Nyílászáró.eu

Műanyag ablak, Fa nyílászáró, Beltéri ajtó 2006 óta

Árajánlat kérés ablak

Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Függönyfal
Alumínium portál

HELYSZÍNI FELMÉRÉS


A helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Műanyag ablak árainkból

műanyag nyílászáró ár

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vásárlóink a legjobb német minőségű alapanyagokból készült, kizárólag hazai gyártósoron gyártott műanyag ablakokat tudjanak tőlünk megvásárolni. Ezért folyamatosan keressük az új piacokat, és egyeztetünk a beszállítóinkkal, a legjobb árak elérése érdekében, a minőség megtartása mellett.

Műanyag ablak üvegei

műanyag ablak üvegezések

tekintse meg műanyag nyílászáróinkba használt biztonsági, fokozottan hőszigetelő és dísz üvegezéseket.

Emelő toló erkélyajtó


Tekintse meg a egyedül álló emelő-toló erkélyajtó knálatunkat. Akadálymentes süllyesztet küszöbbel 19-22 cm-es tokvastagsággal és akár 6,5 méteres gyártási mérettel.

VEKA 70AD


Német prémium VEKA 70AD 5 légkamrás műanyag nyílászárók  kíváló ár/érték arányban. A VEKA profilból készült korszerű műanyag nyílászárók- kal minden ház csak nyerhet. A SOFTLINE rendszerek klasszikus vonalvezetése az enyhén lekerekített élekkel időálló és kitűnően harmonizál a legkülönbözőbb építé- szeti stílusokkal – legyen modern vagy hagyományos, új ház vagy felújítandó épület.

VEKA 82 MD


A VEKA A osztályú profiljaként a - DIN EN 12608 szabvány szerinti extraerős falazattal a legmagasabb europai minőségi normáknak megfelelő - SOFTLINE 82MD egyesíti a kiemelkedő energiatakarékosségi jellmezőket, a hoszú élettartamot, a stabilitást és a biztonságot.

Facebook

Biztonságos weboldal

Flipboard - Nyílászáró világ

68mm vastag borovifenyő fa nyílászáró

68mm vastag borovi fenyő fa ablakAz alap, legtöbbször használt beépítési mélység a fa nyílászáró esetében a 68mm.

Ideális minden épületbe. A fa nyílászárók szerelmesei megtalálják benne a fa szépségét és a kedvező árfekvést egyaránt.

Ahogy a magasabb műszaki tartalmú 88mm-es fa ablakoknál, úgy itt is megvan a letisztult forma világ, a 3 rétegben ragasztott és tömbösített garantáltan csomó mentes hosztoldott fa nyílászáró profil. Természetesen ez a fa nyílászáró is el van látva külső alumínium vízvetővel.

A tökéletes záródásért itt is a ROTO alapbiztonsági vasalat gondoskodik a nyílászárón.

A megfelelő hőszigetelésért a 2 rétegű 24mm vastag gáztöltéses üveg a felelős ezekben a fa nyílászárókban, a mai kor igényeinek megfelelően műanyag távtartós üvegezéssel.

Natúr fa nyílászáró

natúr fa ablakEbben az esetben a fa nyílászáró nem kap semmilyen felületi kezelést azt a megrendelőnek kell saját kezűleg megoldania. Fontos, hogy ez a felületkezelés a nyílászáróra a lehető leghamarabb felkerüljön, lehetőleg a  nyílászáró beépítését követően. Ezzel kapcsolatos bővebb leírásunk, a fa nyílászárók karbantartása cikkben olvasható. Ez azoknak is hasznos tanácsokat adhat akik már valamilyen felületkezeléssel rendelik meg új fa nyílászáróikat.

Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérésterre a műanyag nyílászáróra  kollégáinktól.

