Nyílászáró.eu

Műanyag ablak, Fa nyílászáró, Beltéri ajtó 2006 óta

Árajánlat kérés ablak

Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Függönyfal
Alumínium portál

INGYENES FELMÉRÉS


az ingyenes helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Akciós műanyag ablak

műanyag nyílászáró ár

Kiváló minőségű német SCHÜCO 7 légkamrás műanyag nyílászáró fehér színben akciósan akár 3 rétegű üvegezéssel -37% kedvezménnyel

90x150cm Bukó nyíló ablak

2 rétegű üvegezéssel

nettó 35 343 Ft

3 rétegű üvegezéssel

nettó 43 678Ft

Most ajándék melegperemes üvegezéssel

Műanyag ablak üvegei

műanyag ablak üvegezések

tekintse meg műanyag nyílászáróinkba használt biztonsági, fokozottan hőszigetelő és dísz üvegezéseket.

Emelő toló erkélyajtó


Tekintse meg a egyedül álló emelő-toló erkélyajtó knálatunkat. Akadálymentes süllyesztet küszöbbel 19-22 cm-es tokvastagsággal és akár 6,5 méteres gyártási mérettel.

Fa nyílászáró 68mm


Tekintse meg kiváló minőségű és felületkezelésű Borovi fenyőből készült fa nyílászáróinkat

Új termék fa ablak 88mm


Minőségi extra vastag 88mm-es beépítési mélységgel rendelkező borovi fenyő fa nyílászárók. Most AJÁNDÉK 3 rétegű üveggel

Facebook

Biztonságos weboldal

Flipboard - Nyílászáró világ

Műanyag nyílászáró RAL beépítése

A RAL szerinti nyílászáró beépítés kis hazánkban még gyerekcipőben jár. A tőlünk nyugatabbra elhelyezkedő országokban viszont nem csak ismerik és elterjedt ez az eljárás, de kötelező is. A magyarországi nyílászáró beépítések elenyésző százalékánál kérik ezt a beépítési módot. A műanyag ablak beépítése során beépítési hézag keletkezik. Ennek a megfelelő kitöltése legalább annyira fontos mint maga a nyílászáró hőszigetelő képessége. A nem megfelelő szigetelés drasztikusan rontja a legjobb nyílászáró hő és hangszigetelési értékét is. A nedves szigetelés a vakolaton repedések és penész foltok megjelenését eredményezi.

A párazáró fóliák alkalmazásának fő célja a műanyag ablak beépítésekor az építési hézagba fújt Purhab megvédése. A Ral beépítés elengedhetetlen feltétele az egyenes sima fal káva kialakítása, és a száraz falak megléte. Ha mind ez teljesül akkor a nem csak a fal és az új műanyag ablak lesz megfelelő szigetelési értékű, de a kettő találkozásánál sem lesz egy hidegérzet ami azt jelzi azon a ponton nem megfelelő a hőszigetelés.

Nyílászáró RAL beépítés nem csak passzívházakhoz

nyílászáró ral szalagozása beépítés előttA tévhittel ellentétben ( már amennyire elterjedt pillanatnyilag ez a nyílászáró beépítési forma) nem csak a passzívházakhoz lehet és van értelme a RAL szalagos beépítésnek, hanem minden lakás és ház esetben alkalmazható. Azt manapság mindenki tudja, hogy a Purhab egyik legnagyobb ellensége az UV sugárzás. Viszont azt már kevesebben, hogy a nedvesség épp úgy roncsolja a Purhabot mint az UV sugárázástól. A Külső és belső oldali magas hőkülönbségekből adódóan ( lásd a nyílászárón kívül -10°C míg az ablak belső oldalán +20°C van) a két hőmérsékletnek ki kell egyenlítődni ami pediglen pára lecsapódással jár. Ha nincs RAL szalag a nyílászárón akkor ez a Pubhabon fog megtörténni, ami viszont ha magába szívja a nedvességet jelentősen veszít a hőszigetelő értékéből. A RAL szalagos beépítés esetén a műanyag ablak mellé a beépítési hézagba kifújt Purhab élettartama és szigetelő képessége a normál ablak beépítési módtól 10x magasabb.

A nyílászárók Ral szalagos beépítésénél, a külső oldalra egy pára áteresztő míg a belső oldalra egy párazáró szalagot teszünk fel. Majd a műanyag ablak a falba történő mechanikus rögzítése és a pubhabozás után a szalagokat a falra ragasztjuk.

Ezen szempontok figyelembe vételével jelentős energia- és költségmegtakarítás érhető el. Ennek különösen a közel jövőben lesz nagy szerepe, az ingatlan eladásához szükséges energiatanúsítvány milyenségét tekintve, hogy az ingatlan nyílászárói ezzel az új uniós szabványnak megfelelő módszerrel lettek beszerelve.

A SZIGETELÉS MEGVÁLASZTÁSÁNÁL, MINDEN ESETBEN GONDOSKODNI KELL A FALAZAT ÉS A SZIGETELÉS KÖZÖTTI MEGFELELŐ SZELLŐZÉS BIZTOSÍTÁSÁRÓL. ELLENKEZŐ ESETBEN A PÁRAÁTERESZTÉS NEM TUD MEGVALÓSULNI A KÜLSŐ PÁRAÁTERESZTŐ SZALAGNÁL!

Ablak raktárról


SCHÜCO CT 70 AS

5 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 2 rétegű üvegezéssel.

Beépítő kellékek

Mostantól nem csak ablakot és párkányt vásárolhat tőlünk raktárról. De a műanyag ablak beépítéséhez szükséges tokrögzítő csavart, PUR habot és sziloplasztokat is megvásárolhatja egy helyen.

Redőny akció


Műanyag redőny már 

nettó 6,401 Ft/m2 


Kombi kivitel beépített rolós szúnyoghálóval csak 

nettó 10,450 Ft/m2

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 1,891 Ft/m

Műanyag ajtó

műanyag bejárati ajtó

HEVESTHERM HT15 akciós fehér bejárati ajtó max 100x210cm méretig választható panellel több ponton záródó görgős zárszerkezettel akciósan bruttó 154 320 Ft-tól

Beltéri ajtó akció

beltéri ajtó raktárrólTömör beltéri ajtó választható színben raktárról 2 napos szállítási idővel 90x210cm méretben 

Partnereink

Hevestherm ablakok

Aluplast nyílászárók

schüco

Horizont műanyag ablak

Rehau műanyag nylászáró

Hevestherm ablakok

Salamander műanyag ablak

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról

Amerikai toló ablakok

Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Ablakos kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a műanyag nyílászárók világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Egyedi ajtóink

műanyag ajtó Modern díszpanellel

Egyedi szálcsiszolt alumíniummal díszített speciális üvegezésű műanyag bejárati ajtóink

Díszüvegek


Tudta, hogy műanyag nyílászáró vásárlásakor nem csak azt döntheti el 2 vagy 3 rétegű üveget szeretne. Lehetőség van műanyag nyílászáróiba egyedi díszüveget is rendelni ugyan olyan  hőszigetelő érték mellett.