Nyílászáró.eu

Műanyag ablak, Fa nyílászáró, Beltéri ajtó 2006 óta

Árajánlat kérés ablak

Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Függönyfal
Alumínium portál

HELYSZÍNI FELMÉRÉS


A helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Műanyag ablak árainkból

műanyag nyílászáró ár

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vásárlóink a legjobb német minőségű alapanyagokból készült, kizárólag hazai gyártósoron gyártott műanyag ablakokat tudjanak tőlünk megvásárolni. Ezért folyamatosan keressük az új piacokat, és egyeztetünk a beszállítóinkkal, a legjobb árak elérése érdekében, a minőség megtartása mellett.

Műanyag ablak üvegei

műanyag ablak üvegezések

tekintse meg műanyag nyílászáróinkba használt biztonsági, fokozottan hőszigetelő és dísz üvegezéseket.

Emelő toló erkélyajtó


Tekintse meg a egyedül álló emelő-toló erkélyajtó knálatunkat. Akadálymentes süllyesztet küszöbbel 19-22 cm-es tokvastagsággal és akár 6,5 méteres gyártási mérettel.

VEKA 70AD


Német prémium VEKA 70AD 5 légkamrás műanyag nyílászárók  kíváló ár/érték arányban. A VEKA profilból készült korszerű műanyag nyílászárók- kal minden ház csak nyerhet. A SOFTLINE rendszerek klasszikus vonalvezetése az enyhén lekerekített élekkel időálló és kitűnően harmonizál a legkülönbözőbb építé- szeti stílusokkal – legyen modern vagy hagyományos, új ház vagy felújítandó épület.

VEKA 82 MD


A VEKA A osztályú profiljaként a - DIN EN 12608 szabvány szerinti extraerős falazattal a legmagasabb europai minőségi normáknak megfelelő - SOFTLINE 82MD egyesíti a kiemelkedő energiatakarékosségi jellmezőket, a hoszú élettartamot, a stabilitást és a biztonságot.

Facebook

Biztonságos weboldal

Flipboard - Nyílászáró világ

Dekorfóliás beltéri ajtó

A beltéri ajtók egyik legkedveltebb típusa a Dekorfóliás beltéri ajtó. Ezen az oldalon megtalálható a teljes Dekorfóliás beltéri ajtó választékunk beleértve a választható színeket üvegezéseket és dekorcsík mintázatokat is.

A beltéri ajtó típusai

  • Blokk tokos beltéri ajtó
  • Átfogó tokos beltéri ajtó

Milyen beltéri ajtót vásárolhatok?

Tömör beltéri ajtó

A nagy raktárkészletének köszönhetően a szabvány méretek minden színeben  akár 2 nap alatt átvehetőek, vagy ha kell akkor a beépítő kollégák kiviszik és be is szerelik Önnek.

Üveges beltéri ajtó, Dekorcsíkos beltéri ajtó

A tömör beltéri ajtókon kívül fontos megjegyeznünk az üveges és a Dekor csíkos kiviteleket egyaránt. Ezek szintén a tömör beltéri ajtókból készülnek csak a megrendelő igényének megfelelően a választott üvegezéssel vagy dekorációs mintával látják el. Az üveges beltéri ajtóink és a Dekor csíkos kivitelben készülő beltéri ajtó gyártási ideje 2-3 hét.

A beltéri ajtó típusai a tok kialakítása alapján

átfogó tokos beltéri ajtóAz általunk forgalmazott beltéri ajtók szabvány méretben készülnek. Ennek megfelelően kialakított falnyílásra van szükség, de a beltéri ajtónál nem csak a szélességi és magassági méretre van szükség, hanem a fal vastagságra is. Ennek oka az átfogó tok. Az alap méret 14cm a legkevesebb 10cm lehet. 

Ettől kisebb falvastagság esetén a blokk tokos beltéri ajtó alkalmazása javasolt. A blokk tokos beltéri ajtó beépítési képe alább látható.

blokk tokos beltéri ajtóEnnek a típusnak az alkalmazása akkor jön szóba ha nincs falcsonkunk, vagy olyan szűk ( 10cm alatti de 6 cm-nél nem keskenyebb a fal), hogy az átfogó tokos beltéri ajtó beszerelése már nem lehetséges. 

A blokk tokos beltéri ajtók ugyan olyan szín és üvegezés választékkal rendelkeznek mint átfogó tokos társaik.

