Nyílászáró.eu

Műanyag ablak, Ablakpárkány, Redőny 2006 óta

Árajánlat kérés ablak

Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Függönyfal
Alumínium portál

HELYSZÍNI FELMÉRÉS


A helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Műanyag ablak árainkból

műanyag nyílászáró ár

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vásárlóink a legjobb német minőségű alapanyagokból készült, kizárólag hazai gyártósoron gyártott műanyag ablakokat tudjanak tőlünk megvásárolni. Ezért folyamatosan keressük az új piacokat, és egyeztetünk a beszállítóinkkal, a legjobb árak elérése érdekében, a minőség megtartása mellett.

Műanyag ablak üvegei

műanyag ablak üvegezések

tekintse meg műanyag nyílászáróinkba használt biztonsági, fokozottan hőszigetelő és dísz üvegezéseket.

Emelő toló erkélyajtó


Tekintse meg a egyedül álló emelő-toló erkélyajtó knálatunkat. Akadálymentes süllyesztet küszöbbel 19-22 cm-es tokvastagsággal és akár 6,5 méteres gyártási mérettel.

VEKA 70AD


Német prémium VEKA 70AD 5 légkamrás műanyag nyílászárók  kíváló ár/érték arányban. A VEKA profilból készült korszerű műanyag nyílászárók- kal minden ház csak nyerhet. A SOFTLINE rendszerek klasszikus vonalvezetése az enyhén lekerekített élekkel időálló és kitűnően harmonizál a legkülönbözőbb építé- szeti stílusokkal – legyen modern vagy hagyományos, új ház vagy felújítandó épület.

VEKA 82 MD


A VEKA A osztályú profiljaként a - DIN EN 12608 szabvány szerinti extraerős falazattal a legmagasabb europai minőségi normáknak megfelelő - SOFTLINE 82MD egyesíti a kiemelkedő energiatakarékosségi jellmezőket, a hoszú élettartamot, a stabilitást és a biztonságot.

Facebook

Biztonságos weboldal

Flipboard - Nyílászáró világ

Függönyfal, Alumínium nyílászáró, alumínium ablak, Alumínium portál

függönyfal a schueco kínálatábanA közületek, irodaházak elsődleges nyílászárója az alumínium portál vagy is a függönyfal.
Ezen az oldalon a teljesség igénye nélkül mutatjuk be ezeket a csodálatos szerkezeteket, amiknek bár alumínium az alapanyaga és 80%-ban üvegből vannak mégis az ég felé törő hatalmas épületek üveg burkát képezik. Az építészet jövőjét első sorban az energetikai szempontok határozzák meg. Az energiatakarékos épületrendszerek . Számos nagy márka van jelen a függönyfalak piacán, mint a WICONA, JANSEN, SCHÜCO, vagy ép a feltörekvő ALIPLAST. Mi az oldal erre szánt részén természetesen a SCHÜCO függönyfal rendszert és a hozzá tartozó alumínium nyílászárókat igyekszünk bemutatni még ha csak felületesen is érintve a témát, hiszen a műanyag nyílászárókkal ellentétben ez a szegmens nyugodtan mondhatjuk a nyílászáró rendszerek csúcsát képezi, így ebből adódóan a legkomplexebb rendszer is egyben.

Függönyfalak a piacvezető alumínium nyílászárók gyártójától a SCHÜCO -tól

Ezek a sokszor monumentális méretű szerkezetek, bár alumínium vázra épülnek, és 80%-ban üvegből vannak mégis az ég felé törő hatalmas épületek üveg burkát képezik. Az építészet jövőjét első sorban az energetikai szempontok határozzák meg. Az energiatakarékos épületrendszerek részét képező nyílászáróknak is folyamatosan magasabb követelményeknek kell megfelelni.

Nincs ez másként az alumínium függönyfalak esetében sem, ahol sokszor több száz négyzetméteres strukturális üvegfelületnek és annak alumínium vázszerkezetének kell ezt a feladatot ellátnia. Ebben a szegmensben a SCHÜCO világpiaci szinten is vezető szerepkörben képviselteti magát.
A SCHÜCO cég olyan egyedül álló moduláris alumínium nyílászáró megoldást kínál a lizénás-osztóbordás szerkezetektől kezdve egészen az acél ill. fa tartó szerkezetekre szerelt rendszereken át egészen a strukturális üvegezésű függönyfalakig, amikkel az építészek a legmagasabb követelményeknek is megfelelő szerkezeteket alkothatnak.

