajtó választható színben raktárról 2 napos szállítási idővel 90x210cm méretben 

Partnereink

Hevestherm ablakok

Aluplast nyílászárók

schüco

Horizont műanyag ablak

Rehau műanyag nylászáró

Hevestherm ablakok

Salamander műanyag ablak

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról

Amerikai toló ablakok

Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Ablakos kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a műanyag nyílászárók világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Egyedi ajtóink

műanyag ajtó Modern díszpanellel

Egyedi szálcsiszolt alumíniummal díszített speciális üvegezésű műanyag bejárati ajtóink

Díszüvegek


Tudta, hogy műanyag nyílászáró vásárlásakor nem csak azt döntheti el 2 vagy 3 rétegű üveget szeretne. Lehetőség van műanyag nyílászáróiba egyedi díszüveget is rendelni ugyan olyan  hőszigetelő érték mellett.