Nyílászáró.eu

Műanyag ablak, Fa nyílászáró, Beltéri ajtó 2006 óta

Árajánlat kérés ablak

Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Függönyfal
Alumínium portál

INGYENES FELMÉRÉS


az ingyenes helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Akciós műanyag ablak

műanyag nyílászáró ár

Kiváló minőségű német SCHÜCO 7 légkamrás műanyag nyílászáró fehér színben akciósan akár 3 rétegű üvegezéssel -37% kedvezménnyel

90x150cm Bukó nyíló ablak

2 rétegű üvegezéssel

nettó 35 343 Ft

3 rétegű üvegezéssel

nettó 43 678Ft

Most ajándék melegperemes üvegezéssel

Műanyag ablak üvegei

műanyag ablak üvegezések

tekintse meg műanyag nyílászáróinkba használt biztonsági, fokozottan hőszigetelő és dísz üvegezéseket.

Emelő toló erkélyajtó


Tekintse meg a egyedül álló emelő-toló erkélyajtó knálatunkat. Akadálymentes süllyesztet küszöbbel 19-22 cm-es tokvastagsággal és akár 6,5 méteres gyártási mérettel.

Fa nyílászáró 68mm


Tekintse meg kiváló minőségű és felületkezelésű Borovi fenyőből készült fa nyílászáróinkat

Új termék fa ablak 88mm


Minőségi extra vastag 88mm-es beépítési mélységgel rendelkező borovi fenyő fa nyílászárók. Most AJÁNDÉK 3 rétegű üveggel

Facebook

Biztonságos weboldal

Flipboard - Nyílászáró világ

CPL beltéri ajtó - magas kopásállóságú beltéri ajtók

A Dekorfóliás beltéri ajtók mellett, a CPL beltéri ajtók a legkeresettebb modellek. A CPL (Continiuosly Pressed Laminates) bevonat a dekorfóliához hasonló bevonatot képez azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben egy melamin műgyanta alapú magas kopásállóságú fedőréteggel látják el a beltéri ajtót. A felület hordozó minden esetben válogatott bútorlap minőségű 5mm vastagságú MDF lap.

A CPL beltéri ajtók esetében a magas kopás és karcállóságnak köszönhetően nem csak otthoni felhasználásra, de nagy igénybevételű helyeken, mint szállodák és irodaházakban történő alkalmazása is kompromisszumok nélkül megoldható.

A másik jelentős különbség a méretezésben van, Míg a Dekor beltéri ajtók szabvány méretben kerülnek legyártásra, addig a CPL beltéri ajtók egyedi méretre történő gyártása természetes dolog.

A CPL beltéri ajtó szabvány és egyedi méretben is akár felár nélkül

A beltéri ajtók méretezésének esetében általában a különböző szabványokat kell figyelembe vennünk. A legelterjedtebb beltéri ajtó méret szabványok a német DIN és a magyar MSZ szabványok. A CPL beltéri ajtók esetében teljesen egyedi méretre gyártott beltéri ajtó legyártása is kivitelezhető.

A CPL beltéri ajtók esetében 100x210cm-es méretig 12cm-es falvastagság mellett az egyedi méretre történő beltéri ajtók felár nélkül rendelhetőek.

 

A beltéri ajtó nyitásirányának meghatározása

jobbos nyításirányú beltéri ajtóA két oldalsó rajz segítségével könnyedén meghatározható a beltéri ajtók nyitás iránya.

A felső képen egy jobbos nyitásirányú beltéri ajtó szerepel míg az alsó egy balos beltéri ajtó látható.

A kétszárnyú beltéri ajtó esetében a kilincses vagy más néven aktív szárnyas oldal a mérv adó. A beltéri ajtó nyitásiránya a típustól függetlenül ugyan úgy van meghatározva, legyen szó Dekor, furnéros vagy akár CPL beltéri ajtóról

 

balos nyitásirányú beltéri ajtóA nyitás irányának meghatározásában segítségünkre lehet a beltéri ajtó pántolása is. Jól látszik a képen is hogy a balos beltéri ajtónak bal oldalon a jobbosnak jobb oldalon helyezkedik el a pántolása. Fontos megjegyezni, hogy rendelés előtt figyeljük meg honnan hova szeretnénk az ajtót nyitni nehogy ez a későbbiekben gondot okozzon beszeléskor.