A schüco függönyfal rendszerekkel ledőlnek a határok az elképzelés és megvalósítás között akkor is, ha energetikai, automatizálási vagy fokozott biztonságtechnikai rendszereket is előírnak egyedi formális kialakítás mellett.

A moduláris alumínium függönyfal rendszerekkel speciális igényeket is kielégítő üvegtetők és függönyfalak érhetőek el. Komplex geometriai formák mint a kupolák, piramisok vagy boltívek képzéséhez a Schüco FW50+ és FW60+ függönyfal rendszerek alkalmazásával könnyen leképezhetőek, ezzel ideálisak szabadidőközpontok, szállodák vagy bevásárló központok esetében.

A függönyfalak és alumínium nyílászárókkal szemben támasztott elsődleges követelmények

1. Energia megtakarítás a függönyfallal

függönyfal automatizálásA függönyfalak tervezésénél az elsődleges és jövőbe mutató irányelv a az energia megtakarítás. A hatékony műszaki megoldások és a több évtizedes tapasztalat segítségével az irodaházak mára nem csak esztétikus látványt mutatnak, de jelentősen hozzájárulnak az egyre dráguló energiaforrások megtakarításában. A függönyfal esetében már nem csak a hőmegtakarításnak van szerepe. Jelentős szerephez jutnak a nagy egybefüggő üvegfelületek alkalmazása amik segítik a természetes fénybejutást ezzel csökkentve a világítási költségeket is. De a klimatizálásban is fontos szerephez jut a függönyfalak automatizálási lehetősége, elősegítik a hatékony természetes légcserét, az éjszakai szellőztetést egyaránt. A SCHÜCO AWS rendszer opcionálisan decentráltan, vagy központi vezérlésbe kapcsolva az épület automatika szerves részévé válhat.

2. Fokozott biztonságtechnikai megoldások alumínium nyílászárók segítségével

függönyfal egyedi építészeti megoldással

A fokozott hőmegtakarítási technológia mellett, az alumínium nyílászáróknak speciális biztonságtechnikai szerepkör is jut. Ebből kifolyólag végzett laborvizsgálatok alapján a SCHÜCO függönyfalak a legmagasabb hazai és európai szabványok által előírt követelményekkel szemben is eleget tesz.
Legyen szó nagy magasságban lévő fokozott szélnyomás elleni védelemről, nagy igénybevételnek kitett irodaházi főbejárati ajtókról, vagy speciális fokozott biztonsági rendszerrel ( pl. be lépetető rendszerek ) ellátott épületekről.

3. Egyedi formatervezésű épületek függönyfal segítségével

A SCHÜCO függönyfal rendszerek segítségével lehetőség nyílik olyan egyedi építészeti formák megvalósítására is amit más nyílászárók által nem lehetne elérni. A hőszigetelt függönyfal rendszerek teret adnak a kreativitásnak, az egyedi homlokzat képzésnek. Az alumínium portál nyitható elemei szinte láthatatlan módon integrálódnak az alumínium vázszerkezetbe, ezzel biztosítva a függönyfal egységes homlokzati megjelenését.

4. Füst és Tűzgátlás

Az emeletek közti füst és tűzterjedés gátlásának megoldása komoly feladatot ró a tervezőkre. A füst terjedése a légzárással szorosan kapcsolatban van. A függönyfalak csomópont tervezésénél a füsttel szembeni védelem első sorban a megfelelő födémzárással érhető el. A függönyfalak tűvállósága az üvegfal szerkezet bizonyos része, például a födémek előtti panelos mező a hőszigeteléssel tűz esetén meghatározott ideig (ez maximum 90 perc) az alumínium profil és az üveg kiégése után is a helyén maradjon. Tűzterjedési gát: ez elsősorban magas házaknál jelentkezik, mint igény. Itt a cél az, hogy az üvegfal rész ne csak „megálljon” a tűzben, hanem olyan kialakítású legyen, hogy megakadályozza a tűz terjedését a felsőbb szintekre.