Tehát kínálatunkban, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kivitelű, színű és üvegezésű Dekorfóliás beltéri ajtót.

Lényeges különbség a két beltéri ajtó tok kialakítása közt a szerelés. Azt a beltéri ajtótót, ami átfogó tokkal van szerelve utólag a padló burkolat lerakása, és a fal kifestése után is be lehet tenni anélkül, hogy látszana a szerelés nyoma.

A blokktokkal készülő beltéri ajtókat javasolt hamarabb beszerelni, és a falazatot után igazítani, vagy ha erre már nincs lehetőség akkor a beltéri ajtót a beszerelés után körbe kell takaró lécezni.

A beltéri ajtó nyitásirányának meghatározása

jobbos nyításirányú beltéri ajtóA két oldalsó rajz segítségével könnyedén meghatározható a beltéri ajtók nyitás iránya.

A felső képen egy jobbos nyitásirányú beltéri ajtó szerepel míg az alsó egy balos beltéri ajtó látható.

balos nyitásirányú beltéri ajtóA nyitás irányának meghatározásában segítségünkre lehet a beltéri ajtó pántolása is. Jól látszik a képen is hogy a balos beltéri ajtónak bal oldalon a jobbosnak jobb oldalon helyezkedik el a pántolása. Fontos megjegyezni, hogy rendelés előtt figyeljük meg honnan hova szeretnénk az ajtót nyitni nehogy ez a későbbiekben gondot okozzon beszereléskor.

A Dekorfóliás beltéri ajtók színválasztéka

Beltéri ajtó kínálatunk több féle színben érhető el. Egy rövid ideje a fehér Dekorfóliás beltéri ajtók is felkerültek a palettára a nagy érdeklődésre való tekintettel.


A Dekorfóliás beltéri ajtó üvegezései

Az alábbi üvegezéssel készülő összes beltéri ajtó rendelhető fehér színben is! Az üveggel rendelt beltéri ajtók csak rendelésre vásárolhatóak meg, ezek gyártási ideje 3 hét. A választott üvegezés kérhető blokktokkal és átfogó tokkal egyaránt. 

Dekorfóliás Beltéri ajtó "A" üvegezéssel

 árajánlat kérés 

Dekorfóliás beltéri ajtó "B" üvegezéssel

b üvegezésű dekorfóliás beltéri ajtób üvegezésű dekorfóliás beltéri ajtódekorfóliás beltéri ajtó b üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó b üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó b üvegezéssel Árajánlat kérés 

Dekorfóliás beltéri ajtó "C" üvegezéssel

dekorfóliás beltéri ajtó c üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó c üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó c üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó c üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó c üvegezéssel Árajánlat kérés 

Dekorfóliás beltéri ajtó "D" üvegezéssel

dekorfóliás beltéri ajtó d üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó d üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó d üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó d üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó d üvegezéssel Árajánlat kérés 

Dekorfóliás beltéri ajtó "E" üvegezéssel

dekorfóliás beltéri ajtó e üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó e üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó e üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó e üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó e üvegezéssel Árajánlat kérés 

Dekorfóliás beltéri ajtó "F" üvegezéssel

dekorfóliás beltéri ajtó f üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó f üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó f üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó f üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó f üvegezéssel

Dekorfóliás beltéri ajtó "G" üvegezéssel

dekorfóliás beltéri ajtó g üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó g üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó g üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó g üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó g üvegezéssel Árajánlat kérés 

Dekorfóliás beltéri ajtó "H" üvegezéssel

dekorfóliás beltéri ajtó h üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó h üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó h üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó h üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó h üvegezéssel Árajánlat kérés 

Dekorfóliás beltéri ajtó "I" üvegezéssel

dekorfóliás beltéri ajtó i üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó i üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó i üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó i üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó i üvegezéssel Árajánlat kérés 

Dekorfóliás beltéri ajtó "J" üvegezéssel

dekorfóliás beltéri ajtó j üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó j üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó j üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó j üvegezésseldekorfóliás beltéri ajtó j üvegezéssel Árajánlat kérés 

A beltéri ajtó választható dekorcsík mintázatai

A Dekorcsíkos készülő beltéri ajtók egyaránt kérhetőek blokktokkal és átfogó tokkal, valamint a teljes színkínálattal, beleértve a fehéret is. A Dekorcsíkos beltéri ajtók gyártási ideje az üveges beltéri ajtókkal megegyezően 3 hét. Dekorcsíkos  a jobb láthatóság miatt egy Wenge beltéri ajtón mutatjuk be.