Felületkezelés fa ablakoknál

A fa ablakot a környezeti behatásokkal szemben védeni kell, mivel a natúr fa nyílászáró pólusai nyitottak valamint felülete mikroszkopikusan tekintve nem egyenletes tehát koszolódik és elszíneződik. További érvelés még a fa ablak felületkezelésének szükségessége mellett, hogy a faanyag egy higroszkópos nedvszívó anyag amii mindig tartalmaz valamennyi nedvességet. Tehát a natúr felületű fa ablak, mindig vesz fel és ad le nedvességet a környezetének. Ezek szerint a fa nyílászárók felületét kezelni kell valamilyen felületkezelő anyaggal.

A gyár a fa nyílászárók felületkezelésben nagy tapasztalattal rendelkező, MILESI Kft VÍZBÁZISÚ felületbevonó anyagait használja erre a célra. Az anyagokat szakképzett munkatársaink szórásos technológiával juttatják a fa nyílászáróra. 

Vastaglazúros felület fa nyílászárón

A vastaglazúr alatt azt a komplex bevonatrendszert értjük, amely tartalmaz egy impregnáló gombamentesítő, valamint egy köztes alapozó továbbá, egy vagy két fedőlakk réteget. Ez az összetett rendszer biztosítja a kültéri vízhígítású lazúrrendszer hatékonyságát a fa nyílászáró felületén.

Fedőfestékes felület fa nyílászárón

A fedőfesték bevonat azt jelenti, hogy a fa ablakra jellemző megjelenési formát eltüntetjük a bevonó anyaggal. Tehát ellentétben a lazúros felületekkel itt a fedőréteg változatos nem a fára jellemző már-már műanyagszerű bevonata lesz a domináns. A technológia ebben az esetben is három réteget ír elő, van egy impregnálás majd egy alapozó lakk végül egy fedőréteg, ami színezhető alapesetben tehát fehér. Ebből következik tehát, hogy színárnyalatok milliói állnak rendelkezésére a felület színének meghatározásához.

Pácolt lakkozott felületek a fa nyílászárón


A pácolás egy olyan művelet, amely során a fa nyílászáró felületét meghatározó évgyűrű metszetek más szóval a rajzolatokat árnyaltabbá tesszük. Tehát a pácolás alkalmával felvitt színező anyaggal kiemeljük, öregbítjük a fa rajzolatát a nyílászárón. Az így előtérbe kerülő árnyalt rajzolat lesz, az alap majd erre kerül egy réteg alapozó lakk bevonat majd erre egy vastagabb időt állóbb fedőlakk bevonat. 

A pácolás kimondottan beltérbe való technológia mivel az így készült bevonatrendszer kevésbé UV álló. 

Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérésterre a műanyag nyílászáróra  kollégáinktól.

Ablak raktárról


SCHÜCO 82 AS

7 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 3 rétegű üvegezéssel.

Beépítő kellékek

Mostantól nem csak ablakot és párkányt vásárolhat tőlünk raktárról. De a műanyag ablak beépítéséhez szükséges tokrögzítő csavart, PUR habot és sziloplasztokat is megvásárolhatja egy helyen.

Redőny akció


Műanyag redőny már 

bruttó 14,341 Ft/m2 


Kombi kivitel beépített rolós szúnyoghálóval csak 

bruttó 21,045 Ft/m2

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 2,265 Ft/m

SMART SLIDE

műanyag bejárati ajtó

A HEVESTHERM legújabb inovációja, a toló ajtók új generációját képező HEVESTHERM SMART SLIDE tolóerkélyajtó rendszer. A Smart Slide toló ajtók legfőbb jellemzője, a könnyű kezelés és a kedvező ár.

Partnereink

Hevestherm ablakok

Aluplast nyílászárók

schüco

veka ablakok

Salamander műanyag ablak

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról

Amerikai toló ablakok

Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Ablakos kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a műanyag nyílászárók világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Egyedi ajtóink

műanyag ajtó Modern díszpanellel

Egyedi szálcsiszolt alumíniummal díszített speciális üvegezésű műanyag bejárati ajtóink

Díszüvegek


Tudta, hogy műanyag nyílászáró vásárlásakor nem csak azt döntheti el 2 vagy 3 rétegű üveget szeretne. Lehetőség van műanyag nyílászáróiba egyedi díszüveget is rendelni ugyan olyan  hőszigetelő érték mellett.