5. Hanggátlás

Az alumínium függönyfalak esetében, a hanggátlás mértéke normál körülmények között azonos a műanyag nyílászáróknál előírt alap követelménnyel. Ez átlagosan 32-36dB érték. Ettől magasabb osztály a fokozott hanggátlás ahol már speciális üvegezések révén érhető el nyílászárók megfelelő zajcsillapítása itt ez az érték 42-43dB. Egyedi esetekben, ennél magasabb zajcsillapítás 50-55dB tartományban már a függönyfal falcsatlakozásába különböző sűrűségű anyagokat tesznek, de ebben az esetben a beltéri válaszfalaknak is speciális anyagfelhasználást kell előírni.

 

Függönyfal - Schüco FW50+

függönyfal schüco FW 50+A függönyfalak talán legkedveltebb kivitele a Schüco FW50+ lizénás osztóbordás függönyfal rendszer. Az FW 50+ függönyfal rendszer számos fajtában létezi mi itt első sorban az általános bemutatásra törekszünk. Az 50mm-es látható függönyfal profilnak köszönhetően még nagyobb üvegfelületek érhetőek el a statikai stabilitás elvesztése nélkül. A hőhídmentes függönyfal profil optimális hővédelmet biztosít minden körülmény között. Ennek a függönyfal rendszernek nagy előnye a kompatibilitásában és a költséghatékonyságban rejlik. Az FW50+ rendszer természetesen alkalmas üvegtető szerkezetek kialakítására is. Főbb tulajdonságok:

 • 50mm-es látszó szélesség
 • lizénás osztóbordás kialakítás kivéve FW50+ AOS/AOT
 • FW50+SG rendszer esetén strukturális függönyfal kialakítás is lehetséges
 • Hőhídmentes függönyfal szerkezeti elemek
 • Üvegetető szerkezet FW50+ , FW50+S esetén
 • széles takaróprofil választék ( kivéve FW50+SG függönyfal rendszer esetében)
 • Kompatibilitás a Schüco AWS standard, az AWS102 alumínium nyílászárókkal( kivéve FW50+S függönyfal rendszer esetében)
 • Kompatibilitás a Schüco AWS 57 RO tetőablakrendszerrel ( kivéve FW50+S függönyfal rendszer esetében)
 • Kompatibilitás A Schüco ADS alumínium ajtó rendszerrel
 • Maximális üvegsúly terhelés 185-400 kg (a különböző profilok között eltérés van)
 • Villámcsapás védelem és E -Connect kapcsolat FW50+ esetén érhető el
 • FW50+S esetén elérhető opciók a W90-es tűzgátlóság, a WK3 biztonsági vasalat osztály, valamint az FB4 átlövésgátlás
 • Profilra mért hőtechnikai együttható ( Uf=0,8-1,6W/m2K) a választott profil függvényében
 • Függönyfal - Sücho FW60+SI

  függönyfal schüco FW60+Az FW60+ függönyfal rendszer a kompatibilitás legszélesebb spektrumával rendelkezik. Ideális kiemelkedő méretű függönyfal felületek leképzésére. A műhelyszíntű előkészítésnek köszönhetően egyszerű és gyors építést tesz lehetővé. Olyan extra opciók is számításba kerülhetnek ennek a függönyfalnak az alkalmazása esetén mint az átlövésgátlás vagy a fokozott betörésvédelem. Ezek a biztonsági opciók fokozott védelemre alapozott objektumok esetén ideális választási lehetőséggé teszik a függönyfalat.
  Természetesen ahogy az Fw50+ függönyfal rendszer ezek az alumínium nyílászárók is hőhídmentes technológiára épülnek, ennek köszönhetően fokozott hő és hangszigetelési értékük miatt számos kivitelezés esetén kerül kiválasztásra.

  Az FW 60+ függönyfalak legújabb megoldása az SI (super Insulation) innovatív hőhídmegszakító technológia új generációja. A megszokott és a szerelők által is kedvelt FW50+ és FW60+ függönyfalakhoz képest sem a tervezés , sem a gyártás és természetesen a szerelés menete sem változott, mégis sikerült jelentős hőtechnikai sikert elérni.