A1A1 minta beltéri ajtón A2A2 minta beltéri ajtónA3A3 minta beltéri ajtónA4A4 minta beltéri ajtónA5A5 minta beltéri ajtón

A6A6 minta beltéri ajtónA7A7 minta beltéri ajtónA8A8 minta beltéri ajtónA9A9 minta beltéri ajtónA10A10 minta beltéri ajtón

 Árajánlat kérés a Dekorcsíkos beltéri ajtókra 

A beltéri ajtó elérhető méretei

Szabvány méretes beltéri ajtók

A raktáron lévő tömör beltéri ajtóink mind szabvány méretűek. Az alábbi méretekből lehet válogatni.

  • 75x210cm szabvány méretes beltéri ajtó
  • 90x210cm szabvány méretes beltéri ajtó
  • 100x210cm szabvány méretes beltéri ajtó
  • 150x210cm szabvány méretes beltéri ajtó

Természetesen ez vonatkozik az üveges kivitelekre is csak ott az üvegezés elkészítésének idejét kell kivárni, ami mint már írtuk is 3 hét.

Nekem a szabvány mérettől eltérő falnyílásom van

Ebben az esetben lehetőséget tudunk biztosítani, hogy egy szabvány méretes beltéri ajtót a gyárban átalakítunk az Ön falnyílásának megfelelően. Természetesen átalakításkor nem csak a beltéri ajtó tok de az ajtó lap is az új méretre lesz elkészítve.

Nekem a normál falvastagságtól vékonyabb vagy szélesebb falam van és átfogó tokos ajtót szeretnék

Ilyen esetben a beltéri ajtó tokja vagy vissza vágásra kerül, vagy ha szélesebb kivitel kell akkor a megadott méretre kerül legyártásra az ajtó tokja.

Nem tudom hogy mérjem meg tudnak segíteni

Ne érezze magát kellemetlenül ebben az esetben sem, ahogy a műanyag nyílászárázóknál, így a beltéri ajtóknál is lehetőség van arra hogy a beltéri ajtóit egy felmérő kolléga megmérje az árajánlat tétel előtt. 

Ahogy az a nyílászárók esetében is történik, Budapesten 4.990 Ft ellenében kiküldünk egy felmérő kollégát aki segít a méretek felvételében a nyitás irányok meghatározásában és praktikus tanácsokkal látja el Önt.

  Szeretném kérni a helyszíni felmérést.

Ablak raktárról


SCHÜCO 82 AS

7 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 3 rétegű üvegezéssel.

Beépítő kellékek

Mostantól nem csak ablakot és párkányt vásárolhat tőlünk raktárról. De a műanyag ablak beépítéséhez szükséges tokrögzítő csavart, PUR habot és sziloplasztokat is megvásárolhatja egy helyen.

Redőny akció


Műanyag redőny már 

bruttó 14,341 Ft/m2 


Kombi kivitel beépített rolós szúnyoghálóval csak 

bruttó 21,045 Ft/m2

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 2,265 Ft/m

SMART SLIDE

műanyag bejárati ajtó

A HEVESTHERM legújabb inovációja, a toló ajtók új generációját képező HEVESTHERM SMART SLIDE tolóerkélyajtó rendszer. A Smart Slide toló ajtók legfőbb jellemzője, a könnyű kezelés és a kedvező ár.

Partnereink

Hevestherm ablakok

Aluplast nyílászárók

schüco

veka ablakok

Salamander műanyag ablak

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról

Amerikai toló ablakok

Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Ablakos kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a műanyag nyílászárók világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Egyedi ajtóink

műanyag ajtó Modern díszpanellel

Egyedi szálcsiszolt alumíniummal díszített speciális üvegezésű műanyag bejárati ajtóink

Díszüvegek


Tudta, hogy műanyag nyílászáró vásárlásakor nem csak azt döntheti el 2 vagy 3 rétegű üveget szeretne. Lehetőség van műanyag nyílászáróiba egyedi díszüveget is rendelni ugyan olyan  hőszigetelő érték mellett.