 

 

A CPL beltéri ajtó nem csak sima nyíló kivitelben létezik, elérhetőek olyan változatok is amik felülvilágítóval vagy oldal világítóval rendelkeznek. Emellett rendelhető toló változatban is. A toló beltéri ajtó két féle kivitelben készülhet fal előtt futó beltéri ajtó és falban futó beltéri ajtó.

Milyen színben vásárolhatok CPL beltéri ajtót

A CPL beltéri ajtók egyik nagy előnye a többi beltéri ajtóval szemben a bőséges színválaszték. Önnek nem kevesebb mint 30 különböző színből van lehetősége kiválasztani az otthonához legjobban illeszkedő színt.

A laminált intarziás és laminált fémcsíkos intarziás beltéri ajtók esetében ráadásul a színek kombinálására is lehetősége van. Az intarziás CPL beltéri ajtók esetében nem csak a színekkel de az erezés irányával is játszhatunk. Ezzel a megoldással olyan egyedi beltéri ajtót hozva létre ami egy szín alkalmazása esetén is igen látványos tud lenni. Ha ilyen kombinációban gondolkodunk fontos tudni a faerezet csak vízszintesen és függőlegesen futhat


A CPL beltéri ajtó

A CPL beltéri ajtó választható mintázatai

A CPL beltéri ajtókat alapvetően a választható mintázatok alapján csoportosítjuk. A beltéri ajtó különböző díszítő elemei más és más csoportokat hoz létre, a különböző csoportok eltérő felület megmunkálást igényelnek a beltéri ajtó esetében.

Az alábbiakban feltüntetett mintázatok nem a teljes kínálatot mutatják csak a változatosságot szeretnénk bemutatni. A konfigurátor segítségével ráadásul egyedi elképzelések is megvalósíthatóak.

CPL beltéri ajtó - intarziás laminált 

A laminált intarziás tömör beltéri ajtó esetében ugyan azt a laminált lemezt használjuk csak 90 fokkal elforgatva. Mivel a szálirányok megváltoznak egyedi mintázatot hoznak létre a beltéri ajtó felületén.

A laminált intarziás beltéri ajtók elérhetőek több szín kombinációjával is. 


CPL beltéri ajtó - laminált fémintarziás

Hasonlóan készül mint a laminált beltéri ajtó csak a fémcsíkkal díszítjük a beltéri ajtó lapját. A fém bevonat nem csak rátét, hanem a valódi szerkezeti elem része. Ennek a típusnak is van több színes változata is ahol a fémcsík nem csak díszítő eleme a beltéri ajtónak de elhatárolja az eltérő színű laminátumokat.


CPL beltéri ajtó - laminált betétes

A kis üveges beltéri ajtóval azonosan készül, csak az üvegek helyére intarzia betét kerül. A betét az üveges kivitelhez hasonlóan üvegezőlécekkel kerül rögzítésre. Íves minta esetén az üvegszorítóléc csak festett lehet.


CPL beltéri ajtó - laminált kis üveges

A sík felületű beltéri ajtó lapból kivágásokat eszközölünk a választott mintázatnak megfelelően. A minta  lehet akár kör alakú is, de ebben az esetben az végszorító léc csak festett kivitelben készülhet.


CPL beltéri ajtó - laminált edzett üveges

Az egyik leglátványosabb beltéri ajtóink. Az ajtó lap lényegében 2 vagy 3 részre kerül felvágásra, majd 8mm vastag edzet üveg kerül bele ami kifut az ajtólap széléig. Az üvegek lehetnek víztiszták vagy katedrál üvegek egyaránt.


CPL beltéri ajtó - laminált síküveges

A síküveges kivitel a kis üveges beltéri ajtóval azonos módon készül viszont a speciális gyártási technológiának köszönhetően üvegező lécek használata nélkül kerülnek rögzítésre a beltéri ajtó felületére. Nagyon dekoratív és látványos megjelenést biztosít.