  Főbb tulajdonságok:

 • jobb hőszigetelési tulajdonságok az új hőhídmegszakító technológiának köszönhetően FW60+SI esetében
 • Nagy üvegsúlyok felvételének alkalmazása osztóbordánként akár 600kg (FW50+ esetében ez az érték 400kg maximálisan)
 • az új üveg alátámasztás lehetővé tesz a függönyfal 64mm-es 3 rétegű üvegezésének alkalmazását
 • 60mm-es látszó szélesség
 • Lizénás osztóborda
 • Fa vagy acél rátét szerkezet alkalmazása ( FW60+AOS/AOT esetén lásd lentebb)
 • Üvegtető szerkezet ( kivéve FW60+SG esetében)
 • Kompatibilitás a Schüco AWS standard, az AWS102 alumínium nyílászárókkal
 • Kompatibilitás a Schüco AWS 57 RO tetőablakrendszerrel ( kivéve FW60+SG függönyfal rendszer esetében)
 • Kompatibilitás A Schüco ADS alumínium ajtó rendszerrel ( kivéve FW60+SG függönyfal rendszer esetében)
 • Nagy üvegsúlyok felvételének alkalmazása osztóbordánként akár 600kg (FW60+SG esetében ez az érték 450kg maximálisan)
 • W90 tűzgátlóság (csak FW60+ és FW60+AOS esetében)
 • Betörésgátlás WK3 biztonsági vaslat szint alkalmazásával (csak FW60+ esetében érhető el)
 • FB4 átlövésgátlás (csak FW60+ esetében érhető el)
 • Robbanásbiztos (csak FW60+ esetében érhető el)
 • Villámcsapásévdelem (csak FW60+ esetében érhető el)
 •  

  Függönyfalak egyedi megjelenéssel - SCHÜCO FW50 és FW60 AOS/AOT rendszerelemekkel

  függönyfal valódi fa borítássalAz FW50+ és FW60+ AOT függönyfal elemek a természetes fa hatását keltik életre. Az AOT (Add to timber) függönyfalak esetében a hőhídmentes alumínium portál szerkezet egy a belső oldali látszó felületre rögzített magas minőségű fa merevítő vázzal vértezik fel. Míg az FW50+ AOT esetében a függőleges szerkezetre alkalmazható az eljárás, addig az FW60+ AOT függönyfal család már az üvegtető tartószerkezetére is alkalmazható. A fa borítás mellett ahogy azt a számos eddig felsorolt függönyfal rendszer esetében itt is igaz a nagy raszterméretek alkalmazásának lehetősége. Az AOT függönyfalak esetében a maximális üvegterhelés 300kg-ig lehetséges. A látszó bordaszélességek a fa alkalmazása mellett sem változnak, így az AOT rendszerek esetében ez megegyezik az alap függönyfalnál is megjelölt 50 és 60mm-es paraméterekkel.

  A fa alkalmazása mellett a schüco függönyfal egy másik egyedi megjelenést biztosító rendszerrel is igyekszik a tervezőknek segíteni abban, hogy teljesen egyedi megjelenésű épületeket tudjanak alkotni. Amíg az AOT technológia a természetes hatást igyekszik visszaadni, addig az AOS (Add to steel) rendszer az acél rátéttel egy teljesen ellentétes első sorban a nagy világító felületekre tervezett épület esetében lehet ideális választás, ahol a megjelenés inkább a tekintély parancsoló kicsit monumentálisnak ható szerkezeti megoldásoknál lehet nagy segítség.

  függönyfal valódi acél borítássalAz FW50+ és FW60+ AOS függönyfalak acéltartó szerkezetre szerelt hőhídmentes rendszerei tökéletesen kombinálhatóak más schüco alumínium nyílászáró rendszer elemekkel. Az acél rátétes technológia segítségével nagy raszterméretű üvegfelületek képezhetőek le a függönyfalon, mivel ennél a rendszernél a maximális üvegterhelés egészen 600kg-ig kitolható. Ahogy az AOS függönyfalak esetében itt is az FW60+ AOT alkalmas üvegtetők kialakítására is. A kipróbált és jól bevált rendszer konstrukciós lehetőségeinek palettáját számtalan különböző takaróborda bővíti tovább 50 és 60mm-es látszó osztóvastagság mellett.

   

   

   

   

   

   

   

  Strukturált üvegezésű függönyfalak

  struktúrált üvegfal nyitható elemmelSCHÜCO FW50+ SG és FW60+ SG strukturált árnyékfugás üvegfalrendszerek. A függönyfalak egyik legkedveltebb változata a strukturált üvegezésű függönyfal. A strukturált üvegfalak esetében a belső oldali alumínium tartószerkezetre kerül kívülről felragasztva az üvegtábla. Az üvegek táblák közti rés fugázása után a külső szemlélő csak üvegfelületeket lát, ami az épület megjelenését nagyon egyedivé és impozánssá teszi. A Schüco hőszigetelt strukturált üvegfal rendszerei számtalan méret és formavariációban állnak rendelkezésre, síkba beépíthető integrált nyitható elemekkel. Az új vaslatrendszer lehetővé teszi immár akár 250kg-os terhelésű nyitható üvegfelületek alkalmazását is. Az SG üvegfalrendszer a jól bevált FW50+ és FW60+ függönyfal rendszeren alapszik azzal teljes kompatibilitást élvez.

   

   

   

   

  Függönyfal nyitható elemekkel

  Ahogy a hagyományos homlokzatok esetében úgy a függönyportálnál is szükséges nyitható elemek alkalmazására. Az alumínium portálok esetében viszont ez sokkal magasabb műszaki és esztétikai követelmények alapján kell megtervezni. A legtöbb esetben a nyíló elemeknek úgy kell illeszkedniük a homlokzatba, hogy zárt állapotban az szinte láthatatlannak kell maradnia. Különösen nagy jelentősége van ennek a strukturált függönyfalak esetében.

  STURKTÚRÁLT FÜGGÖNYFAL NYÍLÓ ELEMEI

  kifelétoló ablak schüco aws 102 Pafkifelé emelkedő ablak schüco aws 102 sKA SCHÜCO 50 és 60+ SG strukturált függönyfal esetében a láthatatlanul illeszkedő nyíló ablakokra a megoldást a SCHÜCO AWS 102 PAF ( Parallel -Ausstell-Fenster) magyarul párhuzamosan kifelé toló nyílászárók, és a SCHÜCO AWS 102 SK (Senk-Klapp) vagyis kifelé emelkedő hőszigetelt alumínium nyílászárók jelentik.

  Ezek az innovatív alumínium ablakrendszerek úgy képesek a strukturált függönyfalba illeszkedni optikai hézag nélkül, hogy nem törik meg a függönyfal homlokzati egyenletességét, annak geometriáját.

   

  SCHÜCO AWS 65 BS és 75 BS.HI blokkablak függönyfalhoz

  nyitható blokk függönyfalon AWS 65A A jövőbe mutató SCHÜCO AWS 65 BS és 75 BS.HI blokkablak rendszerekkel lehetővé válik különféle funkciójú és tulajdonságú, magas hószigetelési igényt is kielégítő nyitható elemek függőleges üveg homlokzatba történő integrálása. A rendszer további előnye a formatervezett megjelenés mellet a kényelmes működtetés, melyre a SCHÜCO által kínált innovatív épületautomatika számtalan lehetőséget kínál. A rendszerelemek széles skálája esztétikai és műszaki szempontból egyaránt tökéletes átmenetet biztosít a homlokzat és a beépített elemek között.

   

  Üvegtetők nyitható eleme - SCHÜCO AWS 57 RO tetőablak

  tetőablak schüco aws 57 roAz üvegtetők esetében is szükséges a nyithatóság ami nagyban hozzájárulhat az épület levegőcseréjéhez. A tetőszerkezetekben elhelyezett nyílászárók egyik fontos követelménye a fokozott vízzárás, hiszen itt nem 90° ban kerül elhelyezésre a nyílászáró, a csapadék elvezetést megfelelően kell kezelni. Az üvegtetőknél a SCHÜCO AWS 57 RO tetőablakok alkalmazása nagy rendszer biztonságot garantál.

  A tetőablak 7-75°-os dőlésszögű tetőszerkezete építhető be, a nyitási szög akár 90° is lehet. Speciális követelmények esetében fokozott biztonsági üvegek alkalmazására is lehetőséget ad a rendszer. A nyitás kézi vagy motorizált kialakítással is megvalósítható.