Egyedi beltéri ajtó tervezése

A CPL beltéri ajtók nagyszerűsége a variálhatóságban, az egyedi méretre történő gyártásban és kombinálhatóságban rejlik. Azoknak akik egyedi kivitelezéseket szeretnének megvalósítani bemutató termünk lehetőség van vázlat rajz alapján egyedi árat kérni a gyártótól beltéri ajtóikra.

A CPL beltéri ajtó gyártási ideje

A CPL beltéri ajtók gyártási ideje minden átlagosan 10-12 hét.

Árajánlat kérés CPL beltéri ajtóra

Árajánlat bejárati és beltéri ajtóra

Árajánlatkéréshez kérem adja meg a következő mezőket:

Név:
Város *:
Telefonszám *:
e-mail cím *:

A beltéri ajtó színe:

 

Melyik típus után érdeklődik:

Intarziás laminált CPL beltéri ajtó
Intarziás fémcsíkos laminált CPL beltéri ajtó
Laminált betétes CPL beltéri ajtó
Laminált kis üveges CPL beltéri ajtó
Edzett üveges CPL beltéri ajtó
Sík üveges laminált CPL beltéri ajtó

Kéri az ajtó(k) beépítését:
Beépítést is kérek
Személyesen veszem át
Csak kiszállítás

Méretek, igények, egyéb információk *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Nem tudom hogy mérjem meg tudnak segíteni

Ne érezze magát kellemetlenül ebben az esetben sem, ahogy a műanyag nyílászáróknál, így a beltéri ajtóknál is lehetőség van arra hogy a beltéri ajtóit egy felmérő kolléga megmérje az árajánlat tétel előtt. 

Ahogy az a nyílászárók esetében is történik Gyálon ingyenesen, Budapesten 3000 Ft ellenében kiküldünk egy felmérő kollégát aki segít a méretek felvételében a nyitás irányok meghatározásában és praktikus tanácsokkal látja el Önt.

A 3000Ft felmérési díjat megrendeléskor, a megrendelés végösszegéből vissza fizetjük Önnek.

  Szeretném kérni a helyszíni felmérést.

Ablak raktárról


SCHÜCO CT 70 AS

5 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 2 rétegű üvegezéssel.

Beépítő kellékek

Mostantól nem csak ablakot és párkányt vásárolhat tőlünk raktárról. De a műanyag ablak beépítéséhez szükséges tokrögzítő csavart, PUR habot és sziloplasztokat is megvásárolhatja egy helyen.

Redőny akció


Műanyag redőny már 

nettó 6,401 Ft/m2 


Kombi kivitel beépített rolós szúnyoghálóval csak 

nettó 10,450 Ft/m2

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 1,891 Ft/m

Műanyag ajtó

műanyag bejárati ajtó

HEVESTHERM HT15 akciós fehér bejárati ajtó max 100x210cm méretig választható panellel több ponton záródó görgős zárszerkezettel akciósan bruttó 154 320 Ft-tól

Beltéri ajtó akció

beltéri ajtó raktárrólTömör beltéri ajtó választható színben raktárról 2 napos szállítási idővel 90x210cm méretben 

Partnereink

Hevestherm ablakok

Aluplast nyílászárók

schüco

Horizont műanyag ablak

Rehau műanyag nylászáró

Hevestherm ablakok

Salamander műanyag ablak

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról

Amerikai toló ablakok

Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Ablakos kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a műanyag nyílászárók világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Egyedi ajtóink

műanyag ajtó Modern díszpanellel

Egyedi szálcsiszolt alumíniummal díszített speciális üvegezésű műanyag bejárati ajtóink

Díszüvegek


Tudta, hogy műanyag nyílászáró vásárlásakor nem csak azt döntheti el 2 vagy 3 rétegű üveget szeretne. Lehetőség van műanyag nyílászáróiba egyedi díszüveget is rendelni ugyan olyan  hőszigetelő érték mellett.