  Főbb tulajdonságok:

  • nagyfokú szélnyomás elleni védelem és vízzárás a kiegészítő középtömítések révén.

  • 26-48mm közötti üvegezés befogadására alkalmas alumínium nyílászáró profil
  • egyedi üvegek mint az él csiszolt és lépcsős üvegek alkalmazásának lehetősége
  • a rejtett pántolásnak köszönhetően nem csak fokozott biztonságtechnikai védelem, de esztétikusabb, az üvegfal megjelenésével jobban harmonizáló megjelenés
  • MSZ EN 12101-2 alapján előírt hő és füstelvezetés

   

  Egyedi gépészeti és árnyékolástechnikai integráció SCHÜCO FW függönyfal rendszerrel

  függönyfalba integrált árnyékoló

  A SCHÜCO FW 50 és FW 60 függönyfal rendszer egyedi integrációt biztosít a lokális szellőztető rendszerek, a magas hatékonyságú SCHÜCO CBT árnyékoló rendszerek, és a tudatos környezetvédelem és fokozott energiamegtakarításra fejlesztett napkollektoros rendszerek között.

  Az egyedül álló függönyfalba integrálható SCHÜCO CTB árnyékoló rendszer

  A SCHÜCO CTB (Concealed Toughened Blind) mikrolamellákból álló kültéri árnyékolórendszer rejtetten a homlokzatba integrálható. A függeszték vezetősínje egy speciális üvegléc. A SCHÜCO CTB kültéri árnyékoló a homlokzat számára új formálási lehetőségeket rejt. Ez az első, teljesen a homlokzati függönyfalrendszerbe integrálható, nagy teljesítményű árnyékoló; extrém mértékű szélstabilitással, melynek köszönhetően egészen a 11-es fokozatú, vagyis orkánszerű szélerősségig működtethető. A különlegesen megformált alumínium lamellák flexibilisen illeszkednek a rozsdamentes acél vezetőszálra. Ezáltal a rendkívül stabil árnyékoló könnyen feltekercselhető és rejtetten vezethető a homlokzati nyílászáró szerkezet előtt. A különleges lamellaforma tökéletes árnyékolást biztosít, ugyanakkor optimális mértékű nappali fénnyel történő megvilágítást tesz lehetővé.

  A SCHÜCO CTB árnyékoló a Schüco E2 homlokzati rendszerbe integrálható. A moduláris homlokzati rendszerként beépíthető Schüco E2 elemes függönyfalrendszer a következő esztétikus és intelligens alkotóelemeket tartalmazza: decentralizált szellőztetés, síkban illeszkedő nyitható elemek, üvegtábla közé szerelhető fotovoltaikus elem és a külső síkban elhelyezkedő CTB árnyékoló.

  Tulajdonságok:

  • az árnyékoló magsasépületeken 30m/s orkánszerű szélsebességig(mintegy 110km/h) alkalmazható
  • észrevétlenül a födémek előtti sávban helyezkedik el
  • teljes kompatibilitás a Schüco E függönyfal rendszerrel
  • a nap 20° szög fölötti állásától kezdve tökéletes árnyékolást biztosít
  • optimális mértékű nappali fénnyel történő megvilágítást tesz lehetővé

  SCHÜCO BEB 80 RT függönyfal árnyékoló

  függönyfalba integrált árnyékolóA Schüco függönyfal árnyékoló rendszere intelligens és könnyen kezelhető megoldást biztosít az árnyékolás és a fénytelelés tekintetében. A kis és nagy lamellás árnyékolók egyaránt elérhetőek a függönyfalak esetében, opcionálisan decentráltan vagy integrálva az épületfelügyeleti rendszerbe. A SCHÜCO BEB Raffstore lamellás függönyfal árnyékoló ideális választás a napfénnyel szembeni védelemben.

  Tulajdonságok:

  • egyedi megjelenés
  • épületvezérlésbe integrálható kontroll
  • egyéni igény szerinti beállítás
  • 72km/h szélsebességig alkalmazható esztétikus késkénylamellás kivitel
  • a szélburkolatok teljesen lezárják a függönyfal árnyékolót ezzel védve a magas szélerősséggel szemben
  • nagy fesztávú maximális gyárthatóság 3500mm*2800mm

  SCHÜCO ALB agylamellás árnyékoló

  függönyfalba integrált árnyékolóA SCHÜCO ALB nagy lamellás árnyékoló tökéletesen egymáshoz hangolt rendszer-komponensei rendezetten függönyfalba integrálhatóak. Az eredmény egy olyan modulrendszerű nagy lamellás árnyékoló rendszer, amely az építészek számára a legnagyobb tervezői szabadságot nyújtja.

  A SCHÜCO ALB alumínium portál árnyékoló rendszer 3 fajta kivitelben érhető el:

  • SCHÜCO ALB fix lamellák
  • SCHÜCO ALB állítható lamellák
  • SCHÜCO ALB eltolható lamellák

  Schüco ALB fix függönyfal árnyékoló

  A fix függönyfal árnyékoló széles méret tartományban (105mm-től 690mm-ig) terjedő kivitelezésre ad lehetőséget. A függönyfal lamellák robusztusak, kivitelükből adódóan nem igényelnek karbantartást. Számos lamella közül választhatja ki az épülethez legjobban igazodó formát , a rögzítések tárháza megint csak nagy szabadságot biztosít. A függönyfal fix lamellás árnyékolóinak fő tulajdonsága, hogy egyszerűen szerelhető de magas minőséget képvisel, a széltől független napvédelmet biztosít, a termikus igénybevételnek ellen áll.

  Schüco ALB állítható lamellás árnyékoló

  A legideálisabb függönyfal árnyékoló eljárás, nyáron optimális árnyékolást, míg télen sok napfény biztosítható a helyiségekben. Ahogy a fix lamellás árnyékoló esetben, itt is széltől független napvédelmet biztosít. Az árnyékoló aktaktív módon integrálható a függönyfalba. Az íves lamella kialakításnak köszönhetően a tisztítás gyakorisága is csökken.

  Schüco ALB állítható lamellás árnyékoló

  Az eltolható lamella rendszer a legtökéletesebb kilátást biztosítja, vagy igény szerint kimagasló napvédelmet. Ezt a kényelmet és komfort érzetet a halk elektromos vezérlés biztosítja ami, választhatóan decentrált vagy központi épületvezérlésre is alkalmas. Természetesen nem csak elektromos de kézi vezérléssel is rendelhető. A felület kezelés lehet eloxált vagy porszórt kivitel alkalmazkodva a függönyfal többi részéhez.

   

  Ablak raktárról


  SCHÜCO 82 AS

  7 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 3 rétegű üvegezéssel.

  Beépítő kellékek

  Mostantól nem csak ablakot és párkányt vásárolhat tőlünk raktárról. De a műanyag ablak beépítéséhez szükséges tokrögzítő csavart, PUR habot és sziloplasztokat is megvásárolhatja egy helyen.

  Redőny akció


  Műanyag redőny már 

  bruttó 14,341 Ft/m2 


  Kombi kivitel beépített rolós szúnyoghálóval csak 

  bruttó 21,045 Ft/m2

  Párkány raktárról

  műanyag párkány

  Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

  bruttó 2,265 Ft/m

  SMART SLIDE

  műanyag bejárati ajtó

  A HEVESTHERM legújabb inovációja, a toló ajtók új generációját képező HEVESTHERM SMART SLIDE tolóerkélyajtó rendszer. A Smart Slide toló ajtók legfőbb jellemzője, a könnyű kezelés és a kedvező ár.

  Partnereink

  Hevestherm ablakok

  Aluplast nyílászárók

  schüco

  veka ablakok

  Salamander műanyag ablak

  Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról

  Amerikai toló ablakok

  Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

  Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

  Ablakos kisokos

  Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a műanyag nyílászárók világában? Akkor most jó helyen jár.

  Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


  Egyedi ajtóink

  műanyag ajtó Modern díszpanellel

  Egyedi szálcsiszolt alumíniummal díszített speciális üvegezésű műanyag bejárati ajtóink

  Díszüvegek


  Tudta, hogy műanyag nyílászáró vásárlásakor nem csak azt döntheti el 2 vagy 3 rétegű üveget szeretne. Lehetőség van műanyag nyílászáróiba egyedi díszüveget is rendelni ugyan olyan  hőszigetelő érték mellett.